Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » PITATI I TRAŽITI ODGOVORE JE PRAVO SVAKOG EUROPLJANA: 16 PITANJA O IZBJEGLIČKOJ KRIZI

PITATI I TRAŽITI ODGOVORE JE PRAVO SVAKOG EUROPLJANA: 16 PITANJA O IZBJEGLIČKOJ KRIZI

imigranti-izbjeglice-pitanjaVišegodišnja, temeljito pripremana teorija kaosa u Europi, danas, 2015. godine postaje naša gorka stvarnost

Internetom se virusno širi popis pitanja koje je sastavio netko tko je dobro upućen u geopolitička zbivanja i posljedice nasilne imigracije Europe.

Pitanja, koja daju odgovor na to su sljedeća:

#1. Zašto se ne sastaje Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda?

#2. Zašto tzv. “izbjeglice” ne prihvaćaju bogate arapske države?

#3. Zašto tzv. “izbjeglice”, ukoliko je to istina da su zbog rata morali napustiti svoje domove, ne ostaju u najbližim državama i ne čekaju na povratak kući kada se smiri situacija u njihovim državama?

#4. Odakle tim ljudima toliko novaca, ako su nekoliko godina unatrag trpjeli siromaštvo i nasilje?

#5. Kako to da su tako lijepo uređeni, odjeveni, posjeduju najnoviju tehnologiju i večina od njih tečno govori engleski jezik?

#6. Zašto odbijaju hranu, vodu, novac, pomoć, te žele jedino stići na točno određen cilj?

#7. Zašto su odlično organizirani, imaju vođe i detaljno razrađene scenarije, ponašanje pred kamerama uključujući i zloporabu vlastite djece?

#8. Zašto je baš sada odjedamput toliko mnoštvo izbjeglica na putu u Europu, ako kriza u njihovim dražavama traje već godinama?

#9. Zašto tako mnogo tzv. izbjeglica nema baš nikakve dokumente, odakle im toliki novac, komu su prodali svoja imanja da su došli do novaca, tko ih šiša, brije, uređuje frizure, tko ih hrani (nema među njima niti jednoga stradalnika?!), tko im je dao »Plan križarskog pohoda na Europu«, tko???


Zašto je u Sloveniji POP TV na prvom mjestu, koja javlja o tomu, jednostrano, bez kritičkog pogleda. Tko je vlasnik POP TV-a? Tvrtka iz SAD-a, naravno!!!

#10. Zašto su tzv. izbjeglice agresivne, uništavaju sve pred sobom, ne poštuju nikakav red ili propise, zašto ih o tomu nisu ništa podučili oni koji su ih na taj pohod na Europu pripravili, uputili?

#11. Zašto večinom izjavljuju da žele u Europi studirati, a nitko ne želi raditi?

#12. Zašto šute sigurnosne službe???

#13. Zašto su na svakom koraku s njima simboli njihove islamske države, koje agresivno pokazuju?

#14. Zašto NATO ne djeluje na »izvoru tragedije«? U Srbiju su pak doletjeli »na vrat, na nos« i bombardirali Beograd?

#15. Zašto tzv. izbjeglice isključivo ZAHTIJEVAJU, ali ne MOLE?

#16. Zašto su odlično kondicijski i fizički pripravljeni?

Tko uspije odgovoriti na gornja pitanja, sigurno će naći odgovor, da se radi o »Križarskom pohodu na Europu«, koja je godinama »trn u peti« SAD-u.

SAD su pokušale s financijskom krizom u Europi, koja je rezultirala recesijom, i kojoj se Europa ipak othrvala, no sada je zadobila novi, težak udarac u obliku najnovijeg »Križarskog rata«.

Šaljite dalje ovaj popularni spisak koji kruži internetom. Građani Europe imaju se pravo pitati ova pitanja!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,