Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Sex Drugs and Rock’n'Vatican: Crkva posjeduju najveću gay saunu na svijetu! Nekretnine koristili kao saune i salone za seks

Sex Drugs and Rock’n'Vatican: Crkva posjeduju najveću gay saunu na svijetu! Nekretnine koristili kao saune i salone za seks

vatikan-droga-crkvaU Vatikanu cvijeta prostitucija, najveća gay-sauna na svijetu – u prostoru Kongregacije za vjeru. Vatikan u svom vlasništvu ima i jedan luksuzni rimski stambeni blok vrijednosti stotine milijuna eura u kojem je bila smještena najveća gay sauna u Europi

Nekretnine u vlasništvu Vatikana služe kao saune i saloni za masažu gdje svećenici plaćaju za seks, stoji u još jednom od sramotnih izvješća za Crkvu čiji su detalji počeli izlaziti u sklopu afere “Vatileaks”.

Navodi se i kako Vatikan vrijedne nekretnine u središtu Rima iznajmljuje po cijenama daleko nižima od tržište vrijednosti. Na taj način vraćaju usluge onima koji su neki dužnosnici Vatikana vjerojatno trebali, piše Independent.

Među nekretninama koje se spominju u dokumentu, koji je u javnost plasirala neka od “krtica”, su i one u dvije ulice u blizini talijanskog parlamenta kao i solarij kod Piazze Barberini.

Tvrdi se i da vatikanska organizacija Kongregacija za nauk vjere upravlja stotinama nekretnina u Rimu čija se vrijednost procjenjuje na stotine milijuna eura. U vlasništvu Vatikana je i stambeni blok u Rimu u kojem je bio poznati Europa Multiclub.

Vatikan je, kako je otkriveno prije dvije godine platio sa 23 milijuna eura dio rimskog stambenog bloka u kojem je smještena “Europa multiklub”, koja je, kako se navodi, najveća gay sauna u svijetu i u čijem kabaretskom programu postoji striptiz točka muškarca u svećeničkoj odori.

Riječ je o najpoznatijoj gay sauni u Europi u kojoj su bile organizirane razne tematske večeri, a sve se promoviralo videom u kojem se dlakavi muškarac svlači i nakon toga odijeva u svećeničku odoru.

Iza ove investicije stajao je kardinal Tarcisio Bertone.

Bertone je, prema ovim neslužbenim izvješćima, potrošio 200.000 eura iz dobrotvornog fonda za liječenje da bi renovirao svoj penthaus.

Pogledajte kako izgleda taj čovjek:
 

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(express.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,