Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ALARMANTNO: U lokalnom migrantskom centru pronađena OGROMNA KOLIČINA vatrenog oružja!?

ALARMANTNO: U lokalnom migrantskom centru pronađena OGROMNA KOLIČINA vatrenog oružja!?

oruzje-imigranti-svedska“Ovdje nije riječ o malim lovačkim puškama, već o pravom vatrenom oružju” – izjavili su ispitanici. O slučaju je obaviještena lokalna policija koja je, pak, kontaktirala sigurnosnu policiju

Policijski agenti u Krokumu, u Švedskoj na visokom su stanju pripravnosti nakon što su prije par dana sigurnosni djelatnici lokalnog migrantskog centara izvijestili da je otkrivena  zaliha oružja skrivenog  u komori za grijanje.

Gateway Pundit izvijestio je o priči preuzetoj iz švedskog Avpixlata: “Oružje je pronađeno prošlog tjedna u azilskom smještaju u Krokom, unutar objekta komore za grijanje te je zaplijenjeno.“, prenosi infowars.com

Dužnosnici su pronašli oružje kada su djelatnici, zajedno s lokalnom energetskom tvrtkom, stigli u pogon kako bi očitali mjerilo bojlera.

Nisu mogli ući unutra  jer su vrata bila zaključana. Nakon pronalaska glavnog ključa, osoblje  je ušlo unutra  i vidjeli što je skriveno u komori, vjerojatno od strane tražitelja azila. Veličina i kalibar vatrenog oružja alarmantni su.

“Ovdje nije riječ o malim lovačkim puškama, već o pravom vojnom oružju vatrenog oružja”, izjavili su ispitanici. O slučaju je obaviještena lokalna policija koja je, pak,  kontaktirala sigurnosnu policiju.

Ovaj stravičan događaj vjerojatno nije puka slučajnost budući da se Švedska u posljednje  vrijeme suočava s masovnim priljevom migranata.

Premijer Stefan Lofven kazao je u izjavi za novinare kako je izvijestio AFP o incidentu: U migrantskoj smo krizi preuzeli nesrazmjerno veliku odgovornost u usporedbi s drugim zemljama, a sada smo izuzetno pod pritiskom. Vrijeme je da i druge zemlje preuzmu odgovornost.
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,