Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » A sada slijedi osveta za oboreni putnički avion: RUSI PRIPREMAJU NUKLEARNI NAPAD NA ISLAMSKU DRŽAVU

A sada slijedi osveta za oboreni putnički avion: RUSI PRIPREMAJU NUKLEARNI NAPAD NA ISLAMSKU DRŽAVU

nuklear-putinRusija se priprema za nuklearni napad na položaje ISIS-a, pošto je oboren putnički avion na Sinaju u Egiptu, za što je okrivljena Islamska država

Kremlj je naveo da Rusija želi zaštiti interese svog naroda u Rusiji i inozemstvu, te da pomiče taktičke nuklearne jedinice bliže međunarodnim granicama, evakuirajući pritom sve ruske državljane blizu tih točaka.

Rusija također poziva sve civile u Siriji, Iraku i zaljevskim državama da napuste područje, izvještava consciouslyenlightened.com.

Iako Rusija namjerava iskoristi nuklearno oružje protiv ISIS-a, ona je na tajnom sastanku uvjeravala NATO da neće upotrijebiti nuklearno oružje na Gruziju ili Ukrajinu, pošto bi napad na te države povukao za sobom nuklearni napad od strane NATO-a.

Rusija se također konzultirala sa sirijskom vladom, ali i vladama saveznika u regiji koji su upozorili Kurde i druge savezničke grupe boraca da evakuiraju civile iz područja koje bi mogla dospjeti pod napad ruskog nuklearnog oružja.

Sastanak između savezničkih nacija i Rusije je održan u Teheranu samo nekoliko sati nakon obaranja putničkog zrakoplova u sjevernom dijelu Sinaja, za koji se vjeruje da je pogođen PZO projektilom.

Portal SITE je naveo da postoji snimak koji je napravio netko iz ISIS-a ili netko tko ih podržava, na kome se vidi obaranje aviona. Bijela kuća je odbila dati izjavu o ovom incidentu, kao i o tome da će Kremlj upotrijebiti nuklearno oružje.

Kremlj navodi da je upotreba nuklearnog oružja opravdana radi zaštite građana i njihovih interesa, tj. radi održavanja vlade Bashar al-Assada na vlasti. U zajedničkom je interesu Rusije i Sirije da se uništi ISIS, što ih dodatno motivira da surađuju.

Međutim, SAD se plaši da će uporaba nuklearnog oružja u regiji pokrenuti utrku u nuklearnom naoružanju među nacijama regije, konkretno u Saudijskoj Arabiji i drugim zaljevskim državama koje su pomogle da se stvori ISIS.

I SAD i UN su zabrinuti da bi konflikt u regiji mogao prerasti u svjetski rat.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,