Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Zahvaljuju─çi Googleu otkrivena tajna: Vile kod Brindisija imaju oblik svastike

Zahvaljuju─çi Googleu otkrivena tajna: Vile kod Brindisija imaju oblik svastike

Brindisija-imaju-oblik-svastika─îitava serija gra─Ĺevinskih objekata koji su dizajnirani u obliku nacisti─Źkog simbola izgra─Ĺena je jo┼í u 90-im godinama, a kompleks vila nalazi se izme─Ĺu turisti─Źkih lokaliteta Specchiolla i Pantanagianni

Da nije bilo Google karata i snimki iz zraka, nitko od stanovnika Carovigna u provinciji Brindisi u talijanskoj regiji Puglia ne bi primijetio da niz vila izgra─Ĺenih prije dvadesetak godina ima oblik svastika!!!

─îitava serija gra─Ĺevinskih objekata koji su dizajnirani u obliku nacisti─Źkog simbola izgra─Ĺena je jo┼í u 90-im godinama, a kompleks vila nalazi se izme─Ĺu turisti─Źkih lokaliteta Specchiolla i Pantanagianni.

Danas, 25 godina nakon ┼íto su izgra─Ĺene, snimke iz zraka otkrile su njihov oblik, zbog ─Źega je talijanska stranka Rifondazione comunista zatra┼żila hitno obja┼ínjenje od lokalnih vlasti i onih koji su dozvolili ┬╗arhitektonsku gradnju u stilu Tre─çeg Reicha┬ź, prenosi talijanski dnevni list La Repubblica.

Izgled vila ocijenjen je vi┼íe nego li sramotnim te je ve─ç gradona─Źelniku Carmineu Pasqualeu Brandiju upu─çen formalni zahtjev da se cijeli slu─Źaj detaljno ispita i prona─Ĺu odgovorne osobe za takvu uvredljivu gradnju koja je otkrivena tek zahvaljuju─çi internetskom portalu globalist.it.

Posebice se u zahtjevu tra┼żi ime osobe koja je odobrila urbanisti─Źke planove, a zatim i gra─Ĺevinske radove. Za sada iz gradona─Źelnikova ureda nije stiglo nikakvo slu┼żbeno priop─çenje niti poja┼ínjenje vezano uz otkri─çe.

Kako iznosi La Repubblica, u svakom je slu─Źaju jasno da ─Źak i ako se razotkrije tko je idejni projektant kompleksa te tko je izdao odobrenje za takvu gradnju vila, bit ─çe jako te┼íko, ako ne i nemogu─çe, nakon toliko godina ukloniti ─Źitav kompleks s obale.
 

 
(novilist.hr/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,