Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » NEVIĐENA PRIČA: Žena koja je u posljednjoj fazi raka pala u komu, a onda se vratila s onog svijeta i otkrila 12 savjeta za život bez kajanja! (VIDEO)

NEVIĐENA PRIČA: Žena koja je u posljednjoj fazi raka pala u komu, a onda se vratila s onog svijeta i otkrila 12 savjeta za život bez kajanja! (VIDEO)

Anita-MoorjaniAnita Moorjani u posljednjoj fazi limfoma je pala u komu, doživjela duboku spoznaju i potom čudesno izlječenje

U svojoj knjizi “Ponovno rođena” detaljno opisuje svoje iskustvo i što znači živjeti autentično i bez straha. Njezina poruka je da je nužno da snažno i svim srcem volimo – sebe!

“Udovoljavala sam drugima, stavljala ih na prvo mjesto i bojala sam se biti autentična. Pokušavala sam biti netko tko nisam i iscrpljivala se radeći za druge. I uvijek sam mislila da je sebično slijediti svoje potrebe jer su tuđe veće i važnije. Međutim, kad sam ja postala ostvarena, tada sam zdravija, sretnija, više dajem, a manje mi je potrebno. Također mi je jasno i da ako stalno pokušavamo biti netko tko nismo, planet lišavamo nas samih.”

Ovim riječima Anita počinje svoju dirljivu ispovijest o čudesnom izlječenju koje joj je donijelo duboke spoznaje i promijenilo njen odnos prema životu. Naime, u veljači 2006. godine Anita je primljena u bolnicu u terminalnoj fazi karcinoma.

Pala je u komu i svi organi su joj otkazali. Liječnici su rekli njezinoj obitelji da će živjeti još samo nekoliko sati. Ali ono što nitko od prisutnih nije znao je da je Anita upravo tada doživljavala nevjerojatno iskustvo blizu smrti (near-death experience, NDE).

U tom stanju mogla je da vidi, da čuje i osjeti sve što se oko nje događalo. Doživjela je rijetko iskustvo. Prešla je na “drugu stranu”, kako kaže, i vratila se kako bi podijelila s nama ono što je naučila.

Liječnici su joj tog jutra prognozirali još samo nekoliko sati života, a ona se već sljedećeg probudila. Nekoliko dana kasnije karcinom se potpuno povukao

U intervjuu koji je dala spisateljici Jennifer Pastilof, Anita je nepretenciozno i ​​šaljivo podijelila ono što je naučila iz svojeg iskustva:
 

 

 
(kurir.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,