Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERI─îKI EKSTREMNI DESNI─îARSKI PASTOR: “Bolje da utopite djecu nego da ─Źitaju Harryja Pottera”

AMERI─îKI EKSTREMNI DESNI─îARSKI PASTOR: “Bolje da utopite djecu nego da ─Źitaju Harryja Pottera”

gay-dumbledorePastor Kevin Swanson vjeruje da se Amerikanci moraju odre─çi Dumbledorea, “homoseksualnog mentora Harry Pottera”

Roditelji bi trebali utopiti djecu prije nego im dopuste da ─Źitaju knjige o Harryju Potteru zbog gay lika Dumbledorea, izjavio je ekstremni desni─Źarski pastor.

Pastor Kevin Swanson je odr┼żao strastveni govor na konferenciji Nacionalnih vjerskih sloboda, pri ─Źemu je izrekao ove zapanjuju─çe rije─Źi protiv homoseksualizma. ─îak i mnogi okupljeni su tad ostali u ┼íoku.

“Prijatelji, nalazimo se na vrhuncu presude. Moramo pozvati Ameriku da se pokaje. Pokaje zbog prko┼íenja Svemogu─çem. Pokaje zbog poba─Źaja, stotina milijuna mrtvih, ne znam ni sam koliko ih je”, zapo─Źeo je govor Swanson prije nego se obru┼íio na jadnog Dumbledorea.

“Ameriko, pokaj se zbog Harryja Pottera. Pokajte se zbog Dumbledorea koji se pojavljuje kao homoseksualni mentor Harryja Pottera.”

No nije mu bilo dosta ‘sru┼íiti’ omiljenog ─Źarobnjaka, nego je nastavio i s napadom na poznati animirani film ‘Kako izdresirati zmaja’. A zatim je nastavio s rije─Źima kojih bi se posramili i najgori knji┼żevni, filmski i animirani filmovi: “Za desetke milijune roditelja bilo bi puno bolje da im se oko vrata objesi mlinski kamen i da se utope na dnu mora”.

Oni koji su pogledali snimku Swansonovog govora ubrzo su po─Źeli komentirati koliko je tragikomi─Źan.

“Ako ─çe Bog suditi Americi zbog Harryja Pottera, a ne zbog ‘Sumraka’, onda on i tako nije vrijedan ┼ítovanja”, napisao je jedan komentator.

Podsjetimo, Swanson je u o┼żujku 2014. godine Disneyjev hit ‘Snje┼żno kraljevstvo’ prozvao “jako zlom” gay propagandom. “Pitam se misle li ljudi da ─çe taj ‘slatki mali film indoktrinirati njihovu petogodi┼ínjakinju da bude lezbijka ili da na homoseksualnost ili divlja┼ítvo gleda kao na pozitivnu stvar’”, izjavio je tad Swanson.

Pastor vjeruje da ─çe kr┼í─çani jednog dana goriti na loma─Źi koju ─çe zapaliti homoseksualci, ali je svejedeno istaknuo da ─çe LGBT zajednici dati jo┼í vremena da se pokaje za svoje grijehe prije nego zatra┼żi smrtnu kaznu za sve njih, pi┼íe Independent.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(express.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,