Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKI EKSTREMNI DESNIČARSKI PASTOR: “Bolje da utopite djecu nego da čitaju Harryja Pottera”

AMERIČKI EKSTREMNI DESNIČARSKI PASTOR: “Bolje da utopite djecu nego da čitaju Harryja Pottera”

gay-dumbledorePastor Kevin Swanson vjeruje da se Amerikanci moraju odreći Dumbledorea, “homoseksualnog mentora Harry Pottera”

Roditelji bi trebali utopiti djecu prije nego im dopuste da čitaju knjige o Harryju Potteru zbog gay lika Dumbledorea, izjavio je ekstremni desničarski pastor.

Pastor Kevin Swanson je održao strastveni govor na konferenciji Nacionalnih vjerskih sloboda, pri čemu je izrekao ove zapanjujuće riječi protiv homoseksualizma. Čak i mnogi okupljeni su tad ostali u šoku.

“Prijatelji, nalazimo se na vrhuncu presude. Moramo pozvati Ameriku da se pokaje. Pokaje zbog prkošenja Svemogućem. Pokaje zbog pobačaja, stotina milijuna mrtvih, ne znam ni sam koliko ih je”, započeo je govor Swanson prije nego se obrušio na jadnog Dumbledorea.

“Ameriko, pokaj se zbog Harryja Pottera. Pokajte se zbog Dumbledorea koji se pojavljuje kao homoseksualni mentor Harryja Pottera.”

No nije mu bilo dosta ‘srušiti’ omiljenog čarobnjaka, nego je nastavio i s napadom na poznati animirani film ‘Kako izdresirati zmaja’. A zatim je nastavio s riječima kojih bi se posramili i najgori književni, filmski i animirani filmovi: “Za desetke milijune roditelja bilo bi puno bolje da im se oko vrata objesi mlinski kamen i da se utope na dnu mora”.

Oni koji su pogledali snimku Swansonovog govora ubrzo su počeli komentirati koliko je tragikomičan.

“Ako će Bog suditi Americi zbog Harryja Pottera, a ne zbog ‘Sumraka’, onda on i tako nije vrijedan štovanja”, napisao je jedan komentator.

Podsjetimo, Swanson je u ožujku 2014. godine Disneyjev hit ‘Snježno kraljevstvo’ prozvao “jako zlom” gay propagandom. “Pitam se misle li ljudi da će taj ‘slatki mali film indoktrinirati njihovu petogodišnjakinju da bude lezbijka ili da na homoseksualnost ili divljaštvo gleda kao na pozitivnu stvar’”, izjavio je tad Swanson.

Pastor vjeruje da će kršćani jednog dana goriti na lomači koju će zapaliti homoseksualci, ali je svejedeno istaknuo da će LGBT zajednici dati još vremena da se pokaje za svoje grijehe prije nego zatraži smrtnu kaznu za sve njih, piše Independent.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(express.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,