Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Sljedeća je Europa: U Kaliforniji počinje obvezno cijepljenje odraslih

Sljedeća je Europa: U Kaliforniji počinje obvezno cijepljenje odraslih

prisilno-cijepljenjeNakon što je u Kaliforniji odobren zakon SB277, po kome sva djeca koja idu u školu ili vrtić moraju biti cijepljena, postalo je jasno da ova država srlja u medicinsku tiraniju

Nažalost, teško je reći do koje mjere bi to moglo ići. Svaki mandat upućuje na drugi, stvarajući lanac koji ukida sve slobode.

Takav je slučaj i sa zakonom SB277 koji je sada proširen na SB792. Ako djeca ne mogu ići u školu, a nisu cijepljena, zašto bi odrasli bili pošteđeni?

SB792 će zahtijevati da svi odrasli budu podvrgnuti cjepivima, a Kalifornija će postati prva država koja će zahtijevati cijepljenje svih radnika koji rade s djecom, kako u vrtićima, tako i u državnim i privatnim školama.

Počevši od 1. rujna 2016. godine, osoba neće moći raditi u vrtiću ako nije cijepljena protiv gripe, hripavca i boginja. Svaki radnik će dobivati ​​cjepivo protiv gripe između 1. kolovoza i 1. prosinca svake godine.

Ovaj nacrt zakona ukida medicinsku autonomiju, religijske i osobne slobode i nameće cjepiva koje čak nisu ni 100% učinkovite .

Vidite gdje to vodi, zar ne? SB792 će biti prvi zakon koji će natjerati odrasle da se cijepe.

Postoje zdravstvene ustanove diljem države koje primoravaju svoje radnike da se cijepe protiv gripe, ali ovo je prvi put da državna vlast uvodi zakon kako bi prisilila odrasle da se cijepe. On je za sada ograničen samo na ljude koji rade s djecom.

Međutim, sigurno je da se neće završiti na tome!

Logika prema kojoj bi bilo koja osoba mogla prenijeti bolest na bilo koju drugu osobu označava da je svako odgovoran za tuđe zdravlje. Nameće se pitanje zašto je onda to ograničeno samo na djecu i odrasle koji rade s djecom kada bolest može prenijeti između bilo koga?

Nažalost, samo je pitanje vremena kada će to početi primjenjivati ​​na sve ljude. Škole i vrtići nisu jedina mjesta na kojima odrasli dolaze u kontakt s djecom.

Da li bi svi ljudi koji izlaze iz svojih kuća trebali cijepiti protiv gripe?

To je presedan koji je postavio zakon SB277 i koji će ojačati zakon SB792. Oni će uskoro pokušati prisiliti svaku osobu u Kaliforniji da se cijepi. Ukoliko to uspije u Kaliforniji, velike su šanse da će se proširiti i na ostale države.

Tek je počelo.

Joshua Krause (Daily Sheeple)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,