Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » ALARMANTNO UPOZORENJE KONGRESMENA: Vlast će uskoro legalizirati zoofiliju, pedofiliju, incest (VIDEO)

ALARMANTNO UPOZORENJE KONGRESMENA: Vlast će uskoro legalizirati zoofiliju, pedofiliju, incest (VIDEO)

zoofilija-pedofilija-iincest“Imamo tajni memo koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići s 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan…”

Evo još jednog dokaza da svi zajedno jurimo prema kraju svijeta kakvog poznajemo! Uskoro, mnogi se neće ni snaći naći ćemo usred ‘sodome i gomore’, usred eksplozije grijeha i odvratnosti, a samim time i muke, jada i bijede koja će se prelamati preko najviše nevinih ljudi! Uskoro, kako se čini, dolazi do velikog boja dobra i zla, i iako će zlo na posljetku izgubiti svaku bitku, ovo je vrijeme kada se njegove ratne sile implementiraju na površinu!

Svi oni koji su mislili, kako su ludi svi koji su upozoravali da će polije legalizacije homoseksualnosti doći do legalizacije sveg apsolutnog ljudskog jada, bili su u krivu, jer prema riječima kongresnika Tom DeLaya (bivši vođa republikanske većine u američkom kongresu, 2003), uskoro dolazi do legalizacije 12 novih perverzija.

Kako je rekao : ‘postoji tajni memo iz ministarstva pravosuđa koji postavlja za cilj legalizaciju još 12 perverzija; uključujući bestijaliju i pedofiliju.

“Imamo tajni memo koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići s 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan… Imaju cijeli popis strategija s kojima će ići na crkve, svećenike i svaki biznis koji će se pokušati pozivati na vjersku slobodu. To nadire poput plimnog vala”.

Šokirani TV-voditelj je tražio DeLaya da pojasni to da bi se legalizirala pedofilija – DeLay potvrđuje: “Točno. Dolaze s 12 novih perverzija. LGBT je samo početak. Počet će to proširivati na ostale perverzije.”


Naravno, njegovo upozorenje svim ljudima svijeta potpuno je ignorirano od strane masovnih medija iako je riječ o strašnim informacijama, čije će otkrivenje značiti kraj civilizaciji kakvu poznajemo! Mnogi će se pitati, kako se to dogodilo i kada, no baš kao i homo ljubav, ove ljubavi biti će implementirane naglo, a svi koji će se protiviti biti će prozvani diskriminatorima, teroristima itd., i neće imati pravo glasa!

Uslijed pritiska razno – raznih međunarodnih organizacija, a koji u ovom trenutku masovno ljude potiču na mir, ljubav i toleranciju prema apsolutnom grijehu, grijeh se naravno toliko rasplamsao da je nemoguće to zaustaviti. Nakon što su se svi plaćeni znanstvenici, liječnici i psihijatri svijeta ujedinili kako bi uništili tradicionalnu kršćansku obitelj, prisiljavajući ljude da homoseksualnu, lezbijsku, biseksualnu, transseksualnu i onu izopačenu kvazi ljubav, smatraju normalnom i štoviše ponegdje i poželjnom, probudili su se tu mnogi izopačeni koji sada zahtijevaju svoja prava a kako se čini sve je spremno da im novi vrli svijet odobri sva prava!

No, to je nešto na što smo sustavno upozoravali jer nakon što se legalizira jedna izopačenost, sasvim je normalno da će se s vremenom legalizirati i sve druge seksualne perverzije bez obzira koliko legalizacija istih šteti društvu!

No, naravno oštećeno društvo i je pravi cilj Novog svjetskog poretka u kojemu će se zvijer do kraja razotkriti! Ali, samo razotkriti, jer nakon razotkrivanja, ona će biti bačena u bezdan zajedno sa svim svojim sljedbenicima! Bitno je samo pod cijenu smrti ostati ustrajan u dobru i istini, što će biti lako samo onima koji znaju razlikovati dobro i zlo, razliku koja će se na sve načine pokušati ugasiti, baš kao i oni koji na nju upozoravaju!
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , ,