Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ALARMANTNO: U lokalnom migrantskom centru prona─Ĺena OGROMNA KOLI─îINA vatrenog oru┼żja!?

ALARMANTNO: U lokalnom migrantskom centru prona─Ĺena OGROMNA KOLI─îINA vatrenog oru┼żja!?

oruzje-imigranti-svedska“Ovdje nije rije─Ź o malim lova─Źkim pu┼íkama, ve─ç o pravom vatrenom oru┼żju” – izjavili su ispitanici. O slu─Źaju je obavije┼ítena lokalna policija koja je, pak, kontaktirala sigurnosnu policiju

Policijski agenti u Krokumu, u ┼ávedskoj na visokom su stanju pripravnosti nakon ┼íto su prije par dana sigurnosni djelatnici lokalnog migrantskog centara izvijestili da je otkrivena ┬ázaliha oru┼żja skrivenog ┬áu komori za grijanje.

Gateway Pundit izvijestio je o pri─Źi preuzetoj iz ┼ívedskog Avpixlata: ÔÇťOru┼żje je prona─Ĺeno pro┼ílog tjedna u azilskom smje┼ítaju u Krokom, unutar objekta komore za grijanje te je zaplijenjeno.ÔÇť, prenosi infowars.com

Du┼żnosnici su prona┼íli oru┼żje kada su djelatnici, zajedno s lokalnom energetskom tvrtkom, stigli u pogon kako bi o─Źitali mjerilo bojlera.

Nisu mogli u─çi unutra ┬ájer su vrata bila zaklju─Źana. Nakon pronalaska glavnog klju─Źa, osoblje ┬áje u┼ílo unutra ┬ái vidjeli ┼íto je skriveno u komori, vjerojatno od strane tra┼żitelja azila.┬áVeli─Źina i kalibar vatrenog oru┼żja alarmantni su.

ÔÇťOvdje nije rije─Ź o malim lova─Źkim pu┼íkama, ve─ç o pravom vojnom oru┼żju vatrenog oru┼żjaÔÇŁ, izjavili su ispitanici. O slu─Źaju je obavije┼ítena lokalna policija koja je, pak, ┬ákontaktirala sigurnosnu policiju.

Ovaj stravi─Źan doga─Ĺaj vjerojatno nije puka slu─Źajnost budu─çi da se ┼ávedska u posljednje ┬ávrijeme suo─Źava s masovnim priljevom migranata.

Premijer Stefan Lofven kazao je u izjavi za novinare kako je izvijestio AFP o incidentu: U migrantskoj smo krizi preuzeli nesrazmjerno veliku odgovornost u usporedbi s drugim zemljama, a sada smo izuzetno pod pritiskom. Vrijeme je da i druge zemlje preuzmu odgovornost.
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,