Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » Orban: Zoran Milanovi─ç radi za George Soro┼ía koji migrantskom zavjerom uni┼ítava kr┼í─çanstvo u Europi – VIDEO

Orban: Zoran Milanovi─ç radi za George Soro┼ía koji migrantskom zavjerom uni┼ítava kr┼í─çanstvo u Europi – VIDEO

orban-milanovic-sorosPremijer Ma─Ĺarske je u nedavnom govoru optu┼żio europske lidere za “izdaju” i rekao da je neobuzdani priljev migranata u Europu dio “zavjere” za erodiranje nacija

Viktor Orban, koji se otvoreno protivi politici otvorenih grani─Źnih prijelaza u susjednim europskim dr┼żavama, nije mogao pre┼íutjeti svoje mi┼íljenje tijekom svog nedavnog govora.

“Dame i gospodo, ono s ─Źime se sada suo─Źavamo je izazov koji nas postavlja na korak od implementacije konceptualnog projekta koji se mo┼że opisati kao ljevi─Źarski i ─Źiji je cilj da se marginaliziraju nacije u Europi”, rekao je Orban.

Premijer je objasnio da “konceptualni projekt” nije nastao iz prostog politi─Źkog natezanja.

“Tamo gdje ovaj projekt nije uspio svladati kr┼í─çanstvo i identitet nacije – u konvencionalnoj politi─Źkoj borbi – u─Źinit ─çe to tako ┼íto ─çe ga eliminirati etni─Źkim putem …”, rekao je on.

Orban je dodao da vjeruje da netko iz sjene kontrolira djelovanje europskih lidera.

“Tko je i po kom ovla┼ítenju rekao europskim liderima da moraju, ne samo primiti, ve─ç i transportirati na europskih kontinent stotine tisu─ça ljudi koji ne pripadaju europskoj kulturi tako da europski kulturni identitet bude doveden u pitanje?”, upitao je Orban.

“Na┼í odgovor mo┼że biti samo taj da se u protivljenju ovoj zavjeri i izdaji okrenemo demokraciji”, izjavio je Orban.


Proteklih tjedana Orban je u vi┼íe navrata rekao da migranti koji ulaze u Ma─Ĺarsku i susjedne dr┼żave izgledaju “vi┼íe kao vojska nego kao azilanti”.

Orban je rekao da je neprihvatljivo da se “ovako ne┼íto name─çe Ma─Ĺarskoj”, dodav┼íi da ─çe Europa, tako ┼íto ─çe rje┼íavati migrantske krize i druge globalne probleme sama, “uni┼ítiti na─Źin ┼żivota, vrijednosti i snage koje su razvijene u proteklih nekoliko stotina godina”.

Orban je tako─Ĺer kritizirao hrvatskog premijera kao “ljevi─Źarskog glasnogovornika zadu┼żenog da napada Ma─Ĺarsku”. Orban je ozna─Źio Zorana Milanovi─ça kao izaslanika “Socijalisti─Źke internacionale”, ─Źiji ─Źlanovi vjeruju da je trenutni dotok migranata “dobra stvar”.

Ma─Ĺarski premijer je tako─Ĺer sugerirao da milijarder i investitor George Soros stoji iza slanja migranata u europske nacije.

“Njegovo ime je asocijacija za ono ┼íto slabi druge nacije”, rekao je Orban u jednom intervjuu. “Aktivisti koji podr┼żavaju imigrante su nesvjesno postali dio njegove me─Ĺunarodne mre┼że ┼ívercanja ljudi”.

Soros je odgovorio tako ┼íto je rekao novinarima da Orban “tretira nacionalne granice kao cilj, a izbjeglice kao prepreku”, dok je Sorosev plan “tretirati za┼ítitu izbjeglica kao cilj, a nacionalne granice kao prepreku”.
 

 
(index.hr,webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , ,