Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » Orban: Zoran Milanović radi za George Soroša koji migrantskom zavjerom uništava kršćanstvo u Europi – VIDEO

Orban: Zoran Milanović radi za George Soroša koji migrantskom zavjerom uništava kršćanstvo u Europi – VIDEO

orban-milanovic-sorosPremijer Mađarske je u nedavnom govoru optužio europske lidere za “izdaju” i rekao da je neobuzdani priljev migranata u Europu dio “zavjere” za erodiranje nacija

Viktor Orban, koji se otvoreno protivi politici otvorenih graničnih prijelaza u susjednim europskim državama, nije mogao prešutjeti svoje mišljenje tijekom svog nedavnog govora.

“Dame i gospodo, ono s čime se sada suočavamo je izazov koji nas postavlja na korak od implementacije konceptualnog projekta koji se može opisati kao ljevičarski i čiji je cilj da se marginaliziraju nacije u Europi”, rekao je Orban.

Premijer je objasnio da “konceptualni projekt” nije nastao iz prostog političkog natezanja.

“Tamo gdje ovaj projekt nije uspio svladati kršćanstvo i identitet nacije – u konvencionalnoj političkoj borbi – učinit će to tako što će ga eliminirati etničkim putem …”, rekao je on.

Orban je dodao da vjeruje da netko iz sjene kontrolira djelovanje europskih lidera.

“Tko je i po kom ovlaštenju rekao europskim liderima da moraju, ne samo primiti, već i transportirati na europskih kontinent stotine tisuća ljudi koji ne pripadaju europskoj kulturi tako da europski kulturni identitet bude doveden u pitanje?”, upitao je Orban.

“Naš odgovor može biti samo taj da se u protivljenju ovoj zavjeri i izdaji okrenemo demokraciji”, izjavio je Orban.

Proteklih tjedana Orban je u više navrata rekao da migranti koji ulaze u Mađarsku i susjedne države izgledaju “više kao vojska nego kao azilanti”.

Orban je rekao da je neprihvatljivo da se “ovako nešto nameće Mađarskoj”, dodavši da će Europa, tako što će rješavati migrantske krize i druge globalne probleme sama, “uništiti način života, vrijednosti i snage koje su razvijene u proteklih nekoliko stotina godina”.

Orban je također kritizirao hrvatskog premijera kao “ljevičarskog glasnogovornika zaduženog da napada Mađarsku”. Orban je označio Zorana Milanovića kao izaslanika “Socijalističke internacionale”, čiji članovi vjeruju da je trenutni dotok migranata “dobra stvar”.

Mađarski premijer je također sugerirao da milijarder i investitor George Soros stoji iza slanja migranata u europske nacije.

“Njegovo ime je asocijacija za ono što slabi druge nacije”, rekao je Orban u jednom intervjuu. “Aktivisti koji podržavaju imigrante su nesvjesno postali dio njegove međunarodne mreže švercanja ljudi”.

Soros je odgovorio tako što je rekao novinarima da Orban “tretira nacionalne granice kao cilj, a izbjeglice kao prepreku”, dok je Sorosev plan “tretirati zaštitu izbjeglica kao cilj, a nacionalne granice kao prepreku”.
 

 
(index.hr,webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,