Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NASA NE VOLI KADA DRUGI LAŽU UMJESTO NJE! Najave smaka svijeta uzele toliko maha da se javila i NASA

NASA NE VOLI KADA DRUGI LAŽU UMJESTO NJE! Najave smaka svijeta uzele toliko maha da se javila i NASA

NASA-meteoritNetko je ovaj put preduhitrio organizaciju koja nema veze sa svemirom i koju su osnovali bivši nacisti – NASA

NASA je toliko ljuta da ne može doći k sebi. Nakon stotine NASA-inih najava u zadnjih 5 godina o opasnim meteorijam koji bi mogli udariti u zemlju, ovaj put ipak nisu oni najavili, i to ih je razljutilo.

Sjećate li se meteora za kojeg su poslali rakete u svemir da ga unište, vijest od prije par mjeseci. I gdje je sada tej meteor? Isčeznuo u bespućima laži i manipulacija. Da ne spominjemo svemirsku sondu koja se spustila na komet, pa se nakon mjesec dana tišine, ponovo javila da je živa i zdrava sa komete koji putuje ne tako malim brzinama.

Kometa udara u Zemlju! Ne može. NASA ima samo pravo da to proglasi, makar to bila i laž

Bespućima internetske zbiljnosti proširila se priča da golemi asteroid ide prema Zemlji i da će izazvati totalno uništenje. Teorija je uzela toliko maha da je čak i NASA osjetila potrebu reagirati.

Iz središnjice američke svemirske agencije naveli su da je to potpuno pogrešna informacija i da se Zemljani ne trebaju uzrujavati. ZEMLJANI!!!

Teoretičari zavjere su otišli toliko daleko da su naveli da će se udar dogoditi između 15. i 28. rujna i da će se dogoditi negdje kod Portorika. I ne samo to, naveli su da vlasti SAD-a u tajnosti rade plan što učiniti uslijed katastrofe.

Međutim, u NASA-i su rekli da ne postoje nikakvi izgledi da će nešto u tom periodu pogoditi Zemlju.

Ne postoji nikakav znanstveni dokaz da će asteroid ili bilo kakav svemirski objekt pogoditi zemlju” – rekao je Paul Chodas iz NASA-e.

“Da stvarno postoji toliki asteroid koji može uništiti Zemlju, vjerojatno bismo ga do sada i vidjeli”.

Chodas je dodao da te priče o smaku svijeta sluša gotovo svakodnevno, pa čak i kada one dolazile od strane firme u kojoj radi, NASA-e.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,