Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » POTVR─ÉUJE PLAN ZA UNI┼áTENJEM EUROPE: Amerika ne ┼żele dopustiti da u zemlju u─Ĺu militanti ISIS-a predstavljaju─çi se kao izbjeglice

POTVR─ÉUJE PLAN ZA UNI┼áTENJEM EUROPE: Amerika ne ┼żele dopustiti da u zemlju u─Ĺu militanti ISIS-a predstavljaju─çi se kao izbjeglice

obama-izbjegliceGlasnogovornik State Departmenta odgovorio europskim politi─Źarima koji sve ja─Źe poku┼íavaju pritisnuti Ameriku da pomogne s prihvatom izbjeglica

Sjedinjene Dr┼żave izlo┼żene su sve ve─çem pritisku da pomognu Europi u zbrinjavanju velikog broja imigranata koje bje┼że pred ratom i kaosom na Bliskom istoku i u Africi, no za sada nema naznaka da Washington planira primiti zna─Źi ve─çi broj ljudi.

David Miliband, biv┼íi britanski ministar vanjskih poslova koji je sada na ─Źelu Me─Ĺunarodnog odbora za spa┼íavanje, pozvao je SAD da poka┼żu ÔÇťvodstvo kakvo je Amerika pokazivala u takvim slu─ŹajevimaÔÇŁ u pro┼ílosti.

Doista malen doprinos

ÔÇťSAD je uvijek bio lider u zbrinjavanju izbjeglica, ali 1500 ljudi kroz ─Źetiri godine doista je malen doprinos rje┼íavanju humane strane ovog problemaÔÇŁ, rekao je za ABC.

Glasnogovornik State Departmenta John Kirby za sada nije rekao ni┼íta ┼íto bi upu─çivalo na to da ─çe SAD zna─Źajno pove─çati broj imigranata koje ─çe primiti.

Istaknuo je da je SAD dao 4 milijarde dolara humanitarne pomoći za izbjeglice te stajalište vlade u pogledu sigurnosti.

Ameri─Źke vlasti ne ┼żele dopustiti da u zemlju u─Ĺu militanti Islamske dr┼żave ili al Qaede predstavljaju─çi se kao izbjeglice.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(telegram.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,