Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IZVJEŠĆE: NAPADAČ IZ PARIZA JE SIRIJSKA “IZBJEGLICA” KOJI JE STIGAO U GRČKU PROŠLOG MJESECA

IZVJEŠĆE: NAPADAČ IZ PARIZA JE SIRIJSKA “IZBJEGLICA” KOJI JE STIGAO U GRČKU PROŠLOG MJESECA

pariz-samoubojica-islamBombaš samoubojica koji se raznio pokraj stadiona Stade de France identificiran je kao sirijski tražitelj azila od grčke vlade

Izvješća i istina koja sve više dolazi u medije o teroristima koji su proveli masakr u Parizu i povezanost sa imigrantskim valom koji trenutno traje.

Doznalo se da jedan od terorista koji su uključeni u masakr u Parizu bio sirijski izbjeglica koji je došao u Grčku prošlog mjeseca, piše infowars.com

Grčki novinar Yannis Koutsomitis je potvrdio na Tweeteru da je grčko Ministarstvo javnog reda i zaštite građana potvrdio da je terorist nađen sa sirijskom putovnicom zapravo osobno bio “registriran kao izbjeglica na otoku Leros u listopadu.”

Koutsomitis je također skrenuo pozornost na citat grčkog ministra migracija Yiannis Mouzalasa, koja je 9. rujna, rekao: “Morate biti LUDI da vjerujete da nema džihadista među izbjeglicama koji prelaze u Europu.”

Sirijski putovnica pronađena je na tijelu jednog od bombaša samoubojica koji je izveo napad izvan stadiona Stade de France u Francuskoj, dok je trajala utakmica protiv Njemačke nogometne reprezentacije.

Ako se ovo stvarno potvrdi službeno, to izvješće će biti razoran udarac akcijama Angele Merkel i drugim europskim čelnicima koji su otvorili granice za stotine tisuća imigranata, unatoč ISIS-ovom “zavjetu na iskorištavanje krize da bi infiltrirali džihadiste na Zapad”.

Merkel je odgovorila na masakr pozivom da ljudi izraze “toleranciju” prema migrantima.

Brojni stručnjaci su upozorili da postavljanje crvenog tepiha za migrante s Bliskog istoka bi naposlijetku povisilo rizik od terorista koji će biti u mogućnosti prijeći u Europi, iako su takve zabrinutosti odbacili mnogi u to vrijeme kao zastrašivanje.

Milijuni “izbjeglica” nema kod sebe niti putovnice niti nikakav identifikacijski dokument koji ih identificira i iz koje zemlje dolaze, i baš je bombaš samoubojisa u Parizu imao putovnicu kod sebe! Razmislite malo o tome..
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,