Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » ALARMANTNO, A SVI PREŠUĆUJU: U strogoj tajnosti uvodi se biometrijsko skeniranje u hrvatske bolnice!

ALARMANTNO, A SVI PREŠUĆUJU: U strogoj tajnosti uvodi se biometrijsko skeniranje u hrvatske bolnice!

biometrijsko-skeniranje‘Zaposlen sam kao medicinski tehničar u virovitičkoj bolnici. Obavijestili su nas da se od 1.1. 2016 godine u našu bolnicu uvodi biometrijsko kontroliranje i skeniranje svih zaposlenika. Svi su upoznati s ovim, no nitko se ne buni”

Nigdje riječi, nigdje slova, nigdje vriska! Orwellova bajka implementira se na našu stvarnost. Upozorenje! Pažnja!

Zaista ne znamo na koji bi način trebali buditi ljude kada je u pitanju nešto ovako zastrašujuće. U hrvatske bolnice se od 1.1. 2016. godine uvodi obavezno biometrijsko skeniranje – zaposlenika.

I mi ne znamo ništa o tome! Obaviješteni su samo zaposlenici a jedan od njih prije nekoliko tjedana javio se na našu redakciju.

‘Zaposlen sam kao medicinski tehničar u virovitičkoj bolnici. Obavijestili su nas da se od 1.1. 2016 godine u našu bolnicu uvodi biometrijsko kontroliranje i skeniranje svih zaposlenika. Svi su upoznati s ovim, no nitko se ne buni. Ja se pitam kada smo postali matrix, odnosno kako je uopće moguće da se biometrijsko skeniranje uvodi kao obavezno u državne tvrtke i da baš nitko nema ništa protiv toga.

Ne vjerujem da baš svi pristaju na ovakvu mega kontrolu, ali stvar je u tome da se to uvodi u tajnosti. Vjerujem da Hrvatska nema pojma o tome, to je vrsta čipiranja. šo slijedi nakon toga, ako se ovo uvodi u tajnosti – pod normalno? To je trenutak kada svi u sustavu znaju sve o tebi. Gubitak privatnosti, gubitak slobode. Mi zaposlenici dovedeni smo pred gotov čin.

Skeniranje dolazi i sad mi nemamo što birati, što misliti. Ovo je zastrašujuće, dijeliti svoj otisak prsta svaki put kada ulazim na radno mjesto. Strašno je biti prisiljen raditi na mjestu na kojem ti se broje sekunde. U kojima strah za radno mjesto ali i za osobne podatke preuzima fokus od posla. Ukoliko odbijem, prisiljen sam nositi bezkontaktnu karticu na kojoj će biti svi moji podaci.

Uvodi se totalna kontrola, i to pored svega, nakon što su od nas ‘tehničara’ već napravili ovce – mašineriju rekao nam je M. P. (podaci poznati redakciji) koji je dodao da je hrvatska javnost toliko isprogramirana da oni opet, pored svega neće vidjeti što se zapravo događa.

‘Glavna sestra nam prenosi vijest kako ćemo se biometrijski skenirati od iduće godine i gledam svoje kolege. Oni klimaju glavom, pristaju a vjerujem da nitko od njih ne zna o čemu se radi. Vjerujem da nitko ne zna što znači riječ – biometrijski. Nitko od njih ne razumije da će svaki dan biti kontrolirani pomoću otiska prsta, onog najosobnijeg na čovjeku.’

Nakon ove informacije pokušali smo naći neke odgovore, neku vijest no zaista o tome se ne piše. Zanimljivo je da u cijeloj medijskoj gunguli oko imigrantske krize i globalnih potresa koji ljuljaju ovaj svijet, uključujući i politički urnebes kojemu svjedočimo u Hrvatskoj, baš tada, kada su sve oči uprte na neke ‘važnije’ stvari, baš tada se uvodi mega kontrola hrvatskih ljudi. Poslali smo upit Ministarstvu zdravlja, no nikakav odgovor nije stigao.

Biometrijsko skeniranje svih ljudi na svijetu do 2030.

U Hrvatskoj je nedvojbeno počela priprema čovječanstva koje se malim koracima sprema za nešto veliko. U ovoj medijskoj šutnji recimo promakla je i vijest da Ujedinjeni narodi do 2030. godine planiraju obilježiti svaku osobu na planeti, od novorođenčadi na dalje, i to putem biometrijskih osobnih iskaznica, a za prikupljanje podataka prikupljenih čitanjem ovih iskaznica bit će zadužena Švicarska, gdje će se u Ženevi nalaziti središnja banka podataka – dakle banka podataka cijelog čovječanstva.

Dakle, sveukupni plan nikako nije bioskenirati pojedince unutar sustava, već je plan da biometrijska identifikacija postane obaveza svih nas. Međutim što će se dogoditi s onima koji odbiju?

Primjerice, M.P. koji nam je dostavio informacije o biometrijskom skeniranju u bolnicama napomenuo je kako je on jedini koji se pobunio protiv toga, a upravo zbog svog stava, osjetio se ‘obilježen’. U strahu je od trenutka kada će bioskener postati uvjet za posao, jer u tom slučaju neće moći raditi jer ‘elita koja ovo postavlja želi držati sve pod svojom šapom.

Možemo predvidjeti da će to one koji odbiju diskvalificirati iz svih sfera, od traženja do zadržavanja posla, otvaranja bankovnog računa, kreditnih kartica, državnih plaćanja i slično. Dakle, postat će izopćenici iz društva, jer elita želi da su svi “u sustavu” kojeg mogu kontrolirati i kojim mogu manipulirati. Ujedno, to je i razlog zašto se polako, ali sigurno obeshrabruje korištenje novca u cijelom svijetu.

Primjerice Švedska, tamo je situacija već takva da se bankomati povlače čak i iz najviše ruralnih mjesta. Švedska vlada podržava bankarski sustav koji neumoljivo kreće prema posve bezgotovinskom gospodarstvu pod zaključkom: “Ako morate platiti u gotovini, nešto nije u redu.” Kada se ne koristi gotovina, to znači da sve vaše gospodarske aktivnosti prolaze kroz banke gdje se mogu nadgledati, pratiti i regulirati. Isto će biti i s ‘biometrijskim skenerom’.

Ako ne želite bioti dio podatkovne mase, da svaki i namanji kotačić u sustavu može u svakom trenutku do svih vaših podataka, nešto s vama nije u redu. Tek kad prođete kroz njihov skener dobit ćete dozvolu za život! Pa vi recite da stanje nije alarmantno!
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , ,