Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Å OK! NJEMAÄŒKI MEDIJI OTKRIVAJU: BivÅ¡a trilateralka Kolinda i Merkel preveslale Vesnu Pusić za tajnicu UN-a?!

ŠOK! NJEMAČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Bivša trilateralka Kolinda i Merkel preveslale Vesnu Pusić za tajnicu UN-a?!

merkel-kolindaBivÅ¡a Älanica Trilateralne komisije Kolinda Kitarović, kandidirana na mjesto koje želi Vesna Pusić!

Posljednjih dana, od kada traje migrantska kriza njemaÄki mediji doslovno su preplavljeni Älancima koji se zgražavaju na sve vidljivoj promjeni njemaÄke kancelarke Angele Merkel. Zapravo nikome nije jasno kako je Merkel preko noći od tzv. ‘željezne lady’ prerasla u ‘hippie bakicu’, kako je mediji u NjemaÄkoj nazivaju.

TakoÄ‘er, NjemaÄka donedavno prestižno ureÄ‘ena država kojoj mnogi zavide, prerasla je u državu koja je sliÄnija Woodstocku, dakle prepuÅ¡tena je bezgraniÄnoj slobodi, bezakonju, neredima… Odjednom nema viÅ¡e granica, nema viÅ¡e zakona, nema viÅ¡e onog pravog njemaÄkog reda i smisla već Merkel provodi jednu (Nijemcima Äudnovatu) politiku zajedniÅ¡tva jednoga svijeta, koja je njemaÄkom narodu potpuno strana, zbog reda na koji su navikli.

TakoÄ‘er, Nijemci se zgražavaju nad Äinjenicom da je Merkel ta koja je pozvala migrante, kao i da je ona ta koja zapravo uzrokovala kaos u Europi, a donedavno je kao najmoćnija žena svijeta zavidno provodila red, rad i disciplinu. Cijeli svijet vidi promjenu Angele Merkel a sada su njemaÄki mediji otkrili i uzrok njene promjene, koji se svakako neće svidjeti Vesni Pusić.

Naime, kako prenose njemaÄki Bild i Kopp, Äini se kako je Merkel potpuno svjesna da ima 61 godinu i da će uskoro morati u politiÄku mirovinu, Å¡to joj nikako ne odgovara.

TakoÄ‘er izgleda kako Merkel uopće nije motivirana viÅ¡e voditi NjemaÄku. NjemaÄki mediji piÅ¡u kako Merkel nema vizije i plan za narednih 10-20 godina NjemaÄke, nema ona ni plan za ova burna vremena.

Jedino što Merkel radi je provođenje politike u kojoj ona igra ulogu ‘Berlinske majke’, neke zaštitnice koja samo odjednom svijetu umjesto liderskih sposobnosti plasira ‘milosrđe’ unutar kaosa, koji je sama izazvala. A evo i zašto!

NjemaÄki mediji otkrivaju: Sve Å¡to Merkel sada radi je zapravo kampanja u kojoj Merkel planira zasjesti na mjesto glavne tajnice UN-a umjesto Ban Ki-moona, 2016. godine!

Naime, Merkel je s drugim ‘moćnim’ ženama svijeta osnovala ‘Kampagne Woman Secretary General (WomanSG)’, odnosno kampanju za odabir žene na mjesto glavnog tajnika UN-a. Cilj ove zajednice žena je na mjesto glavnog tajnika UN-a postaviti ženu, i kako govore na svojim službenim stranicama, one će to i uspjeti.

‘Do sada je bilo osam muških tajnika, a nikada ni jedna žena, stoga je vrijeme da se stvari u UN-u promjene i da žena postane glavna tajnica UN-a, u ime naravno ravnopravnosti spolova.’

No, ono Å¡to svijet ne zna, je Äinjenica da upravo Merkel dobiva najveću podrÅ¡ku, Äak 40 zemalja Älanica koje su potpisale peticiju za ‘ženu’ na vrhu UN-a, pa je Merkel i najizglednija za ovu poziciju.

Ova elitna organizacija žena na svojim službenim stranicama objavila je i listu svojih ženskih kandidata koje se bore za ovu poziciju a popis je već šokirao Vesnu Pusić, jer umjesto nje koja jako želi postati glavnom tajnicom UN-a, moćne žene svijeta kandidirale su našu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Od Vesne na popisu nema ni V.

Nakon ove objave njemaÄkih medija da Merkel pikira poziciju glavne tajnice UN-a, postaje jasnija njezina ‘prekonoćna’ promjena iz Ävrste liderice u ‘milosrdnu bakicu’, kako je nazivaju.

Postaje jasnije da se Merkel zapravo već naveliko lobira i priprema za novu poziciju pri vrhu svijeta (jer s ovom promjenom ne može dobiti NjemaÄku), a zbog velike potpore svih žena iz ove skupine nekako se Äini da je ona već izabrana. Naravno, s obzirom na ‘geopolitiÄke’ ciljeve po kojima se radi na ciljanom uniÅ¡tenju Europe preko same NjemaÄke, jasno je kao dan da se ‘u ime novog svijeta’ Ävrsta Merkel mora maknuti s pozicije kancelarke, a najbolji naÄin za maknuti protivnika je zapravo postaviti ga na joÅ¡ veću poziciju, kao Å¡to je to pozicija tajnika UN-a.

U cijeloj ovoj zbrci izigrana je Vesna Pusić koja je takoÄ‘er žena i koja takoÄ‘er želi tu poziciju, no umjesto nje, elitnim ženama svijeta izglednija je hrvatska predsjednica, nego sama Vesna Pusić, Å¡to dovoljno govori o stvarnom utjecaju gospoÄ‘e Pusić izvan granica Hrvatske, jer Äini se kako Pusić nema baÅ¡ nikakav utjecaj i da se ove dame nje nisu ni sjetile, za razliku od Grabar Kitarović koja je nominirana i koja mudro Å¡uti dok kao fol podržava kandidaturu Vesne Pusić, a koja će oÄito biti jedan veliki hrvatski debakl-opet!
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,