Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NASA slučajno razotkrila samu sebe – slijetanje na Mjesec je bilo lažirano – VIDEO

NASA slučajno razotkrila samu sebe – slijetanje na Mjesec je bilo lažirano – VIDEO

apolo-NASAŠto reći ako nas netko pita da li je većina stvari zapravo laž? Poznato je da se mnoge stvari prikrivaju, ali da li se zaista moglo slijetanje na Mjesec iscenirati?

Ako ste dosad vjerovali da je slijetanje na Mjesec bilo stvarno, pojavio se dokaz koji to u potpunosti opovrgava, prenosi beforeitsnews.com.

Snimak koji je na YouTubeu postavio Rob Skiba govori o tome kako veličina Zemlje na snimci slijetanja na Mjesec nije realna, kao i da nije bilo moguće snimiti Zemlju na taj način kao što je to preneseno na malim ekranima.

Rob Skiba je dobio brojne nagrade kao filmski snimatelj, tako da je sigurno da zna o čemu govori.

On je napravio još jedan snimak, koji je objavio YouTube profilu Conscious Truth, a na kojem se točno vidi na koji način je NASA namontirala slike Zemlje.

Ako usporedite sliku Zemlje iz Google Earth-a i sliku koju je navodno napravila NASA, uočit ćete da je Afrika na NASA-inoj fotografiji mnogo kraća, kao i da veličina Madagaskara nije dobra.

Uz to moramo razmisliti o činjenici da je čitava Zemlja prekrivena vodenom parom i oblacima, i zato nikada nećete vidjeti velika prostranstva plavog oceana kako je prikazano na lažnim slikama NASA-e.

Veoma nam je žao ako mislite da su Apolo misije bile stvarne i realne. Znam da je teško vjerovati, ali skuhajte si kavu uzmite biskvit i pogledajte 2 videa u nastavku.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,