Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » VIŠE NIJE TAJNA, KINA I SAD SU U TAJNOM RATU?! Masivna eksplozija američkog skladišta streljiva u Japanu u blizini Tokija, uređaj pronađen na mjestu događaja

VIŠE NIJE TAJNA, KINA I SAD SU U TAJNOM RATU?! Masivna eksplozija američkog skladišta streljiva u Japanu u blizini Tokija, uređaj pronađen na mjestu događaja

SAD-kinaAmerika i Kina već ratuju?! Nekonvencionalnim oružjem, a niz neslučajnih događaja to potvrđuje

Pentagon potvrdio incident, ali ne žele reći o čemu se radi

Sada, kako se događa sve više i više tih događaja, počinje biti očito svima da te eksplozije nisu puka slučajnost. One su, zapravo, namjerni ratni akt između Kine i SAD-a, piše NaturalNews.

Svakome tko još ne vjeruje da najveći svjetski narodi već ratuju u globalnom ratu tajne koji uključuje kinetičko oružje, valute i cyber ratovanje, dodali smo ovaj događaj na svoj ​​popis stvari o kojima treba razmišljati:

Nakon prve eksplozije u Kini (Tianjin) slijedila je druga eksplozija! U kemijskoj tvornici u istočnoj provinciji Shandong u subotu je prijavljena eksplozija.

Lokalni mediji javljaju kako je ekspodiralo skladište u tvornici, te kako su vatrogasci izašli na teren. Oko jednog kilometra od tvornice nalazi se stambena četvrt. Ova eksplozija je uzdrmala sve u krugu od 5 kilometara. Video ekpslozije u provinciji Shandong:
 

 
Manje od jednog dana nakon što je još jedna masovna eksplozija uništila dio Shandonga, Kina, totalno druga eksplozija je rasparala američko vojno skladište streljiva u blizini Tokija, Japan:
 

 
Sve se odvija samo deset dana nakon eksplozije u apokaliptičkom gradu Tianjin u Kini, za koje mnogi ljudi vjeruju da je pokrenut od strane Pentagona kao odgovor na kinesku devalvaciju valute koja je najavljena samo dan prije eksplozije.

Ubrzo nakon toga događaj se dogodila ova “bomba” od vijesti da Kina i Sjedinjene Države sudjelovali u tajnoj ratu.

Sada, kako se događa sve više i više tih događaja, počinje biti očito svima da te eksplozije nisu puka slučajnost. One su, zapravo, namjerni ratni akt između Kine i SAD-a.

Kronologija događaja do sada

11. kolovoz 2015: Kina obezvređuje juana za 1,9%, šaljući “šok-valove” širom svijeta i postavlja “razoran” utjecaj na američko gospodarstvo.

12. kolovoz 2015: Tianjin je pogođen Pentagonovim tajnim oružjem “Božji štap”, tajno kinetičko oružje koje se može ispaliti iz visoke orbite i udariti na bilo koji cilj na kopnu.

Oružje odmah uništava šest gradskih blokova na rubu grada Tianjin, šaljući poruku Kini koja je jezivo slična porukama poslanim od strane SAD-u u obliku prvog svjetskog atomskog oružja na Hirošimu i Nagasaki u Drugom svjetskom ratu. (Da, SAD je spreman ispustiti oružje za masovno uništenje na civilno stanovništvo. Već je to učinio dva puta!)

16. kolovoz 2015: Obama izdaje strogo upozorenje “… o prisustvu kineskih vladinih agenata koji djeluju u tajnosti u SAD-u”, javlja New York Times. “I to dolazi u vrijeme rastuće napetosti između Washingtona i Pekinga na brojnim poljima: od krađe računalnih podataka milijuna američkih državnih službenika sumnjajući u režiju Kine, sve do smanjivanja građanskih sloboda doslovno preko noći, i devalvacije vlastite valute”.

17. kolovoz 2015: Natral News objavljuje priču i ekskluzivne fotografije vojnih helikoptera kako kruže iznad Pekinga, zajedno s upozorenjima da je Kina na rubu proglašavanja “regionalnog izvanrednog stanje” zbog eskalacije ratnih napetosti s obje države – Sjedinjenih Američkih Država i Japana. Također uskoro dolazi nadolazeći 3. rujna proslava “poraza Japana” u Drugom svjetskom ratu, prije točno 70 godina.

22. kolovoz 2015: Rano ujutro po američkomvremenu: Još jedna masovna eksplozija kineske tvornice i skladišta u srcu Kine, u pokrajini Shandong, brišući još jedan veliki industrijski centar sa lica Zemlje. Uzrok eksplozije, još jednom, je sasvim nepoznat vlastima.

22. kolovoz 2015: Kasnije u danu po američkom vremenu: Masivnia eksplozija pogađa američko vojno skladište streljiva u blizini Tokia, brišući ga sa lica Zemlje.

Kina se sada osvećuje za sabotaže i za valutni rat

Ova najnovija eksplozija je čin odmazde od strane Kineza protiv dva najveća neprijatelja Kine: Japana i Amerike

“The Wall Street Journal izvijestio je da je glasnogovornik policije u mjestu Kanagawa Prefecture rekao da su na mjestu eksplozije dvije čelične cijevi pronađene zabodene u zemlju sa električnih kabelima omotanim oko njih.”

“… Baza se koristi za smještaj vojnih obitelji” javlja The Mirror UK.

Novi način ratovanja: Cyber ​​rat, valutni rat i kinetički rat

Ono čega smo svi svjedoci ovdje je opasna eskalacija tajnih ratnih djelovanja između Kine i SAD-a koje uključuju tri vrste ratovanja:

FRONTA # 1) Cyber ratovanje. (Hakiranje evidencija američkog vojnog personala, prisvajanje kontrole nad infrastrukturom ključnih kontrolnih sustava, itd)

FRONTA # 2) Valutno ratovanja. Ovaj rat je već u punoj snazi, a možemo očekivati ​​da ćemo još vidjeti manipulacije valutama kao pokušaj od strane Kine koji su dizajnirani da uzrokuju ekonomski pokolj diljem Amerike.

FRONTA # 3) Sabotaža i kinetičko ratovanje. To je ono što smo upravo vidjeli u vojnoj bazi američke vojske u blizini Tokia. Obratite pozornost na nadolazeće napade u obliku sabotaža, eksplozija i kinetičkih “slučajnosti” koje bi se još mogle dešavati tijekom ostatka 2015..

Amerika je već u ratu s Kinom, vidite, i eskalacija ovog rata je sada vidljiva.

Bdijte i promatrajte divlju ljuljačku na svjetskim tržištima dionica i valuta idućeg tjedna i američkom tržištu dionica, a znamo da je Kina financijski puno jača od Amerike i da ćemo još puno toga iskusiti…
 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , ,