Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Sex Drugs and Rock’n'Vatican: Crkva posjeduju najve─çu gay saunu na svijetu! Nekretnine koristili kao saune i salone za seks

Sex Drugs and Rock’n'Vatican: Crkva posjeduju najve─çu gay saunu na svijetu! Nekretnine koristili kao saune i salone za seks

vatikan-droga-crkvaU Vatikanu cvijeta prostitucija, najve─ça gay-sauna na svijetu – u prostoru Kongregacije za vjeru. Vatikan u svom vlasni┼ítvu ima i jedan luksuzni rimski stambeni blok vrijednosti stotine milijuna eura u kojem je bila smje┼ítena najve─ça gay sauna u Europi

Nekretnine u vlasni┼ítvu Vatikana slu┼że kao saune i saloni za masa┼żu gdje sve─çenici pla─çaju za seks, stoji u jo┼í jednom od sramotnih izvje┼í─ça za Crkvu ─Źiji su detalji po─Źeli izlaziti u sklopu afere “Vatileaks”.

Navodi se i kako Vatikan vrijedne nekretnine u sredi┼ítu Rima iznajmljuje po cijenama daleko ni┼żima od tr┼żi┼íte vrijednosti. Na taj na─Źin vra─çaju usluge onima koji su neki du┼żnosnici Vatikana vjerojatno trebali, pi┼íe Independent.

Me─Ĺu nekretninama koje se spominju u dokumentu, koji je u javnost plasirala neka od “krtica”, su i one u dvije ulice u blizini talijanskog parlamenta kao i solarij kod Piazze Barberini.

Tvrdi se i da vatikanska organizacija Kongregacija za nauk vjere upravlja stotinama nekretnina u Rimu ─Źija se vrijednost procjenjuje na stotine milijuna eura. U vlasni┼ítvu Vatikana je i stambeni blok u Rimu u kojem je bio poznati Europa Multiclub.

Vatikan je, kako je otkriveno prije dvije godine platio sa 23 milijuna eura dio rimskog stambenog bloka u kojem je smje┼ítena “Europa multiklub”, koja je, kako se navodi, najve─ça gay sauna u svijetu i u ─Źijem kabaretskom programu postoji striptiz to─Źka mu┼íkarca u sve─çeni─Źkoj odori.

Rije─Ź je o najpoznatijoj gay sauni u Europi u kojoj su bile organizirane razne tematske ve─Źeri, a sve se promoviralo videom u kojem se dlakavi mu┼íkarac svla─Źi i nakon toga odijeva u sve─çeni─Źku odoru.

Iza ove investicije stajao je kardinal Tarcisio Bertone.

Bertone je, prema ovim neslu┼żbenim izvje┼í─çima, potro┼íio 200.000 eura iz dobrotvornog fonda za lije─Źenje da bi renovirao svoj penthaus.

Pogledajte kako izgleda taj ─Źovjek:
 

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(express.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,