Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » INDUSTRIJA AZILA: Rotschildi zara─Ĺuju na izbjeglicama

INDUSTRIJA AZILA: Rotschildi zara─Ĺuju na izbjeglicama

azil-rothchildBez obzira na sve mogu─çe krize; financijska kriza, gr─Źka kriza, kriza eura, ukrajinska kriza, kriza na Bliskom istoku,ÔÇŽitd., netko uvijek dobro zara─Ĺuje na svemu tomu. Tako i sada u slu─Źaju izbjegli─Źke krize. Od masa izbjeglica o─Źito se tako─Ĺer dobro zara─Ĺuje

Cijela EU je preplavljena izbjeglicama, a ponajvi┼íe one bogatije dr┼żave ─Źlanice EU. Tako i Austrija, koja je nakon Njema─Źke, jedna od zemalja u koju najvi┼íe navaljuju izbjeglice i azilanti. Koji su smje┼íteni u posebne domove i razna druga uto─Źi┼íta za izbjeglice.

Me─Ĺutim mnogi ti domovi i uto─Źi┼íta nisu u dr┼żavnom vlasni┼ítvu, ve─ç sa njima upravljaju privatni vlasnici, odnosno privatne firme, koje zara─Ĺuju na tomu. Dr┼żava pla─ça tim firmama da se brinu o izbjeglicama.

Tko su te firme za upravljanje uto─Źi┼ítima i tko stoji iza njih?

Primjer iz Austrije pokazuje da iza tih firmi stoji financijska elita, odnosno najbogatiji ljudi na svijetu ÔÇô obitelj Rotschild. Firma ÔÇťORS Service GmbHÔÇŁ sa sjedi┼ítem u Be─Źu upravlja sa mnogim uto─Źi┼ítima za izbjeglice u Austriji, a ova firma je u vlasni┼ítvu firme ÔÇťORS Service AGÔÇŁ sa sjedi┼ítem u Z├╝richu u ┼ávicarskoj.

Jo┼í 2011. godine, firma ORS je od austrijske vlade, nakon formalnog natje─Źaja, dobila nalog da upravlja uto─Źi┼ítima za izbjeglice u Austriji.

Kakava je to firma i tko su njeni vlasnici, o tome je pone┼íto izvje┼í─çavao austrijski list ÔÇťDer StandardÔÇŁ povodom prosvjeda stanovni┼ítva u austrijskom mjesta┼ícu Traiskirchen: ÔÇťÔÇŽJedan simpatizer misli da je uzrok za sve lo┼íe (┼íto se doga─Ĺa) to ┼íto je izbjegli─Źki logor u vlasni┼ítvu jednog ┼ívicarskog dioni─Źarsko dru┼ítva kojega interesira samo profit. Koliko je velik taj profit, te┼íko je ocijeniti.

Austrijska firma ORS koja rukovodi izbjegli─Źkim logorima pripada ┼ívicarskoj firmi ÔÇťOx GroupÔÇŁ. Firmu ÔÇťOx GroupÔÇŁ u ljeto 2013. kupila je britanska firma Equistone Partners Europe (EPE) . A EPE je u vlasni┼ítvu 30 institucionalnih dioni─Źara i britanske banke Barclays Bank. Do sada je EPE osnovao 5 fondova u obujmu oko 2 milijarde euraÔÇŁ.


Rotschildi i industrija azilaÔÇŽ.

Austrijski mediji imenovali mogule s vrha piramide.

Austrijski tjednik ÔÇťInfoÔÇŁ, koji tako─Ĺer pripada glavnim medijima, donosi slicne informacije, ali usu─Ĺuje se i─çi korak dalje i imenovati stvarne vlasnike, koji stoje na vrhu te cijele piramide vlasni─Źkog lanca firmi. ÔÇťÔÇŽFirma ORS GmbH u Austriji pripada ┼ívicarskoj firmi ORS Service AG.

Tu se radi o dioni─Źarskom dru┼ítvu, koje je jasno usmjereno na profit i ono je prema vlastitoj definiciji, ÔÇťpoliti─Źki i religijski neutralnoÔÇŁ. ORS profitira od sve ve─çih masa izbjeglica i zara─Ĺuje milijune na tomu: Dok je godi┼ínji utr┼żak firme ORS u ┼ávicarskoj 1998. po medijskim izvje┼í─çima iznosio 20 milijuna franaka, on se u me─Ĺuvremenu utrostru─Źio.

Prema podatcima slu┼żbe za gospdarske informacije Teledata, ORS je 2010. godine imao utr┼żak od 55 milijuna franaka. Nekoliko godina kasnije on je narastao ve─ç na 70 milijuna. U Austriji je pro┼íle godine firma obrnula 21 milijuna franaka, a ove godine, zahvaljuju─çi, navali izbjeglica, profit se vjerojatno jo┼í masovno pove─çao.

Pored logora za azilante u ┼ávicarskoj i poznatog austrijskog uto─Źi┼íta Traiskirchen (u kojem se nalazi trenutno preko 5000 izbjeglica) ORS upravlja, izme─Ĺu ostalih i sa uto─Źi┼ítima za izbjeglice u Voralbergu, Ingolstadtu i M├╝nchenu u Njema─Źkoj. Iza dioni─Źarskog dru┼ítva ORS stoji britanski ÔÇ║Equistone Partners EuropeÔÇ╣ (EPE).

Ali tko su 30 dioni─Źara i tko je Barclays Bank, koja kontrolira EPE? Radi se o globalnim igra─Źima iz visokih financijskih krugova, a konce vu─Źe bankarska obitelj RotschildÔÇŽ.ÔÇŁ
 
VIDEO: Azilanti u austrijskom autobusu, snimljeno u kolovozu 2015.

 
(croative.net/uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , ,