Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » Zašto nas lažu: Temperatura pada već 21 godinu, a nama prodaju priču o globalnom zatopljenju

Zašto nas lažu: Temperatura pada već 21 godinu, a nama prodaju priču o globalnom zatopljenju

globalno-zatopljavanje-zavjera-porezZanimljivo je kako vlasti pokušavaju nas uvjeriti da je u tijeku globalno zagrijavanje kako bi nam uveli porez na emisiju ugljičnog dioksida

Upravo ulazimo u 21. godinu u kojoj temperatura ne raste, već opada, piše infowars.com

To je kao kada je uveden porez na cigarete pošto su ljudi počeli manje pušiti, zbog čega smanjeni prihodi od cigareta. Zato su vlasti sada počele oporezivati i elektroničke cigarete. Vlasti u mnogim zemljama gube prihode od poreza i zbog toga što su automobili sve više energetski učinkoviti.

Prodaja benzina je opala pošto sve više vozača kupuje autoplin jer korištenjem plina mogu se prijeći veće udaljenost za manju cijenu. Kao rezultat toga, vlasti sada namjeravaju uvesti porez na kilometražu koji će se plaćati pri registraciji automobila.

Vlasti se nikada ne brinu ni za što, njima je jedini cilj da povećaju porez.

Nije ih briga je li globalno zagrijavanje stvarno ili ne, potreban im je samo razlog da podignu poreze. Tako vlasti funkcioniraju, namještajući rezultate kako bi imali izgovor za ostvarivanje nekog predodređenog cilja.


The Global Warming crowd is the MOST unethical and corrupt group of pretend scientists ever to exist. When I was called upon for research back to form the G5 and then wrote the White House warning that manipulating the dollar down would create volatility and a crash within two years (1987), I was told I would never again be asked by government for anything. I was told outright to do studies that provide the conclusion up front and I would earn millions of dollars a year for bogus research reports. I said – no thanks!

Publika koja navija za globalno zatopljenje je najviše nemoralna i korumpirana skupina znanstvenika koja je ikada postojala.

Globalno zagrijavanje je još jedna prijevara

Potpuno je arogantno i pomisliti da možemo promijeniti klimatski ciklus. Mogli bismo detonirati i sve atomske bombe na svijetu i opet ne bismo uništili Zemlju. Prošlo je 28 godina od Černobilske katastrofe u Ukrajini, a ptice i miševi su se u potpunosti prilagodili životu na radioaktivnom zemljištu.

Priroda se adaptira. Kao što antibiotici postaju sve manje učinkoviti zbog mutiranja mikroorganizama. Tako sve funkcionira. Čak i političari mijenjaju svoje priče kako bi se adaptirali na nove uvjete. To se naziva politička adaptacija.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , ,