Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TEORIJE ZAVJERA: Svi sukobi u svijetu, sve promjene granica, javno mnjenje i raspolo┼żenje, ratovi i revolucije planiraju se u Vatikanu, a izvr┼íavaju preko Londona i Washingtona!

TEORIJE ZAVJERA: Svi sukobi u svijetu, sve promjene granica, javno mnjenje i raspolo┼żenje, ratovi i revolucije planiraju se u Vatikanu, a izvr┼íavaju preko Londona i Washingtona!

vatikan-papa-nacistiSvi sukobi u svijetu, sve promjene granica, javno mnjenje i raspolo┼żenje, ratovi i revolucije planiraju se u Vatikanu a izvr┼íavaju preko Londona (City i Tavistok institut) i Washingtona

Od podjele kr┼í─çanske crkve na Isto─Źnu i Zapadnu 1054. godine pa do danas, postoji u politici Vatikana kontinuitet, u smislu nastojanja da pod svoju dominaciju stavi sve kr┼í─çanske crkve; mijenjali su se samo oblici borbe, strategija i taktika.

Prvi svjetski rat koji pokre─çe rimokatoli─Źka monarhija napadom na Kraljevinu Jugoslaviju, donosi stra┼íne vojne i civilne ┼żrtve. Tijekom Prvog svjetskog rata u Austro-Ugarskoj je funkcioniralo 10 velikih koncentracijskih logora, uz jo┼í 290 manjih, prate─çih logora i zatvora.

┼áto re─çi o Drugom svjetskom ratu? Prema ameri─Źkim izvorima preko 1400 katoli─Źkih sve─çenika u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini u tijeku Drugog svjetskog rata osobno klalo, mu─Źilo, silovalo, ubijalo na razne na─Źine i nasilno prevodilo u katolicizam.

Vatikan je kriv i za raspad Jugoslavije. Sve je dogovoreno na sastanku pape Ivana Pavla II s njema─Źkim ministrom Gensherom. Tog, 26. studenog 1991, dr┼żavni tajnik Vatikana uputio je memorandum sa zahtjevom za priznavanje Slovenije i Hrvatske kao neovisnih dr┼żava, svim ─Źlanicama Konferencije o europskoj sigurnosti. Poslije tog vatikanskog memoranduma, Slovenija i Hrvatska su priznate kao nezavisne dr┼żave, ┼íto je izazvalo ┼żestoke sukobe i rat.

Vatikanska banka, preko organizacija poput Opus Dei, Malte┼íkih vitezova i sli─Źnih financirala je pokret Franje Tu─Ĺmana.

“Izme─Ĺu SAD, Vatikana i Njema─Źke sklopljen je 1976. godine tajni sporazum u 11 to─Źaka. Jedna od sredi┼ínjih teza ovog sporazuma bila je ideja o federalizaciji svijeta.”…

Ameri─Źki geopoliti─Źara Zbigniew Brzezinski vidi glavnu opasnost u pravoslavlju, dok poznati S. Huntington, pi┼íe da su Rusija i njena pravoslavna civilizacija neprikladne za Novi svjetski poredak.

Zato tu civilizaciju treba uni┼ítiti. Katoli─Źka crkva, nekada filofa┼íisti─Źka, danas filoameri─Źka, zajednica od milijardu i 200 milijuna vjernika, predstavlja jedan od glavnih stupova u ameri─Źkoj politici globalizacije.

Korijen svega ovoga ┼íto se doga─Ĺa u Ukrajini, kao i mnogo puta do sada, je u Vatikanu, koji je stolje─çima ratovao protiv pravoslavnih, da bi im, ┼íto milom, ┼íto silom, nametnuo svoje tuma─Źenje kr┼í─çanstva.

Papizam je to, a on je gori od ateizma, jer propovijeda la┼żnog, velikoinkvizitorskog “Krista”. Ukrajina nema nikakve veze sa suverenitetom, demokracijom ili “ruskom agresijom”. To je sve propaganda. Sve se svodi na mo─ç, imperijalnu ekspanziju i pro┼íirenje sfere utjecaja.

Mo┼że se izdvojiti ─Źitav niz aspekata koji demonstriraju sli─Źnost i izravne paralele izme─Ĺu agresije Zapada u Jugoslaviji devedesetih godina i ovoga ┼íto se doga─Ĺa u Ukrajini 2014 – 2015. godine. Sli─Źnost po pitanju dovo─Ĺenja nacista na vlast.

Kao ┼íto je u ratu protiv Rusije koristi ukrajinske naciste. Na vlast u Kijevu su pu─Źem do┼íli nacisti koji su zapo─Źeli s progonom Rusa. Primjerice jedna od paravojnih formacija koja sudjeluje u agresiji na Novorusiju “Azov”, kao amblem ima okultne oznake SS-a i “Crno sunce” Anenerbea, koje se nalazi u dvorcu Vevelsburg. Anenerbe je tajna organizacija koja je oblikovala ideologiju Nacisti─Źke partije i Tre─çeg rajha. Na strani kijevske hunte bori se najgori olo┼í iz SAD i EU.


Nacisti u Odessi su spaljivali Ruse, a u okupiranim selima Novorusije ubijaju sve ┼íto stignu. Ba┼í kao i na Balkanu, glavni naglasak u Ukrajini stavljen je na etni─Źke proturje─Źnosti.

Vatikan jedan od organizatora Euromajdana, koji se pribli┼żava granicama Rusije. DANAS NA ZAPADU UKRAJINE GORE PRAVOSLAVNE CRKVE – NAME─ćE SE KATOLICIZAM!

Ukrajinski nacisti osvajaju pravoslavne hramove, mu─Źe i ubijaju sve─çenike (na Donbas ih ga─Ĺaju iz artiljerijskih oru─Ĺa). Kijev, koji je bio sredi┼íte pravoslavne teologije i znanosti uop─çe, danas pretvaraju u katoli─Źki, grad.

Ukrajinski nacisti i ┼íovinisti danas uz pomo─ç zapada i Vatikana pripremaju potpuno ─Źi┼í─çenje Rusa sa vjekovnih teritorija na kojima ┼żive kako bi o─Źistili prostor od pravoslavlja. Filaret, arhiepiskop Ukrajinske pravoslavne crkve Kijevskog partijarhat, javno je pozivao na “ubijanje Moskovljana”.

Poznata je izjava pape, dana u vrijeme telemosta s moskovskim rimokatolicima: “Ako postoji jedna Europa i jedna valuta – onda i Crkva treba biti jedna!” Na koju se Crkvu misli – Pravoslavnu ili Rimokatoli─Źku, nema mjesta sumnji.

Dakle: jedna dr┼żava, jedna valuta, jedan papa. O─Źito je da politika koju vodi Vatikan ima sve odlike imperijalisti─Źke politike, koja nastoji razli─Źite narode i kulture objedini, zarad ostvarenja zajedni─Źkih globalisti─Źkih ciljeva i ideja.

Globalizam je demonska ideja. Daj Bo┼że, da se nikada ne ostvari, ina─Źe se vra─çamo u robovlasni─Źki sustav i robovlasni─Źko doba. To je ono ┼íto razara vjeru, naciju, obitelj, moral, ljudsko dostojanstvo, cijeli svijet. Gospodin ─çe, kao i do sada, pobo┼żni ruski narod voditi putem Istine Svoje, ┼ítite─çi ga od svih zabluda i la┼żi, pa i od najotrovnije, iako najzasla─Ĺenijeg – papinskog ekumenizma …

Partnerstvo izme─Ĺu Vatikana i Hitlera slu┼żbeno je sklopljeno 20. srpnja 1933. potpisivanjem konkordata izme─Ĺu Svete stolice i njema─Źkog Reicha, kada su se njema─Źki sve─çenici slu┼żbeno zavjetovali na odanost Hitleru.

Nacizam nije pora┼żen u Drugom svjetskom ratu, pora┼żen je Wehrmacht, nakratko je pora┼żena dr┼żava Njema─Źka ali je ideologija nacizma pre┼żivjela. Danas se “─îetvrti Reich” organizira na istim principima korporativne dr┼żave kakva je bila nacisti─Źka Njema─Źka, s tom razlikom ┼íto je novi korporativni projekt profinjeniji, ne nose se vi┼íe crne uniforme i kukasti kri┼żevi.

Danas je pristup okrenut prvo ekonomskom pot─Źinjavanju svijeta, a oru┼żana sila koristi se samo protiv neposlu┼ínih dr┼żava i naroda. Krajnji cilj je isti: porobljavanje zemalja, ako mo┼że i ─Źitavih kontinenata i plja─Źka njihovih resursa.

Razbijanjem Jugoslavije, agresijom na SFRJ, SAD i EU su pokazali da su pravi nasljednici Adolf Hitlera. Kao i Hitlera njih mo┼że zaustaviti samo sna┼żan i odlu─Źan otpor ….
 
(The Balkans Chronicles,Facebookreporter,web-tribune/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,