Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVI BIJEG OD ZAPADA: Poznati ameri─Źki glumac Cary Tagawa krstio se u ruskoj pravoslavnoj crkvi i zatra┼żio dr┼żavljanstvo

NOVI BIJEG OD ZAPADA: Poznati ameri─Źki glumac Cary Tagawa krstio se u ruskoj pravoslavnoj crkvi i zatra┼żio dr┼żavljanstvo

Cary-Tagava

  • Ruski novinari, koji su nazo─Źili kr┼ítenju, pitali su Tagavu: ne pribojava li se da ─çe zbog prelaska u Rusku pravoslavnu crkvu imati problema u SAD?┬áA on im je uzvratio: “Za┼íto se bojati?┬áOvo je pitanje Boga?”
  •  

  • Upitan – kako se poslije kr┼ítenja osje─ça – Tagava je rekao: “Osje─çam se vrlo uzvi┼íeno.┬áMoje noge su uvijek na zemlji, ali je ovo trenutak kada sam postao bli┼że Bogu “(vidi VIDEO)
  •  

  • Tagava u ruskom filmu “Jerej-San” igra glavnog pozitivca Takuro Nakamuru, Japanca koji je – iako brat jednog od ┼íefova jakuze – pre┼íao u pravoslavlje i postao “otac Nikolaj”.┬áU filmu on ujedinjuje stanovnike jednog ruskog sela oko njihove polurazru┼íene crkve i ┼ítiti ih u sukobu s lokalnim kriminalcima

Tagawa je ro─Ĺen u Tokiju, Japan, sin japanske glumice i oca japansko-ameri─Źkog podrijetla koji je slu┼żio u vojsci Sjedinjenih Dr┼żava i bio je stacioniran u Fort Braggu u Sjevernoj Karolini, Fort Polk, Louisiana, i Fort Hood u Teksasu. On te─Źno govori engleski i japanski, a tako─Ĺer te─Źno govori korejski i ┼ípanjolski.

Svjetski poznati japanski glumac Cary Tagawa, koji radi u Hollywoodu, odigrao je ulogu u ruskom filmu “Jerej-San” ulogu japanskog pravoslavnog sve─çenika.┬áI, nedugo potom – poslije “dubokih razmi┼íljanja” – odlu─Źio prije─çi u pravoslavlje i krstiti se.

U rusko pravoslavlje.

─îin kr┼ítenja obavio je mitropolit Volokolamske – episkop Ilarion koji je i vikar poglavara ruske pravsolavne crkve Kirila.

Va┼żnu ulogu u svemu je odigrao i poznati ruski glumac i re┼żiser Ivan Ivanovich Okhlobystin koji je i sve─çenik.


A Tagava ne samo da se pokrstio, nego je istovremeno i zatra┼żio putovnicu Ruske Federacije.

Ruski novinari, koji su nazo─Źili kr┼ítenju, pitali su Tagavu: ne pribojava li se da ─çe zbog prelaska u Rusku pravoslavnu crkvu imati problema u SAD?┬áA on im je uzvratio: “Za┼íto se bojati?┬áOvo je pitanje Boga “.

Upitan – kako se poslije kr┼ítenja osje─ça – Tagava je rekao: “Osje─çam se vrlo uzvi┼íeno.┬áMoje noge su uvijek na zemlji, ali je ovo trenutak kada sam postao bli┼że Bogu “.

Mitropolit Ilarion je ispri─Źao da ima pomo─çnika – oca Nikolaja koji je razgovarao sa Tagavom i “provjerio njegovu vjeru i odlu─Źnost”.

Kr┼ítenje je bilo zakazano tek poslije te “provjere”.

Okhlobystin u filmu “Jerej-San” igra glavnog negativca.┬áA Tagava pozitivca – Takuro Nakamuru, Japanca koji je pre┼íao u pravoslavlje i postao “otac Nikolaj”.

On je u filmu ro─Ĺeni brat jednog od ┼íefova jakuze.┬áPrije nego ┼íto je postao sve─çenik bio je sporta┼í.

Kada je stigao u Rusiju, “otac Nikolaj” ujedinjuje stanovnike jednog sela oko njihove polurazru┼íene crkve i ┼ítiti ih u sukobu s lokalnim kriminalcima.

Tagawa je poznat po ulogama u ameri─Źkim serijama filmovima: “Zvjezdanie staze: Nova generacija”, “Grom u raju”, “Spasioci Malibu”, “Uvjerenja”, “Babilon-5″, “Smrtna bitka”, “Pearl Harbor”, “Gej┼íini memoari”.

Video koji je u prilogu na YouTube je postavio redatelj Okhlobystin
 

 
(sputniknews.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,