Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVI BIJEG OD ZAPADA: Poznati američki glumac Cary Tagawa krstio se u ruskoj pravoslavnoj crkvi i zatražio državljanstvo

NOVI BIJEG OD ZAPADA: Poznati američki glumac Cary Tagawa krstio se u ruskoj pravoslavnoj crkvi i zatražio državljanstvo

Cary-Tagava

  • Ruski novinari, koji su nazočili krštenju, pitali su Tagavu: ne pribojava li se da će zbog prelaska u Rusku pravoslavnu crkvu imati problema u SAD? A on im je uzvratio: “Zašto se bojati? Ovo je pitanje Boga?”
  •  

  • Upitan – kako se poslije krštenja osjeća – Tagava je rekao: “Osjećam se vrlo uzvišeno. Moje noge su uvijek na zemlji, ali je ovo trenutak kada sam postao bliže Bogu “(vidi VIDEO)
  •  

  • Tagava u ruskom filmu “Jerej-San” igra glavnog pozitivca Takuro Nakamuru, Japanca koji je – iako brat jednog od šefova jakuze – prešao u pravoslavlje i postao “otac Nikolaj”. U filmu on ujedinjuje stanovnike jednog ruskog sela oko njihove polurazrušene crkve i štiti ih u sukobu s lokalnim kriminalcima

Tagawa je rođen u Tokiju, Japan, sin japanske glumice i oca japansko-američkog podrijetla koji je služio u vojsci Sjedinjenih Država i bio je stacioniran u Fort Braggu u Sjevernoj Karolini, Fort Polk, Louisiana, i Fort Hood u Teksasu. On tečno govori engleski i japanski, a također tečno govori korejski i španjolski.

Svjetski poznati japanski glumac Cary Tagawa, koji radi u Hollywoodu, odigrao je ulogu u ruskom filmu “Jerej-San” ulogu japanskog pravoslavnog svećenika. I, nedugo potom – poslije “dubokih razmišljanja” – odlučio prijeći u pravoslavlje i krstiti se.

U rusko pravoslavlje.

Čin krštenja obavio je mitropolit Volokolamske – episkop Ilarion koji je i vikar poglavara ruske pravsolavne crkve Kirila.

Važnu ulogu u svemu je odigrao i poznati ruski glumac i režiser Ivan Ivanovich Okhlobystin koji je i svećenik.

A Tagava ne samo da se pokrstio, nego je istovremeno i zatražio putovnicu Ruske Federacije.

Ruski novinari, koji su nazočili krštenju, pitali su Tagavu: ne pribojava li se da će zbog prelaska u Rusku pravoslavnu crkvu imati problema u SAD? A on im je uzvratio: “Zašto se bojati? Ovo je pitanje Boga “.

Upitan – kako se poslije krštenja osjeća – Tagava je rekao: “Osjećam se vrlo uzvišeno. Moje noge su uvijek na zemlji, ali je ovo trenutak kada sam postao bliže Bogu “.

Mitropolit Ilarion je ispričao da ima pomoćnika – oca Nikolaja koji je razgovarao sa Tagavom i “provjerio njegovu vjeru i odlučnost”.

Krštenje je bilo zakazano tek poslije te “provjere”.

Okhlobystin u filmu “Jerej-San” igra glavnog negativca. A Tagava pozitivca – Takuro Nakamuru, Japanca koji je prešao u pravoslavlje i postao “otac Nikolaj”.

On je u filmu rođeni brat jednog od šefova jakuze. Prije nego što je postao svećenik bio je sportaš.

Kada je stigao u Rusiju, “otac Nikolaj” ujedinjuje stanovnike jednog sela oko njihove polurazrušene crkve i štiti ih u sukobu s lokalnim kriminalcima.

Tagawa je poznat po ulogama u američkim serijama filmovima: “Zvjezdanie staze: Nova generacija”, “Grom u raju”, “Spasioci Malibu”, “Uvjerenja”, “Babilon-5″, “Smrtna bitka”, “Pearl Harbor”, “Gejšini memoari”.

Video koji je u prilogu na YouTube je postavio redatelj Okhlobystin
 

 
(sputniknews.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,