Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ‘POLITIČARI BI TREBALI GLEDATI ZVJEZDANE STAZE I NAUČITI NEŠTO’ Popularni glumac se obrušio na svjetske vođe

‘POLITIČARI BI TREBALI GLEDATI ZVJEZDANE STAZE I NAUČITI NEŠTO’ Popularni glumac se obrušio na svjetske vođe

Patrick-StewartSir Patrick Stewart ima prekrasnu sugestiju za političare diljem svijeta, da gledaju više “Zvjezdanih Staza”

Patrick Stewart apelirao je političare da više gledaju ‘Zvjezdane staze’ i slijede primjer koji daje njegov lik, zapovjednik Jean-Luc Picard , umjesto da ulaze u prepirke i svađanja.

Kada su ga novinari upitali koji bi od njegovih prošlih likova bio savršen uzor za današnja vremena, popularni je holivudski glumac za Huffington Post rekao:

“Volio bih kada bi političari provodili više vremena gledajući ‘Zvjezdane staze: Nova generacija”.

Za razliku od mog prethodnika, kapetana James T. Kirka, Jean-Luc Picard je prije svega vjerovao u pregovore.

Bio je diplomat koliko je bio ratnik. Razgovor, razgovor i onda još razgovora. To bi bila lijepa poruka da svijet prihvati.

Stewart je također iskritizirao svjetske vođe za ‘držanje prsta na okidaču’ umjesto da više rade na miru u ratnim periodima.

Ljudi ne moraju umirati kako bi se postiglo zadovoljavajuće rješenje za sve. Vjerujem u tom. I vjerujem da prebrzo posežemo za oružjem – kazao je Britanac.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,