Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » JAVNOST NA NOGAMA: Pogledajte što su pronašli na mobitelima imigranata u Mađarskoj!

JAVNOST NA NOGAMA: Pogledajte što su pronašli na mobitelima imigranata u Mađarskoj!

snimka-madjarskaPoznaot je da većima imigranata ima mobitele, i to ne bilo kakve. Najskuplje i najnovije. Nedavno je mađarska policija pronašla mobitele imigranata na granici, a pogledajte što su našli na njima

Uvježbavanje pucnjave i nasilja!

Mađarska televizija objavila je kako su u blizini mađarske granice pronađeni odbačeni ili ostavljeni mobiteli na kojima su pronađene šokantne snimke nasilja.

Prema pisanju mađarskih medija pronađeno je na tisuće snimaka i fototografija, a ova vijest podigla je, kako javnost tako i društvene mreže na noge.

Snimke koje u nađene prikazuju uvježbavanje nasilja, a nagađa se da su migranti tako pripremani na putovanja i policijska ispitivanja.

Također neke snimke prikazuju uvježbavanje pucanja, što je još više uznemirilo javnost jer kao što ljudi komentiraju, na snimkama je vidljivo da se radi o ratnicima koji se spremaju za rat u Europi, a ne o izbjeglicama koji traže utočište.

Riječ je navodno o reportaži mađarske televizije o mobitelima koje su izgubili i bacili migranti, a prepun je videa kako ih se trenira i upućuje na putovanje.

Treniraju ih kako biti izdržljivi na sve i svašta pa tako ih uče i kako biti apatični prema određenim situacijama.

U nastavku donosimo vijest s mađarske televizije o pronađenim mobitelima:

Ipak, ne možemo isključiti da su mobiteli sa snimkama namjerno podmetnuti jer očito da netko, bile to tajne službe ili gospodari kaosa, žele napraviti sukob i paniku što su objavom ovih snimaka zasigurno uspjeli.

Bilo kako bilo, snimke su iscurile u javnost i objavljene na javnoj televiziji u Mađarskoj. Što reći onda o ovim “izbjeglicama”?

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , ,