Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » BORBA ZA ŽIVOT: Ovo je biljka koja me je spasila od smrtonosnog raka

BORBA ZA ŽIVOT: Ovo je biljka koja me je spasila od smrtonosnog raka

crna-bazga-1Čovjek iz Bugarske govori ispovijest o njegovom životu i borbi s opakom bolešću. Njegova priča mnogim ljudima daje nadu, a evo i zašto!

“U 2002. godini liječnik su otkrili benigni tumor u mom mozgu. Odmah sam primljen u bolnicu “BLD – Sofja” na operaciju. Tumor je bio 5,5 cm veličine, ali je operacija bila uspješna. Operirali su me najbolji neurokirurzi u Bugarskoj, piše livetravelenjoy.com

Nakon dvije godine tumor se ponovno vratio i narastao do gotovo iste veličine. Morao sam na novu operaciju, ovoga puta laserskom tehnikom, ali nakon operacije lijeva ruka i noga su mi postale paralizirane. Liječnici su ispitivali moj tumor za koji se ispostavilo da je atipičan.

Onda sam otišao na onkologiju, nakon čega je uslijedila radioterapija, ali ni to nije pomoglo. Tumor je opet izrastao i nova operacija je bila zakazana. Nakon operacije otišao sam na rehabilitaciju i tamo, na moju sreću, upoznao čovjeka koji je promijenio moj život.

Taj čovjek je bolovao od raka bubrega. Na žalost, njegova operacija je prošla neuspješno, a doktori su rekli da mu je ostalo još samo 3-4 mjeseca života.

Onda je upoznao jednu ženu koja mu je ispričala o biljci koja može izliječiti ovu opaku bolest i kako pripremiti lijek od nje. Biljka se zove crna bazga. Crna bazga je grm koji raste oko riječnih kanala, i daje plod koji podsjeća na borovnice.

Plodovi sazrijevaju krajem kolovoza i početkom rujna. Plod treba biti dobro zreo da bi imao ljekovita svojstva. Kada uberete bobice, operite ih i stavite u staklenke, redajući naizmjenično jedan red bobica, pa jedan red šećera, dok se staklenka se ne napuni do vrha.

crna-bazga-2Skladištite teglu na mjestu gdje ima sunca, tako da može doći do vrenja. Nakon dva tjedna, teglu treba zatvoriti i staviti u hladnjak.


Možete napraviti 2, 3 ili 4 teglice, ali morate imati najmanje dvije da biste imali dovoljno ovog lijeka do iduće godine.

Uzimajte najmanje 1 žličicu svakog jutra na prazan želudac, 10 minuta prije obroka.

Čovjek koji je mi je rekao za ovu biljku me je uvjerio u njena ljekovita svojstva. On je počeo konzumirati ovaj lijek u trenutku kada su mu liječnici priopćili dijagnozu – 5 mjeseci je prošlo nakon toga i on je još živ.

Rezultati na kontroli su pokazali da je rak nestao. Onda sam počeo i ja uzimti, ali sam prvo sačekao 2 mjeseca kako bih ubrao crnu bazgu, pripremio lijek i počeo sa primjenjujem. Četiri godine je prošlo od moje posljednje operacije, a tumor se nije vraćao.

Ispričao sam mnogim ljudima o ljekovitoj moći crne bazge i nakon razgovora s jednom doktoricom saznao sam da je jedna njezina pacijentica izliječila rak dojke koristeći isti lijek. Tijekom kontrole, i njeni rezultati su pokazali da je rak potpuno nestao.

Crna bazga je korisna za imunološki sustav i liječenje mnogih bolesti.

Plodovi crne bazge su najbolji kada su potpuno zreli, a ako se u masi nađe poneka zelena i nezrela bobica, najbolje je da se ukloni. Plod treba biti mekan, taman, gotovo crn.

U početku je okus ovog napitka pomalo neugodan, dok se ne naviknete. Ja sam u početku imao osjećaj da ću povratiti prilikom uzimanja ovog lijeka, ali na kraju sam se navikao na to.

Također, dok vam se organizam privikava na lijek, budite sigurni da u blizini imate WC, jer 30 minuta nakon konzumiranja učestala je potreba za odlaskom na zahod.

Usput, zdravim ljudima koji žele ojačati svoj ​​imunološki sustav također preporučujem crnu bazgu. Crna bazga, na primjer, pomaže protiv gripe.

Želim svima sreću i zdravlje i najviše od svega želim izlječenje bolesnima!”

Možemo zaključiti priču da nam je lijek ponekad nadohvat ruke, samo nam netko treba netko otvoriti oči.
 

 
(livetravelenjoy.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,