Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » EKSKLUZIVNO: Kina i Amerika su već u ratu! Eksploziju u Tianjinu uzrokovalo tajno svemirsko oružje Pentagona u znak odmazde za devalvaciju kineske valute Yuana

EKSKLUZIVNO: Kina i Amerika su već u ratu! Eksploziju u Tianjinu uzrokovalo tajno svemirsko oružje Pentagona u znak odmazde za devalvaciju kineske valute Yuana

kina-Tianjin-eksplozijaTianjinska eksplozija je provedena kao čin “kinetičke odmazde” od strane Pentagona u odgovoru na devalvaciju kineske valute Yuana, prema disidentskim izvorima iz kontinentalne Kine

Kineska vlada je uspostavila neviđenu tajnovitost koja okružuje tajanstvenu eksploziju, a agresivne policijske državne snage velikim naporima ​​kontroliraju protok informacija koji okružuje ovaj događaj.

“Prošli tjedan je eksplozija je uzrokovala goleme vatrene kugle na nebu i razbacala spaljene otpatke po čitavoj industrijskoj zoni 10. po veličini svjetske luke, nakon čega su ostale samo spaljene zgrade i razbijeni prozori kilometrima uokolo”, prenosi Daily Mail.

Službeno objašnjenje Kineske vlade za eksploziju, u kojoj je poginulo 114 ljudi, je totalno besmisleno.

Kina je proglasila regionalno izvanredno stanje u sljedećih 18 dana, na NaturalNews saznaje, kako bi obavili potpunu kontrolu nad kretanjem ljudi i informacija. Vlada je zabranila novinarima da uđu u područje i počela uhićenja blogera koji promiču ono što vlada naziva “teorijama zavjere” o uzroku masivne eksplozije.

Kina je proglasila totalnu zabranu izvještavanja o Tianjinu na isti način kako su američki mediji zabranili izvješćivanje o Dr. William Thompson, CDC zviždaču koji je priznao i dokazao da cjepiva uzrokuju autizam.

U oba slučaja Kini i SAD-u, kada vlada ne želi da građani znaju nešto, ona cenzurira priču u svim državnim medijima, pozivajući se na “informacija totalitarizma”.

I prije i poslije masivne eksplozije, “crni helikopteri” kineske vlade su letjeli u formaciji preko Pekinga. (svjedoci govore da su letjeli i danima prije eksplozije). Kineski disidenti su uslikali brojne fotografije tih helikoptera i bili su u mogućnosti isporučiti ove ekskluzivne slike.

Pucanj upozorenja iz SAD: Nemojte srušiti dolar ili prodati naš dug

Kineski disidenti su rekli portalu Natural News da imaju razloga vjerovati da je napad na Tianjin bio pucanj upozorenje iz SAD-a, koja se užasavala kada je Kina bila na granici da proglasi svoju svjetsku valutu koja je podržana zlatnim standardom (iza koje stoji zlato kao garancija), u isto vrijeme kada je proglašena velika prodaja američkih dužničkih obveznica.

Akcija tog tipa bi srušila američki dolar i uništiti američko gospodarstvo, te poslati Sjedinjene Države u dubok ekonomski krah.

Oružje pod imenom “Božji štap (šipka)” je uključeno po nalogu američkog Pentagona, a rečeno nam je američki “pucanj preko granice” poslao snažnu poruku upozorenja Kini, prikriven iza nesreće i eksploziji u domaćoj kemiskoj industriji.

Kronologija događaja: Kina obezvređuje valutu, a zatim Pentagon napada u roku nekoliko sati

Razmislite o ovoj kronologiji događanja:

11. kolovoz 2015: Kina obezvređuje juana za 1,9%, šaljući “šok-valove” širom svijeta i postavlja “razoran” utjecaj na američko gospodarstvo.

12. kolovoz 2015: Tianjin je pogođen Pentagonovim tajnim oružjem “Božji štap”, tajno kinetičko oružje koje se može ispaliti iz visoke orbite i udariti na bilo koji cilj na kopnu.

Oružje odmah uništava šest gradskih blokova na rubu grada Tianjin, šaljući poruku Kini koja je jezivo slična porukama poslanim od strane SAD-u u obliku prvog svjetskog atomskog oružja na Hirošimu i Nagasaki u Drugom svjetskom ratu. (Da, SAD je spreman ispustiti oružje za masovno uništenje na civilno stanovništvo. Već je to učinio dva puta!)
 

 
16. kolovoz 2015: Obama izdaje strogo upozorenje “… o prisustvu kineskih vladinih agenata koji djeluju u tajnosti u SAD-u”, javlja New York Times. “I to dolazi u vrijeme rastuće napetosti između Washingtona i Pekinga na brojnim poljima: od krađe računalnih podataka milijuna američkih državnih službenika sumnjajući u režiju Kine, sve do smanjivanja građanskih sloboda doslovno preko noći, i devalvacije vlastite valute”.

Pentagonovo tajno oružje stacionirano u svemiru

Oružje “Božji štap” sastoji se uglavnom od kinetičkog oružja koje proizvodi nezamislivu kinetičku energiju … više od malog taktičkog nuklearnog oružja, u stvari, dajući mu razarajući izgled taktičke nuklearne bombe.

Američke web stranice sada nagađaju kako je Tianjin eksplozija bila rezultat američkog oružja stacioniranog u svemiru. “Oružje rezultiralo uništavanjem u obliku kratera jačine 5 kilotonska eksplozije, što liči na nuklearnu bombu ili eventualno kinetičko oružje tipa “Božji štap”, ispaljeno iz aviona na granici svemira, prenosi The Unhived Mind.

“Nakon gledanja slika sovjetskih nuklearnih testova, novo jezero u Kini se čini da je napravljene nakon praska od najmanje 5 kilotonske nuklearne bombe … to nije bio nesretan slučaj i uzorak fraktura oko kratera dokazuje eksploziju ispod razine zemlje. Ako je to bila eksploziju ispod razine zemlje, onda je najveća mogućnost bila malo nukelarno oružje. A ako to nije nuklearna eksplozija, bilo je nešto drugo nevjerojatno veliko, ali ne i bomba ili eksplozija sačinjena od goriva i zraka, jer bomba od kemikalija i goriva neće ostaviti kratere”.

Prostor-bazirano kinetičko oružje “sručilo” se na ciljeve kako je objasnio portal Popular Science u ovom članku iz 2004. godine:

“Kad se upravlja sa zemlje, satelit sa oružjem ispušta navođenu “šipku”. Navođena šipka ulazi u atmosferu, zaštićen toplinskom oblogom, putujući 12.000 metara u sekundi – brzina meteora koji ulazi u zemljinu atmosferu. Rezultat: potpuna devastacija cilja, čak i ako je zakopana duboko pod zemljom”.

“Kada je potrebno ti projektili mogu zapovjedio krenuti, pojedinačno ili skupno, na ciljeve na površini Zemlje, pogađajući žrtvu u orbitalnoj brzini. Kao klin, kinetička energija se oslobađa, eksplozija bi bila ekvivalent velikoj konvencionalnoj bombi, “objašnjava Armaghplanet.com.

Kina proglasila izvanredno stanje kao potpunu kontrolu informacija i ljudi

Izvanredno stanje će biti proglašen u Pekingu u narednim danima, disidenti su rekli za Natural News. U međuvremenu, kineska vlada – koja masivno kontrolira državni internet firewall i njuška sav internet promet i blokira VPN pristupa – dodajući “Tianjin” kao ključnu riječ “crvena zastavu” u svojem filtriranom internet prometu.

Lokalne policijske racije su već počele na mjestima gdje žive blogeri i neovisni novinari koji su pokušali prijaviti istinite priče o tome što se zapravo dogodilo u Tianjinu. Kineska vlada je angažirana u potpunom zataškavanju ovog događaja.

Dodatne mjere sigurnosti na mjestima za kontrolu kretanja osoba su:

• Svi hoteli bilježe podatke o posjetiteljima, uključujući i brojeve putovnica, nacionalnosti, imena i telefonske pozive iz sobe.

• Turisti koji ne borave u hotelima sada se moraju registrirati kod lokalne policije pod rizikom uhićenja. Kineska vlada je propisala da se mora znati položaj svake osobe u svakom trenutku.

• Crvena narukvice koje sada nose radnici ukazuju da služe vlastima poput poslušnih policijskih špijuna. Crvene narukvice pokazuju potpunu poslušnost vladi, a radnici koji ih nose svi su obučeni kako uočiti disidentsko ponašanje. Kineska verzija glasi “Ako vidiš nešto, reci nešto” baš kao što se progurava upravo u Sjedinjenim Državama.

• U pripremi za kineski 3. rujan proslave poraza japanske okupacije – to je 70. godišnjica – Kina je zabranila japansko pismo u većini svojih velikih gradova. Vladina propaganda sada je u punom pogonu 24/7, osuđujući japanske i užasavajuće ratnie zločine počinjenih od strane japanskih vojnika protiv Kine. (Istina je, Japanci počinili nezamislive zločine, kao što su masovna silovanja žena, a zatim ih sjeckali na komadiće s mačetama da bi uništiti “dokaze”.)

• Helikopterska vojne ophodnje sada rutinski prelijeću diljem Pekinga i Tianjina, leteći u formaciji kao znak snage.

Ako je ovaj rat eskalira, on bi mogao osloboditi globalni iscrpljujući valutni rat

Ako tajni rat između Kine i SAD-a i dalje eskalira, to bi u konačnici uništilo gospodarstava obiju zemalja. I Kina i SAD trenutno doživljavaju “potrese” na svojim burzama svoje “mjehur” ekonomije izgrađene na dugu.

U ovim vremenima klimavih financijskih temelja, ne treba mnogo za rušenje javne vjeru i da bi se započeo masovan egzodus valuta i tržišta. Također je jasno da Sjedinjene Države smatraju valutne igre se dio rata.

“To je sve u potpunosti usklađeno s vladinom politikom koju je pokrenuo predsjednik Obama u 2011. “Washington će razmisliti o uporabi konvencionalnog oružja kao odgovor na cyber-napada na SAD, u skladu nove američke strategije”, nadalje… “Zadržavamo pravo koristiti sva potrebna sredstva – diplomatska, informativna, vojna i ekonomska – prema potrebi i u skladu s važećim međunarodnim pravom, kako bi obranili naš narod, naše saveznike, naše partnere i naše interese”, rekao je 16. svibnja u dokumentu” -  izvijestio je Telegraph.

Ako Sjedinjene Države definiraju valutne ratne napade kao “cyber-napade”, onda možemo biti samo svjedoci prve primjene tog novog ratnog umijeća, gdje su se elektronički “napadi” sastali sa kinetičkim odgovorom oružja Pentagona.

Nadajmo se da ovo neće eskalirati i dalje, ili će se Amerika vjerojatno naći se na gubitničkoj strani bilo kojeg rata uključujući ekonomije, valute ili cyber ratovanja.
 
Pogledajte koliko je dubok krater u VIDEU! Kemikalije i gorivo ne mogu napraviti ovakav krater!


 

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,