Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » SPRDAČINA ZVANA MARS: Na Marsu snimljen svemirski brod i gušter!

SPRDAČINA ZVANA MARS: Na Marsu snimljen svemirski brod i gušter!

Mars-guster-svemirski-brodAko se može vjerovati NLO promatračima, Mars je prilično naseljena planeta. Pored svemirske žene i svemirskih rakova, sada se pojavio i svemirski gušter, te svemirski brod

Jedan korisnik Twittera je skrenuo pažnju na fotografiju koju je napravio Curiosity i obavijestio UFO Sightings Daily.

Stvorenje izgleda kao gušter, ali ima kratak rep. Teško je zumirati fotografiju. Glava je sjajna i izgleda kao da biće ima nekakav oklop na glavi, dok ostatak tijela djeluje kao koža”, napisao je Scot Vering sa UFO Sightings Daily.

Znanstveni bloger s istančanim osjećajem vida tvrdi da je uočio guštera na Marsu. Zasad neimenovani promatrač iz Japana na taj neobičan prizor upozorio je na web-stranici UFO Sightings Daily.

Nevjerojatna i potpuno neutemeljena tvrdnja izazvala je neke uzbudljive teorije zavjere poput bojazni da NASA dovodi život na planet kako bi proveli znanstvena istraživanja, prenosi Daily Mail.

Stvorenje, ocjenjuju da je riječ o gušteru, pojavilo se na fotografijama koje je objavila NASA. Fotografije je snimila kamera NASA-ina Curiosity Rovera.

Ovo čudno stvorenje na Marsu otkrila je osoba iz Japanu u ožujku. Uz vodu na Marsu koja postoji u malim količinama moguće je naći takve pustinjske životinje kako lutaju… iako je mogućnost vrlo mala, ne zaboravite – komentirao je Scott C. Waring, voditelj NLO web-stranice.

No, znači li to da NASA premješta životinje na Mars kako bi provodila ispitivanja? – upitao je Waring.

Curiosity je sletio na Mars 6. kolovoza 2012. te vrijeme provodi istražujući i analizirajući krajolik i geologiju Crvenog planeta. Rover vrijedan 2,5 milijarde dolara poslan je na Mars da procijeni je li planet najsličniji Zemlji ikada imao kemijske sastojke i okruženje pogodno za razvoj života mikroba.

Evo sada i svemirski brod

“Pošto se veličina piramide može usporediti s nekim malim autom, moguće je da je u pitanju samo vrh neke veće piramide koja je se nalazi ispod površine ili nekakav marker”, rekao je jedan od korisnika YouTube-a koji sumnja na vanzemaljsku aktivnost.

Nakon što su objavljene fotografije na kojima se vidi da je na Marsu uočen gušter i prsata žena, sada je procurila slika, koju je zabilježila NASA, a na kojoj je se jasno vidi misteriozni objekat.

Iz NASE su rekli da je ovaj svemirski brod dugačak oko 3 metra, pa je verovatno bio napravljen za samo nekoliko putnika.

Ovaj brod ima dosta sličnosti sa letjelicama koje su se pojavljivale u filmovima Ratova zvijezda.
 

 

 
(vecernji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,