Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ‘POLITI─îARI BI TREBALI GLEDATI ZVJEZDANE STAZE I NAU─îITI NE┼áTO’ Popularni glumac se obru┼íio na svjetske vo─Ĺe

‘POLITI─îARI BI TREBALI GLEDATI ZVJEZDANE STAZE I NAU─îITI NE┼áTO’ Popularni glumac se obru┼íio na svjetske vo─Ĺe

Patrick-StewartSir Patrick Stewart ima prekrasnu sugestiju za politi─Źare diljem svijeta, da gledaju vi┼íe “Zvjezdanih Staza”

Patrick Stewart apelirao je politi─Źare da vi┼íe gledaju ‘Zvjezdane staze’ i slijede primjer koji daje njegov lik, zapovjednik Jean-Luc Picard , umjesto da ulaze u prepirke i sva─Ĺanja.

Kada su ga novinari upitali koji bi od njegovih prošlih likova bio savršen uzor za današnja vremena, popularni je holivudski glumac za Huffington Post rekao:

“Volio bih kada bi politi─Źari provodili vi┼íe vremena gledaju─çi ‘Zvjezdane staze: Nova generacija”.

Za razliku od mog prethodnika, kapetana James T. Kirka, Jean-Luc Picard je prije svega vjerovao u pregovore.

Bio je diplomat koliko je bio ratnik. Razgovor, razgovor i onda još razgovora. To bi bila lijepa poruka da svijet prihvati.

Stewart je tako─Ĺer iskritizirao svjetske vo─Ĺe za ‘dr┼żanje prsta na okida─Źu’ umjesto da vi┼íe rade na miru u ratnim periodima.

Ljudi ne moraju umirati kako bi se postiglo zadovoljavaju─çe rje┼íenje za sve. Vjerujem u tom. I vjerujem da prebrzo pose┼żemo za oru┼żjem – kazao je Britanac.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(jutarnji.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,