Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Zahvaljujući Googleu otkrivena tajna: Vile kod Brindisija imaju oblik svastike

Zahvaljujući Googleu otkrivena tajna: Vile kod Brindisija imaju oblik svastike

Brindisija-imaju-oblik-svastikaČitava serija građevinskih objekata koji su dizajnirani u obliku nacističkog simbola izgrađena je još u 90-im godinama, a kompleks vila nalazi se između turističkih lokaliteta Specchiolla i Pantanagianni

Da nije bilo Google karata i snimki iz zraka, nitko od stanovnika Carovigna u provinciji Brindisi u talijanskoj regiji Puglia ne bi primijetio da niz vila izgrađenih prije dvadesetak godina ima oblik svastika!!!

Čitava serija građevinskih objekata koji su dizajnirani u obliku nacističkog simbola izgrađena je još u 90-im godinama, a kompleks vila nalazi se između turističkih lokaliteta Specchiolla i Pantanagianni.

Danas, 25 godina nakon što su izgrađene, snimke iz zraka otkrile su njihov oblik, zbog čega je talijanska stranka Rifondazione comunista zatražila hitno objašnjenje od lokalnih vlasti i onih koji su dozvolili »arhitektonsku gradnju u stilu Trećeg Reicha«, prenosi talijanski dnevni list La Repubblica.

Izgled vila ocijenjen je više nego li sramotnim te je već gradonačelniku Carmineu Pasqualeu Brandiju upućen formalni zahtjev da se cijeli slučaj detaljno ispita i pronađu odgovorne osobe za takvu uvredljivu gradnju koja je otkrivena tek zahvaljujući internetskom portalu globalist.it.

Posebice se u zahtjevu traži ime osobe koja je odobrila urbanističke planove, a zatim i građevinske radove. Za sada iz gradonačelnikova ureda nije stiglo nikakvo službeno priopćenje niti pojašnjenje vezano uz otkriće.

Kako iznosi La Repubblica, u svakom je slučaju jasno da čak i ako se razotkrije tko je idejni projektant kompleksa te tko je izdao odobrenje za takvu gradnju vila, bit će jako teško, ako ne i nemoguće, nakon toliko godina ukloniti čitav kompleks s obale.
 

 
(novilist.hr/uredio:nsp)

CRNI UTORAK U HRVATSKOJ: Ako su hakeri napali HT, onda je ovo dosad najveći napad na ovim prostorima
REZULTATI KAPITALIZMA: Imam 41 godinu, radim kao inženjer u Zagrebu i borim se s bipolarnim poremećajem

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,

reklama