Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ALTERNATIVNA MEDICINA KAO SLU┼ŻBENA U SVEMIRU: Licemjerna NASA dozvolila kori┼ítenje koloidnog srebra za infekcije u svemiru

ALTERNATIVNA MEDICINA KAO SLU┼ŻBENA U SVEMIRU: Licemjerna NASA dozvolila kori┼ítenje koloidnog srebra za infekcije u svemiru

nasa-ISS“FDA, slu┼żbena dr┼żavna ameri─Źka agencija za lijekove nema nadle┼żnost u orbiti”, navodi NASA

Za┼íto se NASA koja je isto tako ameri─Źka dr┼żavna agencija suprotstavlja lijekovima korporativne medicine i okre─çe alternativnm lijekovima? O─Źito da zemaljski zakoni korporativne medicine ne vrijede u svemiru

U doga─Ĺajima koji prate svjetsku politiku izme─Ĺu Sjedinjenih Dr┼żava i Rusije, oni su prezentirani na globalnoj pozornici kao zakleti neprijatelji.

Gore u svemiru, me─Ĺutim, to je sasvim druga pri─Źa. Potra┼żite na internetu Me─Ĺunarodnu svemirsku postaju (ISS), koji ve─ç godinama smje┼íta astronaute iz obje zemlje zajedno sa sustavima za odr┼żavanje ┼żivota jedinstvene potrebama svake od tih zemalja.

Godinama, ameri─Źka strana ISS-a koristiti jod kao sredstvo za ─Źi┼í─çenje svoje vode, dok je ruska strana koristila antibakterijsko srebro u svrhu pro─Źi┼í─çavanje vode.

Obje strane mirno koegzistiraju u svojim metodama, uz to da SAD ubire vi┼íak ekstra vode koja ostane ruskoj strani neiskori┼ítena. Rusija ima procese za pro─Źi┼í─çavanje vode koji su uvijek bili puno u─Źinkovitiji nego u oni SAD-a.

─îinilo se da su dva suprotstavljena naroda nikada ne─çe prona─çi zajedni─Źku vezu u usvajanju jedinstvene, standardizirane metode za pro─Źi┼í─çavanje vode koja bi slu┼żila interesima svih.

Me─Ĺutim, National Aeronautics and Space Administration (NASA) nedavno je donijela odluku da se usvoji ruski postupak pro─Źi┼í─çavanja vodu nakon dolaska do spoznaje da je dodavanje ioniziranog srebra u vodu lak┼íi, u─Źinkovitiji, i jo┼í mnogo u─Źinkovitiji na─Źin od dodavanja joda.

“Za razliku od joda, srebro se ne mora filtrirati iz vode”, obja┼ínjava izvje┼í─çe Bloomberga, isti─Źu─çi da jod mora biti filtriran iz vode SAD-a nakon upotrebe. “Epsom sol (magnezij) se dodaje da se pobolj┼ía okus.”

NASA ka┼że da je srebro djelotvorno sredstvo za pro─Źi┼í─çavanje, unato─Ź tome ┼íto FDA to ne podr┼żava i zabranjuje u javnoj medicini

Ne protivili li ne ameri─Źka Agencija za hranu i lijekove (FDA) odlu─Źno ljudima koji koriste srebro kao sigurni baktericid?

Agencija je u vi┼íe navrata ciljala tvrtke koje su poku┼íavale pomo─çi s antibakterijskim srebrom ljudima, uklju─Źuju─çi i za vrijeme nedavne epidemije Ebole kada je FDA prijetila organizacijama poput Natural Solutions Foundation zbog poku┼íaja da pomognu ┼żrtvama Ebole pru┼żaju─çi pomo─ç u koloidnom srebru.

Što je s FDA progonom firme koja je proizvodila dodatke prehrani baziranim na koloidnom srebru? Firma koji se bori sa FDA agencijom više od pet godina da bi obranila svoju prodaju i distribuciju dodataka koloidnog srebra? Čak su zaprijetili da će zatvoriti tvrtku.

FDA o─Źito nema nadle┼żnost gore u svemiru, kako ameri─Źki i ruski astronauti sada daju prednost srebru pro─Źi┼í─çiva─Źu vode.

─îista voda je razumljivo te┼íko nabavljiva i te┼íko se transportira na space shuttle ISS. ─îinjenica da je srebro sada primarni na─Źin odr┼żavanja astronauta ┼żivima puno govori o njegovm terapijskom potencijalu.

Ameri─Źka strana ISS ─çe nastaviti proizvoditi pitku vodu pomo─çu joda kao rezervu metodu. Voditelj ISS podsustava Layne Carter ka┼że, da oni planiraju “imati nejednake vi┼íkove u svemirskoj stanici u slu─Źaju da jedan od sustava zaka┼że”. Ipak, metoda za pro─Źi┼í─çavanje od sada ─çe biti uzpomo─ç srebra.

“Zbog rasprostranjenog rasta kori┼ítenja koloidnog srebra kao biocidnog agenta, razvoja jednostavne i tro┼íkovno u─Źinkovite metode ispitivanja kolodinog srebra je od svake vrijednosti vrijedno”, priznaje NASA na svojim internetskim stranicama.

“Na stanici, srebro se koristi kao biocidno sredstvo na temelju svojih antimikrobnih svojstava u sustav pitke vode.”

Prevelika koncentracija srebra mo┼że biti toksi─Źna za ljude, pa NASA podr┼żava istra┼żivanje jednostavne tehnike koja ─çe omogu─çiti ─Źlanovima posade ISS-a testiranje razine srebra u vodi za manje od dvije minute.

─îak je i NASA, biv┼ía nacisti─Źka agencija, koja manipulira madijima, ┼íiri la┼żne znanstvene dokaze…itd., pokazala da je sklona alternativnoj medicini i pristupu kojeg ne diktiraju korporacije u medicini.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,