Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » FOTOGRAFIJE HRVATSKOG NEBA: Zaprašivanje i HAARP oblaci nad Zagrebom! (FOTO)

FOTOGRAFIJE HRVATSKOG NEBA: Zaprašivanje i HAARP oblaci nad Zagrebom! (FOTO)

zagreb-chemtrails-haarp1Kad rano ujutro praše, tada to izgleda ovako!

Cijelo ljeto, pogotovo uslijed užeglih dana, na hrvatskom nebu gotovo da ni nije bilo tragova aviona! Tu i tamo mogli smo vidjeti avion u letu, a bijeli kondenzacijski trag za njim polako se briše kako avion prolazi!

No, chemtrails tragova gotovo da nije ni bilo, cijelo ljeto, ili bar kako su trajale vrućine!

Skeptike bi već upitali je li se to raspored avionskih letova preko naše zemlje tako naglo prorijedio da samo dan prije kiša koje su zahvatile Hrvatsku nismo opet svjedočili zločinu nad našim glavama! Odjednom, kako je najavljena kiša, aviona je na našem nebu bilo puno i previše, a fotografije koje su dospjele u našu redakciju govore više od 1000 riječi.

Naime, razlog zaprašivanja prošlog tjedna je upravo najavljena kiša, a svaki put nekoliko dana prije kiše stanje na hrvatskom nebu je alarmantno!

Vidjeli vi to ili ne, postoje oni koji vide, oni koji znaju i oni koji o tome normalno razgovaraju. Prskanje kao i trovanje na našem se nebu odvija gledali mi gore ili ne.

To je priznala i NASA i UN, a službeni dokumenti od 500 stranica krasili su službenu stranicu Vlade SAD-a punih godinu dana. Samo rijetki su to pročitali, naravno!

A sad pogledajte fotografije i zapitajte se izgleda li tako normalno nebo? Naravno da ne! Kao što možete vidjeti, fotografije su snimane rano ujutro, stoga je prizor nad zagrebačkim nebom i više nego alarmantan.
 
zagreb-chemtrails-haarp
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , ,