Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » PITATI I TRA┼ŻITI ODGOVORE JE PRAVO SVAKOG EUROPLJANA: 16 PITANJA O IZBJEGLI─îKOJ KRIZI

PITATI I TRA┼ŻITI ODGOVORE JE PRAVO SVAKOG EUROPLJANA: 16 PITANJA O IZBJEGLI─îKOJ KRIZI

imigranti-izbjeglice-pitanjaVišegodišnja, temeljito pripremana teorija kaosa u Europi, danas, 2015. godine postaje naša gorka stvarnost

Internetom se virusno ┼íiri popis pitanja koje je sastavio netko tko je dobro upu─çen u geopoliti─Źka zbivanja i posljedice nasilne imigracije Europe.

Pitanja, koja daju odgovor na to su sljede─ça:

#1. Zašto se ne sastaje Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda?

#2. Za┼íto tzv. “izbjeglice” ne prihva─çaju bogate arapske dr┼żave?

#3. Za┼íto tzv. “izbjeglice”, ukoliko je to istina da su zbog rata morali napustiti svoje domove, ne ostaju u najbli┼żim dr┼żavama i ne ─Źekaju na povratak ku─çi kada se smiri situacija u njihovim dr┼żavama?

#4. Odakle tim ljudima toliko novaca, ako su nekoliko godina unatrag trpjeli siromaštvo i nasilje?

#5. Kako to da su tako lijepo ure─Ĺeni, odjeveni, posjeduju najnoviju tehnologiju i ve─Źina od njih te─Źno govori engleski jezik?

#6. Za┼íto odbijaju hranu, vodu, novac, pomo─ç, te ┼żele jedino sti─çi na to─Źno odre─Ĺen cilj?

#7. Za┼íto su odli─Źno organizirani, imaju vo─Ĺe i detaljno razra─Ĺene scenarije, pona┼íanje pred kamerama uklju─Źuju─çi i zloporabu vlastite djece?

#8. Za┼íto je ba┼í sada odjedamput toliko mno┼ítvo izbjeglica na putu u Europu, ako kriza u njihovim dra┼żavama traje ve─ç godinama?

#9. Za┼íto tako mnogo tzv. izbjeglica nema ba┼í nikakve dokumente, odakle im toliki novac, komu su prodali svoja imanja da su do┼íli do novaca, tko ih ┼íi┼ía, brije, ure─Ĺuje frizure, tko ih hrani (nema me─Ĺu njima niti jednoga stradalnika?!), tko im je dao ┬╗Plan kri┼żarskog pohoda na Europu┬ź, tko???

Za┼íto je u Sloveniji POP TV na prvom mjestu, koja javlja o tomu, jednostrano, bez kriti─Źkog pogleda. Tko je vlasnik POP TV-a? Tvrtka iz SAD-a, naravno!!!

#10. Za┼íto su tzv. izbjeglice agresivne, uni┼ítavaju sve pred sobom, ne po┼ítuju nikakav red ili propise, za┼íto ih o tomu nisu ni┼íta podu─Źili oni koji su ih na taj pohod na Europu pripravili, uputili?

#11. Za┼íto ve─Źinom izjavljuju da ┼żele u Europi studirati, a nitko ne ┼żeli raditi?

#12. Za┼íto ┼íute sigurnosne slu┼żbe???

#13. Za┼íto su na svakom koraku s njima simboli njihove islamske dr┼żave, koje agresivno pokazuju?

#14. Za┼íto NATO ne djeluje na ┬╗izvoru tragedije┬ź? U Srbiju su pak doletjeli ┬╗na vrat, na nos┬ź i bombardirali Beograd?

#15. Za┼íto tzv. izbjeglice isklju─Źivo ZAHTIJEVAJU, ali ne MOLE?

#16. Za┼íto su odli─Źno kondicijski i fizi─Źki pripravljeni?

Tko uspije odgovoriti na gornja pitanja, sigurno ─çe na─çi odgovor, da se radi o ┬╗Kri┼żarskom pohodu na Europu┬ź, koja je godinama ┬╗trn u peti┬ź SAD-u.

SAD su poku┼íale s financijskom krizom u Europi, koja je rezultirala recesijom, i kojoj se Europa ipak othrvala, no sada je zadobila novi, te┼żak udarac u obliku najnovijeg ┬╗Kri┼żarskog rata┬ź.

┼áaljite dalje ovaj popularni spisak koji kru┼żi internetom. Gra─Ĺani Europe imaju se pravo pitati ova pitanja!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,