Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ANGELA MERKEL SUPTILNO OTKRILA: Evo tko je srušio njemački avion Germanwingsa u francuskim Alpama!

ANGELA MERKEL SUPTILNO OTKRILA: Evo tko je srušio njemački avion Germanwingsa u francuskim Alpama!

merkel-germanwings-zrakoplovNije prošlo ni godinu dana od teške tragedije njemačkog  Airbusa  A-320 ( 24. ožujka 2015.), a njemačka kancelarka uspjela je prodati Kinezima stotinu takvih aviona

I ne samo to – još i 30 aviona T- 330 Vrijednost ovog posla je 15,4 milijarde eura. Sveukupno, zaključen je posao Njemačke i Kine u vrijednosti više od 19 milijardi eura! I to u trenutku kada je vlastiti političari, ali i ostatak vrhuške svijeta tuže za veleizdaju!

Njemačka “peta kolona”  potučena do nogu!

Osim uspjeha u Kini, gospođa Merkel najavljuje veliki graditeljski boom u Njemačkoj. Unatoč svim izbjegličkim problemima koje joj priređuju “sitne duše” (kokošari u vlastitoj zemlji, ali i u svjetskoj politici), ta velika žena okreće sve  u vlastitu korist, odnosno u korist svoje zemlje. Njezin posjet Kini pokazao je tko je prava kraljica Europe!

Dok je Velika Britanija Kineze dočekala u kočijama svoje propale carevine, gospođa Merkel, unatoč svim crnim silama Soroševsko-engleskog dvora, nezaustavljivo leti na mlazni pogon vrhovima svjetske politike. Kad je izjavila ‘Wir schaffen es!’ (Uspjet ćemo) – svi su bili u nevjerici, ali sada ta nevjerojatna rečenica koja odaje puno pouzdanje u vlastite snage postaje podstrijek političarima i gospodarstvenicima!

“False Flag” koji se strahovito koristi protiv jake Njemačke i jake Europe doživjet će veliki poraz, iako se za sada tako ne čini, dok gledamo poludjele, nesposobne političare u nametnutom ratu s izbjeglicama. Angela Merkel zna naravno puno više nego mi, dobro je pročitala poruku koju su joj protivnici poslali još uvijek nerazjašnjenom tragedijom Airbusa A- 320 i sad ih tuče njihovim vlastitim oružjem.

Velika je simbolika u tim avionima – prodaja stotinu aviona tog tipa veliko je iznenađenje i za njemačku javnost, a kamoli ne za razglašene Boeinge koji padaju! Ta pastorova kći u kojoj je nekad veliki Kohl vidio duhovnu snagu koja može dalje, poslije njega, voditi Njemačku u 21. stoljeće – reagira na paklenu krizu u Europi upravo onako kako bi svaki pravi kršćanin reagirao, a to je – uzmi svoj križ i kreni

Tko je srušio njemački avion, gospođa Merkel zna, riječ je o običnim pozemljarima koji će znati pročitati ovu poruku koju im je Merkel odaslala veličanstvenom prodajom tih ozloglašenih, njemačkih aviona jer rat protiv Njemačke (koji mi tek sada gledamo) i kršćanske Europe počeo je puno prije, možda u ožujku! Tko vidi, vidi…
 

 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,