Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ŠOKANTNO PRIZNANJE KOJE MEDIJI PREŠUĆUJU: ‘Mi naseljavamo EUROPU muslimanima, da bi se vi s njima ‘množili’!’

ŠOKANTNO PRIZNANJE KOJE MEDIJI PREŠUĆUJU: ‘Mi naseljavamo EUROPU muslimanima, da bi se vi s njima ‘množili’!’

migracije-izbjegliceSve samo da se uništi kršćane, Ujedinjeni narodi priznali i javno!

Danima mediji bruje o muslimanima koji naseljavaju Europu! Predstavlja se to onako propagandno, kao egzodus ‘jadnog’ i napačenog naroda koji bježi od kaosa! I to je djelomično točno! To je jadni napačeni narod koji bježi od kaosa ali potpuno nesvjestan da njihovu, kao i europsku sudbinu u rukama drži netko drugi! Ne, to nije Rothschild i Rockefeller obitelj, koji su samo instrumenti (vanjski) vlade u sjeni!

Oni koji to čine, nazivaju se “Crno plemstvo”. Jedna od najvećih zabluda na koju često nasjedamo je to da obitelj Rotschild vlada čitavim bankarskim sustavom preko kojeg ova, uz još par obitelji vlada svijetom!

No, oni su samo sluge, sluge koji ne vladaju, nego su planski u javnosti predstavljeni kao vladari. A vladaju majstori iz sjene. Jer nisu Rothschildi izmislili bankarstvo. Moderno bankarstvo izmišljeno je još u Babilonu a u Europu su ga doveli Templari.

Tadašnje, kao i sadašnje najmoćnije obitelji nazivaju se Crno plemstvo ili gvelfi, i oni su ti koji povlače konce povijesti i budućnosti, koji vladaju svim institucijama i medijima, a novac i moć apsolutno je u njihovim rukama! Istina je, mi danas ne znamo nabrojati ni 5 obitelji crnog plemstva (možemo samo nagađati) a upravo tu se skriva njihova moć!

Elita koja se danas predstavlja kao da su vladari svijeta, to naravno nisu, već je njima dana moć propagande i manipulacije, kako bi Crno plemstvo ostalo skriveno! Rothschildi i Rockefelleri su samo instrumenti preko kojeg crno plemstvo vlada, svime, svim ratovima povijesti pa i i ovim migracijama!

No, sigurno se pitate kakve veze to ima s izbjeglicama? Pa, povijest se ponavlja! Prije 500 godina Venecijanske obitelji, tzv Crno plemstvo, financirale su i poticale ‘Osvajanje Turaka, odnosno pomuslimavanje svijeta’. Danas, se događa upravo to. I ne, to nije teorija zavjere, to je činjenica koju su Ujedinjeni narodi javno obznanili na svojim SLUŽBENIM stranicama! Pogledajte! (LINK)

un-depopulacija-migracijaOvdje jasno piše sljedeće:

Projekcije Ujedinjenih naroda pokazuju da će se u idućih 50 godina, sve zemlje Europe kao i Japan suočiti s depopulacijom kao i starenjem stanovništva!

Taj pad i starenje EU stanovništva zahtjeva sveobuhvatno mjenjanje politike i programa, pogotovo onih koji se tiču međunarodnih migracija. U izviješću se razmatra ‘zamjenska migracija’ plodnosti u zemljama (Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Republika Koreja, Rusija, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države) te u dvije regije (Europa i Europska unija). Zamjena migracija odnosi se na međunarodne migracije kako bi se nadoknadio pad broja stanovnika i starenje stanovništva.

Drugim riječima, Ujedinjeni narodi priznaju kako su masovne migracije planski smišljene, i to za ništa drugo nego za ‘popunjavanje’ planate muslimanskim stanovništvom (Europe i SAD-a)!

Na službenim stranicama UN-a, OVDJE, možete čitati cijeli program u UN-a koji kaže da je glavni cilj dovesti muslimanske obitelji na tlo Europe kako bi se nadopunilo stanovništvo Europe, muslimanima i miješanjem muslimana i kršćana, te postepeno gašenje kršćanstva!

Oni javno i direktno priznaju kako kontroliraju egzodus naroda, i kako je glavni cilj, a što drugo nego islamizacija Europe i to u pravom smislu riječi, onom istom smislu od prije 500 godina kada su muslimani ‘osvajali’ svijet, a vođeni Crnim plemstvom, kojemu je onda, kao i danas jedini cilj, apsolutna kontrola, RAT i uništenje KATOLIČKE CRKVE, u ovom slučaju kršćanske Europe! U scenarijima za svaku pojedinu zemlju, koji se nalaze u PDF-ovima na gore navedenom linku, spominju se milijuni migranata koji će naseliti Europu, i preko noći promijeniti lice Europe! Nevjerojatno, ali baš to piše UN!

Naime, taj isti UN godinama širi paniku o ‘prevelikom’ broju stanovništva, kao i o prijeko potrebitoj depopulaciji stanovništva! UN je taj koji potiče abortuse, masovna procijepljenja i to kroz program koji se naziva kontrola stanovništva! Odjednom taj isti UN, kada je zapad, doslovce već poubijan metodama depopulacije, objavljuje da su potrebne migracije kako bi se nadopunio zapad! I to s kime? S muslimanima s istoka?

Tko ima oči neka vidi, ovdje se radi o isplaniranom pustošenju kršćanstva i kršćanskih ljudi, a sve kao priprema za dolazak Novog svjetskog poretka kao i vladavine Antikrista!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,