Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » JAVNOST NA NOGAMA: Pogledajte ┼íto su prona┼íli na mobitelima imigranata u Ma─Ĺarskoj!

JAVNOST NA NOGAMA: Pogledajte ┼íto su prona┼íli na mobitelima imigranata u Ma─Ĺarskoj!

snimka-madjarskaPoznaot je da ve─çima imigranata ima mobitele, i to ne bilo kakve. Najskuplje i najnovije. Nedavno je ma─Ĺarska policija prona┼íla mobitele imigranata na granici, a pogledajte ┼íto su na┼íli na njima

Uvje┼żbavanje pucnjave i nasilja!

Ma─Ĺarska televizija objavila je kako su u blizini ma─Ĺarske granice prona─Ĺeni odba─Źeni ili ostavljeni mobiteli na kojima su prona─Ĺene ┼íokantne snimke nasilja.

Prema pisanju ma─Ĺarskih medija prona─Ĺeno je na tisu─çe snimaka i fototografija, a ova vijest podigla je, kako javnost tako i dru┼ítvene mre┼że na noge.

Snimke koje u na─Ĺene prikazuju uvje┼żbavanje nasilja, a naga─Ĺa se da su migranti tako pripremani na putovanja i policijska ispitivanja.

Tako─Ĺer neke snimke prikazuju uvje┼żbavanje pucanja, ┼íto je jo┼í vi┼íe uznemirilo javnost jer kao ┼íto ljudi komentiraju, na snimkama je vidljivo da se radi o ratnicima koji se spremaju za rat u Europi, a ne o izbjeglicama koji tra┼że uto─Źi┼íte.

Rije─Ź je navodno o reporta┼żi ma─Ĺarske televizije o mobitelima koje su izgubili i bacili migranti, a prepun je videa kako ih se trenira i upu─çuje na putovanje.

Treniraju ih kako biti izdr┼żljivi na sve i sva┼íta pa tako ih u─Źe i kako biti apati─Źni prema odre─Ĺenim situacijama.

U nastavku donosimo vijest s ma─Ĺarske televizije o prona─Ĺenim mobitelima:

Ipak, ne mo┼żemo isklju─Źiti da su mobiteli sa snimkama namjerno podmetnuti jer o─Źito da netko, bile to tajne slu┼żbe ili gospodari kaosa, ┼żele napraviti sukob i paniku ┼íto su objavom ovih snimaka zasigurno uspjeli.

Bilo kako bilo, snimke su iscurile u javnost i objavljene na javnoj televiziji u Ma─Ĺarskoj. ┼áto re─çi onda o ovim “izbjeglicama”?

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , ,