Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Emisija Klopka o imigrantima i izbjeglicama: ‘Katar financira ISIL, a Zapad ih naoružava’ (VIDEO)

Emisija Klopka o imigrantima i izbjeglicama: ‘Katar financira ISIL, a Zapad ih naoružava’ (VIDEO)

klopka-izbjegliceJedna od ponajboljih “Klopki” u dosadašnjem razdoblju otvorila je izuzetno bitnu društvenu temu imigranata, azilanata i izbjeglica

Iz dana u dan migrantska kriza na jugu Europe sve je veća. Val izbjeglica koje stižu preko Turske i Grčke snažno je pritisnuo Makedoniju, Srbiju, Mađarsku i sve više zemalja.

Većinom izbjeglice su iz ratom poharanog Alepa u Siriji, ili iz Afganistana.

Čak je i Vladimir Putin iskreno rekao: “Mislim da je ova kriza apsolutno očekivana. Mi u Rusiji, a i ja osobno još prije nekoliko godina, jasno smo rekli da će se pojaviti problemi ako naši tzv. Zapadni partneri nastave provoditi svoju promašenu vanjsku politiku, naročito na prostoru muslimanskog svijeta, Bliskom istoku i Sjevernoj Africi, no oni je i dalje provode, a ovo je rezultat”

“Glavni propust Zapadne vanjske politike je taj da nameću svoje standarde bez da uzimaju u obzir povijesne, religijske, nacionalne i kulturalne karakteristike pojedine regije”, istaknuo je Putin.

Gosti emisije “Klopka” su bili Damir Princip – vojni ekspert, poručnik i sudionik vojnih misija, Bernard Karakaš – novinar vanjske politike ‘Večernjeg lista’, Robert Špehar – Hrvat u Njemačkoj, član udruge Hrvata ‘Velebit’ i Hassan Haidar Diab – ratni reporter i kolumnist ‘Večernjeg lista’, Libanonac koji živi i radi u Hrvatskoj.

Tko financira i naoružava ISIL, treba li imigrante bespogovorno pustiti u EU ili je potrebna temeljita analiza svakog pojedinca i koliku opasnost Hrvatskoj donosi članstvo u NATO-u pogledajte u videu.

Voditelj je kao i inače Ratko Martinović.
 

 
(nexus-svjetlost.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,