Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » SMRTONOSNI HAARP prešao u privatne ruke: Veća financijska ulaganja i lakša ‘igra skrivača’

SMRTONOSNI HAARP prešao u privatne ruke: Veća financijska ulaganja i lakša ‘igra skrivača’

haarp-anteneHAARP iliti Program aktivnog visokofrekventivnog istraživanja Aurore bit će nakon više od dvadeset godina relociran u civilni sektor

Na to se odlučila vojna klika i program prelazi u institucionalne ruke, točnije – preuzima ga Sveučilište Aljaska. Do 11. kolovoza HAARP-om rukovodi dosadašnji šef, istraživački labos zračnih snaga (AFRL).

‘Nakon toga, sveučilište dobiva pristup projektu pod okvirima dogovorenim između sveučilišta i zračnih snaga. Ugovor je sklopljen na dvije godine unutar kojih će se dogovoriti i kompletni prijenos zemljišta’, potvrdio je Marmian Grimes, glasnogovornik Sveučilišta Aljaska.

Kontroverzni program proučavanja ionosfere često je povezivan s njezinom manipulacijom putem frekvencija, zbog čega se navodno mogu pomicati i tektonske ploče što posredno dovodi do velikih potresa.

Isto tako, Andrija Puharić je u sklopu istraživanja ovog načina upravljanja obavljao eksperimente s psihotroničnom kontrolom uma.

Zanimljivo, idejnu viziju je dao još jedan čovjek s naših prostora – Nikola Tesla, a sve je u svojoj knjizi početkom devedesetih prvi puta razotkrivao Nick Begić.

Što ovaj potez točno znači? S obzirom na već spomenutu kontroverzu i budno oko javnosti, ovo će olakšati ‘igru skrivača’ od strane onih koji projekt provode.

Novac i dalje uplaćuje država Aljaska, a priključuju se i NSF (‘Nacionalna zaklada za znanost’) i Pentagon, čime će priljev sredstava biti znatno snažniji. HAARP tako ne samo da ne odlazi u propast nego još više dobiva na značaju…
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(nexus-svjetlost.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,