Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠOK! NJEMAČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Bivša trilateralka Kolinda i Merkel preveslale Vesnu Pusić za tajnicu UN-a?!

ŠOK! NJEMAČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Bivša trilateralka Kolinda i Merkel preveslale Vesnu Pusić za tajnicu UN-a?!

merkel-kolindaBivša članica Trilateralne komisije Kolinda Kitarović, kandidirana na mjesto koje želi Vesna Pusić!

Posljednjih dana, od kada traje migrantska kriza njemački mediji doslovno su preplavljeni člancima koji se zgražavaju na sve vidljivoj promjeni njemačke kancelarke Angele Merkel. Zapravo nikome nije jasno kako je Merkel preko noći od tzv. ‘željezne lady’ prerasla u ‘hippie bakicu’, kako je mediji u Njemačkoj nazivaju.

Također, Njemačka donedavno prestižno uređena država kojoj mnogi zavide, prerasla je u državu koja je sličnija Woodstocku, dakle prepuštena je bezgraničnoj slobodi, bezakonju, neredima… Odjednom nema više granica, nema više zakona, nema više onog pravog njemačkog reda i smisla već Merkel provodi jednu (Nijemcima čudnovatu) politiku zajedništva jednoga svijeta, koja je njemačkom narodu potpuno strana, zbog reda na koji su navikli.

Također, Nijemci se zgražavaju nad činjenicom da je Merkel ta koja je pozvala migrante, kao i da je ona ta koja zapravo uzrokovala kaos u Europi, a donedavno je kao najmoćnija žena svijeta zavidno provodila red, rad i disciplinu. Cijeli svijet vidi promjenu Angele Merkel a sada su njemački mediji otkrili i uzrok njene promjene, koji se svakako neće svidjeti Vesni Pusić.

Naime, kako prenose njemački Bild i Kopp, čini se kako je Merkel potpuno svjesna da ima 61 godinu i da će uskoro morati u političku mirovinu, što joj nikako ne odgovara.

Također izgleda kako Merkel uopće nije motivirana više voditi Njemačku. Njemački mediji pišu kako Merkel nema vizije i plan za narednih 10-20 godina Njemačke, nema ona ni plan za ova burna vremena.

Jedino što Merkel radi je provođenje politike u kojoj ona igra ulogu ‘Berlinske majke’, neke zaštitnice koja samo odjednom svijetu umjesto liderskih sposobnosti plasira ‘milosrđe’ unutar kaosa, koji je sama izazvala. A evo i zašto!

Njemački mediji otkrivaju: Sve što Merkel sada radi je zapravo kampanja u kojoj Merkel planira zasjesti na mjesto glavne tajnice UN-a umjesto Ban Ki-moona, 2016. godine!


Naime, Merkel je s drugim ‘moćnim’ ženama svijeta osnovala ‘Kampagne Woman Secretary General (WomanSG)’, odnosno kampanju za odabir žene na mjesto glavnog tajnika UN-a. Cilj ove zajednice žena je na mjesto glavnog tajnika UN-a postaviti ženu, i kako govore na svojim službenim stranicama, one će to i uspjeti.

‘Do sada je bilo osam muških tajnika, a nikada ni jedna žena, stoga je vrijeme da se stvari u UN-u promjene i da žena postane glavna tajnica UN-a, u ime naravno ravnopravnosti spolova.’

No, ono što svijet ne zna, je činjenica da upravo Merkel dobiva najveću podršku, čak 40 zemalja članica koje su potpisale peticiju za ‘ženu’ na vrhu UN-a, pa je Merkel i najizglednija za ovu poziciju.

Ova elitna organizacija žena na svojim službenim stranicama objavila je i listu svojih ženskih kandidata koje se bore za ovu poziciju a popis je već šokirao Vesnu Pusić, jer umjesto nje koja jako želi postati glavnom tajnicom UN-a, moćne žene svijeta kandidirale su našu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Od Vesne na popisu nema ni V.

Nakon ove objave njemačkih medija da Merkel pikira poziciju glavne tajnice UN-a, postaje jasnija njezina ‘prekonoćna’ promjena iz čvrste liderice u ‘milosrdnu bakicu’, kako je nazivaju.

Postaje jasnije da se Merkel zapravo već naveliko lobira i priprema za novu poziciju pri vrhu svijeta (jer s ovom promjenom ne može dobiti Njemačku), a zbog velike potpore svih žena iz ove skupine nekako se čini da je ona već izabrana. Naravno, s obzirom na ‘geopolitičke’ ciljeve po kojima se radi na ciljanom uništenju Europe preko same Njemačke, jasno je kao dan da se ‘u ime novog svijeta’ čvrsta Merkel mora maknuti s pozicije kancelarke, a najbolji način za maknuti protivnika je zapravo postaviti ga na još veću poziciju, kao što je to pozicija tajnika UN-a.

U cijeloj ovoj zbrci izigrana je Vesna Pusić koja je također žena i koja također želi tu poziciju, no umjesto nje, elitnim ženama svijeta izglednija je hrvatska predsjednica, nego sama Vesna Pusić, što dovoljno govori o stvarnom utjecaju gospođe Pusić izvan granica Hrvatske, jer čini se kako Pusić nema baš nikakav utjecaj i da se ove dame nje nisu ni sjetile, za razliku od Grabar Kitarović koja je nominirana i koja mudro šuti dok kao fol podržava kandidaturu Vesne Pusić, a koja će očito biti jedan veliki hrvatski debakl-opet!
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,