Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Alister Crowley je bio pradjed George W. Busha? Ovo su dokazi! (VIDEO)

Alister Crowley je bio pradjed George W. Busha? Ovo su dokazi! (VIDEO)

crowley-bush-sotonizamSamo nekolicina ljudi ima spoznaju da je najokrutnija osoba u povijesti Velike Britanije zapravo u krvnoj vezi sa najpoznatijim bivšim američkim predsjednikom

U vrijeme kada je Alister Crowley bio vođa okultnog društva Ordo Templi orijentise (OTO) u Parizu, bilo je poznato da je uživao u seksualnim ritualima s Paulinom Pierce, majkom Barbare Pierce (Bush), koja se udala za bivšeg američkog predsjednika George W. Busha.

“Velika Zvijer 666″ – sramotni praktičar “Seksualne magije” čiji je moto bio “čini što ti volja” – postao je poznat kod puno značajnih ljudi, uključujući i baku s majčine strane Georgea W. Busha, piše yournewswire.com.

“Znati”, u ovom slučaju, može se uzeti u biblijskom smislu. Dokazi upućuju na uznemirujuću mogućnost da je on pravi otac Barbare Bush, bivše prve dame i majke Georgea W. Busha.

Priča se može činiti teškom za vjerovati u početku, dok se uđete više u društvene međusobne odnose koji vežu zajedno ove nevjerojatne stran. Naime, moramo se usredotočiti na fascinantnu ženu po imenu Pauline Pierce, rođena Pauline Robinson – čiji je treće dijete dobilo ime Barbara.

Aleister Crowley je bio toliko zao da ga je Mussolini izbacio iz Italije kada je jedan mladić o kojem se on brinuo izvršio samoubojstvo na prilično jeziv način.

Crowley je završio u Parizu, gdje je za njega brinuo čovjek po imenu Frank Harris, zajedno sa svojom tadašnjom partnericom Nellie O’Hare. O’Hare je imala prijateljicu, Paulinu Pierce, majku dvoje djece iz SAD koja je bila boem. O’Hare, Pierce, Frank Harris i Aleister Crowley su živjeli u istoj kući u Parizu u isto vrijeme.

Dok su oni živjeli zajedno, Crowley je radio na još većem zlu, provodeći rituale iz oblasti okultnog, nakon čega je osnovao društvo Ordo Templi Orientis (OTO). Kako bi dostigao red “Ipsissimus”, Crowley je morao izvršiti vrlo specifičan magijski ritual poznat kao “Vrhovna muka”.

Trebalo se, uz pomoć drugih osoba, seksualno izmoriti do te mjere da utone u stanje budnog spavanja, nakon čega je trebala završiti ceremoniju kratkim seksualnim odnosom. Špekuliralo se da su Harris, O’Hare i Pauline Pierce također sudjelovali u ovoj ceremoniji.

Harrisu nije seks bio strani pojam, pa je pisao mnogo o svojim različitim seksualnim iskustvima i veći dio njegovih pisanih radova se odnosio na njegov aktivni seksualni život, što je predstavljalo trend pisaca u Europi u razdoblju između ratova.

Zapravo, baš tada je Crowley uspio “trljati laktove” s članovima literarne avangarde tog vremena, među kojima su bili Henry Miller, Ernest Hemingway i drugi. U svakom slučaju, ovakvo mjesto nije bilo pogodno za udatu majku s dvoje djece da provede praznike, čak i ako nije sudjelovala u magijskim Sotonističkim ritualima.

Paulina Pierce se vratila u SAD u listopadu 1924. godine, rodivši osam mjeseci kasnije u lipnju 1925. godine Barbaru Pierce, koja se udala za mladog političara, skorijeg direktora u CIA-i, bivšeg predsjednika Amerike, George Herbert Walker Busha.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , ,