Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » KOMPANIJE VAS LAŽU VEĆ 100 GODINA: Nafta je prijevara, izumitelj iz Brazila vozi motor na vodu – VIDEO

KOMPANIJE VAS LAŽU VEĆ 100 GODINA: Nafta je prijevara, izumitelj iz Brazila vozi motor na vodu – VIDEO

motor-brazil-h2oSve više ljudi počinje shvaćati manipulaciju pomoću nafte! Vijest da Brazilac vozi motor koji kao gorivo koristi isključivo vodu se virusno proširila internetom

Sigurno nije u pitanju nešto novo, ali naftne kompanije obično podmite takve ljude ili takvi pojedinci stradaju pod nerazjašnjenim okolnostima.

Nafta nam kao gorivo nikada nije bila potrebna. Posjedujemo tehnologiju zahvaljujući kojoj možemo putovati gotovo besplatno, koristeći vodu.

Brazilac po imenu Rikardo Azevedo iz Sao Paula, pokazao je svoj ​​čudesni motor cijelom svijetu. Ova magična stroj može prijeći i do 500 kilometara (310 milja) uz samo jednu jedinu litru vode i to iz onačišćene rijeke.

Takozvano “T Power H20″ vozilo pokreću voda i vanjski akumulator, pri čemu se stvara struja i vodik odvaja od molekula kisika, koji zajedno čine vodu.

Proces, koji uključuje sustav cijevi, rezultira sagorijevanjem, i to je ono što stvara energiju potrebnu za napajanje motocikla.

Snimljen na videu, g Azevedo pokazuje genijalnost svojeg izuma, nakon što je prvo popio čistu vodu iz boce da bi dokazao da se doista H20 nalazi u boci, a ne gorivo.

Govoreći o motociklu, g Azevedo je također predložio da njegov izum ima prednosti za okoliš.

On je rekao: “Prednost ovog motocikla, koji radi s vodikom koji dolazi iz vode, kao rezultat koji dolazi iz ispuha je vodena para”.

To je različito od benzina, čiji je rezultat je ugljični monoksid.

Svaki čovjek na ovoj Planeti ima pravo na besplatnu energiju. Ne želimo više biti robovi naftnih i automobilskih kompanija!
 

 
 
(rt.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , ,