Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Alternativna medicina: Zasadite svoju bolest u teglu ili lonac sa cvijećem

Alternativna medicina: Zasadite svoju bolest u teglu ili lonac sa cvijećem

cvijece-bolestiBolest može biti prenesena sa pacijenta na bilo koji drugi organizam, pa i na biljku, tvrdi ruski doktor koji svojim pacijentima predlaže jednu potpuno prirodnu metodu izlječenja za koju će vam biti potrebno jedino umijeće sadnje biljaka …

Na ruskom portalu za alternativnu medicinu pojavio se tekst doktora Borisa N. Holodenkova u kome on tvrdi da je izlječenje moguće, ako svoju bolest zasadite u teglu za cvijećem. Ukoliko želite isprobati ovu alternativnu metodu, pažljivo pročitajte tekst, a kontraindikacija nema.

Procedura je jednostavna. Kod bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove tekućine: gnoja, urina, sline, znoja, sekreta. Pomiješati sa zemljom i staviti u običnu (manju) teglu ili lončić za cvijeće.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 sjemena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanci visine nekoliko cantimetara. Poslije, pažljivo, zajedno s korijenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je bolest povezana s lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u rijeku, niz vodu.

Poslije toga, bolest prolazi.

Važno:

Zasaditi biljku treba u vrijeme kada je Mjesec u opadanju . To je razdoblje između punog i mladog Mjeseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom razdoblju, javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mjesec u opadanju isušuje, ispuhuje, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije.

Biljka se ne sadi u subotu, nedjelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku također treba za vrijeme kada je Mjesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korijena (osim hrena), jer tako biljka može uginuti, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku sjemena, ili lukovice. Ako sjeme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika.

Da bi se izliječili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u tegli, neophodno je poznavati planete, koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

Bolesti

Mjeseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, uši, svrbež, lišaj, epilepsija, mjesečarenje, depresija, melankolija, pijanstvo.

Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutarnja krvarenja, žutica, dizenterija, proljev, proljevi, zatvori, gangrena.

Merkura: bolesti mozga, nesvjestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule.

Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti gušterače, slezene, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sustava.

Venere: spolne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost.

Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sustava, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prijelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.

Sunca: opekline, ozebline, teške infekcije, gripa, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posljedica trauma i moždanog udara), toplinski i hladni neurodermatitisa, neuroza, toplinski udari, loš metabolizam (uključujući pretilost).

Biljke

Mjeseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, mrkva, krastavac, fuksija.

Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, poriluk, rotkvica, rotkva, cikla, hren, češnjak.

Merkura: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, djetelina, rajčica, cikorija.

Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, sezam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ružmarin, pšenica.

Venere: begonija, karanfil, geranij, gladiola, lala, hajdučka trava, grah.

Saturna: ružmarin, krumpir, celer, kopar.

Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, kadulja.

Događa se da se bolest ne može definirati i pripisati jednoj ili drugoj planeti. Na primjer, virusni hepatitis s jedne strane je bolest jetre (Mars), a sa druge infektivna bolest (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obje biljke , ali saditi ih u različite tegle ili lonca, ali obavezno u isti dan.

Pozabavite se malo cvijećem, jer odlazak liječniku je svaki put isti i donosi isti rezultat uz pomoć istih sredstava.
 
 
(uspesnazena.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,