Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ALTERNATIVNA MEDICINA KAO SLUŽBENA U SVEMIRU: Licemjerna NASA dozvolila korištenje koloidnog srebra za infekcije u svemiru

ALTERNATIVNA MEDICINA KAO SLUŽBENA U SVEMIRU: Licemjerna NASA dozvolila korištenje koloidnog srebra za infekcije u svemiru

nasa-ISS“FDA, službena državna američka agencija za lijekove nema nadležnost u orbiti”, navodi NASA

Zašto se NASA koja je isto tako američka državna agencija suprotstavlja lijekovima korporativne medicine i okreće alternativnm lijekovima? Očito da zemaljski zakoni korporativne medicine ne vrijede u svemiru

U događajima koji prate svjetsku politiku između Sjedinjenih Država i Rusije, oni su prezentirani na globalnoj pozornici kao zakleti neprijatelji.

Gore u svemiru, međutim, to je sasvim druga priča. Potražite na internetu Međunarodnu svemirsku postaju (ISS), koji već godinama smješta astronaute iz obje zemlje zajedno sa sustavima za održavanje života jedinstvene potrebama svake od tih zemalja.

Godinama, američka strana ISS-a koristiti jod kao sredstvo za čišćenje svoje vode, dok je ruska strana koristila antibakterijsko srebro u svrhu pročišćavanje vode.

Obje strane mirno koegzistiraju u svojim metodama, uz to da SAD ubire višak ekstra vode koja ostane ruskoj strani neiskorištena. Rusija ima procese za pročišćavanje vode koji su uvijek bili puno učinkovitiji nego u oni SAD-a.

Činilo se da su dva suprotstavljena naroda nikada neće pronaći zajedničku vezu u usvajanju jedinstvene, standardizirane metode za pročišćavanje vode koja bi služila interesima svih.

Međutim, National Aeronautics and Space Administration (NASA) nedavno je donijela odluku da se usvoji ruski postupak pročišćavanja vodu nakon dolaska do spoznaje da je dodavanje ioniziranog srebra u vodu lakši, učinkovitiji, i još mnogo učinkovitiji način od dodavanja joda.

“Za razliku od joda, srebro se ne mora filtrirati iz vode”, objašnjava izvješće Bloomberga, ističući da jod mora biti filtriran iz vode SAD-a nakon upotrebe. “Epsom sol (magnezij) se dodaje da se poboljša okus.”

NASA kaže da je srebro djelotvorno sredstvo za pročišćavanje, unatoč tome što FDA to ne podržava i zabranjuje u javnoj medicini

Ne protivili li ne američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) odlučno ljudima koji koriste srebro kao sigurni baktericid?

Agencija je u više navrata ciljala tvrtke koje su pokušavale pomoći s antibakterijskim srebrom ljudima, uključujući i za vrijeme nedavne epidemije Ebole kada je FDA prijetila organizacijama poput Natural Solutions Foundation zbog pokušaja da pomognu žrtvama Ebole pružajući pomoć u koloidnom srebru.

Što je s FDA progonom firme koja je proizvodila dodatke prehrani baziranim na koloidnom srebru? Firma koji se bori sa FDA agencijom više od pet godina da bi obranila svoju prodaju i distribuciju dodataka koloidnog srebra? Čak su zaprijetili da će zatvoriti tvrtku.

FDA očito nema nadležnost gore u svemiru, kako američki i ruski astronauti sada daju prednost srebru pročišćivaču vode.

Čista voda je razumljivo teško nabavljiva i teško se transportira na space shuttle ISS. Činjenica da je srebro sada primarni način održavanja astronauta živima puno govori o njegovm terapijskom potencijalu.

Američka strana ISS će nastaviti proizvoditi pitku vodu pomoću joda kao rezervu metodu. Voditelj ISS podsustava Layne Carter kaže, da oni planiraju “imati nejednake viškove u svemirskoj stanici u slučaju da jedan od sustava zakaže”. Ipak, metoda za pročišćavanje od sada će biti uzpomoć srebra.

“Zbog rasprostranjenog rasta korištenja koloidnog srebra kao biocidnog agenta, razvoja jednostavne i troškovno učinkovite metode ispitivanja kolodinog srebra je od svake vrijednosti vrijedno”, priznaje NASA na svojim internetskim stranicama.

“Na stanici, srebro se koristi kao biocidno sredstvo na temelju svojih antimikrobnih svojstava u sustav pitke vode.”

Prevelika koncentracija srebra može biti toksična za ljude, pa NASA podržava istraživanje jednostavne tehnike koja će omogućiti članovima posade ISS-a testiranje razine srebra u vodi za manje od dvije minute.

Čak je i NASA, bivša nacistička agencija, koja manipulira madijima, širi lažne znanstvene dokaze…itd., pokazala da je sklona alternativnoj medicini i pristupu kojeg ne diktiraju korporacije u medicini.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,