Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Emisija Klopka o imigrantima i izbjeglicama: ‘Katar financira ISIL, a Zapad ih naoru┼żava’ (VIDEO)

Emisija Klopka o imigrantima i izbjeglicama: ‘Katar financira ISIL, a Zapad ih naoru┼żava’ (VIDEO)

klopka-izbjegliceJedna od ponajboljih “Klopki” u dosada┼ínjem razdoblju otvorila je izuzetno bitnu dru┼ítvenu temu imigranata, azilanata i izbjeglica

Iz dana u dan migrantska kriza na jugu Europe sve je ve─ça. Val izbjeglica koje sti┼żu preko Turske i Gr─Źke sna┼żno je pritisnuo Makedoniju, Srbiju, Ma─Ĺarsku i sve vi┼íe zemalja.

Ve─çinom izbjeglice su iz ratom poharanog Alepa u Siriji, ili iz Afganistana.

─îak je i Vladimir Putin iskreno rekao: “Mislim da je ova kriza apsolutno o─Źekivana. Mi u Rusiji, a i ja osobno jo┼í prije nekoliko godina, jasno smo rekli da ─çe se pojaviti problemi ako na┼íi tzv. Zapadni partneri nastave provoditi svoju proma┼íenu vanjsku politiku, naro─Źito na prostoru muslimanskog svijeta, Bliskom istoku i Sjevernoj Africi, no oni je i dalje provode, a ovo je rezultat”

“Glavni propust Zapadne vanjske politike je taj da name─çu svoje standarde bez da uzimaju u obzir povijesne, religijske, nacionalne i kulturalne karakteristike pojedine regije”, istaknuo je Putin.

Gosti emisije “Klopka” su bili Damir Princip – vojni ekspert, poru─Źnik i sudionik vojnih misija, Bernard Karaka┼í – novinar vanjske politike ‘Ve─Źernjeg lista’, Robert ┼ápehar – Hrvat u Njema─Źkoj, ─Źlan udruge Hrvata ‘Velebit’ i Hassan Haidar Diab – ratni reporter i kolumnist ‘Ve─Źernjeg lista’, Libanonac koji ┼żivi i radi u Hrvatskoj.

Tko financira i naoru┼żava ISIL, treba li imigrante bespogovorno pustiti u EU ili je potrebna temeljita analiza svakog pojedinca i koliku opasnost Hrvatskoj donosi ─Źlanstvo u NATO-u pogledajte u videu.

Voditelj je kao i ina─Źe Ratko Martinovi─ç.
 

 
(nexus-svjetlost.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,