Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » CIA odgonetnula tajnu analiziraju─çi govor: Kona─Źno otkriveno tko je bio Tito! (VIDEO)

CIA odgonetnula tajnu analiziraju─çi govor: Kona─Źno otkriveno tko je bio Tito! (VIDEO)

Josip-Broz-TitoPredsjednik biv┼íe Jugoslavije Josip Broz Tito nije bio jugoslavenskog podrijetla, navedeno je u dokumentu o fonetskoj analizi jezika kojim je govorio, a koji je nedavno objavljen na stranicama ameri─Źke Centralne obavje┼ítajne agencije – CIA

U dokumentu, s kojeg je nedavno skinuta oznaka tajnosti, konstatira se da je Tito govorio srpskohrvatski, koji mu je “navodno” maternji, ali sa “stranim akcentom”.

U opse┼żnoj analizi eventualnih jezika, koji bi Titu stvarno mogli biti materinji ili pak bliskiji od srpskohrvatskog, navedeni su ruski i poljski.

“Samoglasnik ‘i’ isto se izgovara poslije mekih i tvrdih suglasnika u srpskohrvatskom jeziku. Na drugoj strani oni ─Źiji je maternji jezik ruski ili poljski vjerojatno bi obje rije─Źi izgovarali sa umek┼íanim ‘n’.

“To je upravo Titov izgovor srpskohrvatskog jezika i on se najbolje opisuje kao strani naglasak”, navodi se u analizi.

Autori dokumenta ka┼żu da bi bilo logi─Źno pretpostaviti da je kontroverzni Tito Rus ili Poljak, ali nagla┼íavaju da se njegov identitet samo mo┼że pretpostaviti, kao i da sigurno nema “jugoslavensko podrijetlo”.

Oni konstatiraju da upravo Titovo nejugoslovenskim podrijetlo mo┼że objasniti njegovu nepristranost i dosljedno tome “uspjeh” u razrje┼íavanju raznih problema i sukoba etni─Źkih skupina u Jugoslaviji.

Autori analize, koja je napravljena na temelju jednog Titovog govora iz 1977. godine, zaklju─Źuju da bi bilo kakvo daljnje istra┼żivanje stvarnog i pravog Titovog identiteta slu┼żilo samo u akademske svrhe.
 

 
(RTRS,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,