Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » DJEDA OD 63 GODINE NAPRAVIO ULJE KANABISA “BREAKING BAD” NA─îINOM I IZLIJE─îIO RAK

DJEDA OD 63 GODINE NAPRAVIO ULJE KANABISA “BREAKING BAD” NA─îINOM I IZLIJE─îIO RAK

DJECA-KNABIS-ULJEMike Cutler (63), dobio je dijagnozu 2009. godine i transplant u studenom iste godine. Re─Źeno mu je da ─çe sve biti u redu, ali on ka┼że da se bolest vratila 2012. godine napadaju─çi novi organ koji je dobio

U o─Źaju i sa ┼żeljom da pre┼żivi po─Źeo je istra┼żivati ÔÇőÔÇőinternet ne bi li na┼íao alternativni lijek, pi┼íe dailymail.co.uk

Tada je pronašao Youtube snimak koji je opisao upotrebu ulja kanabisa kao lijeka za rak.

Cutler je rekao da je, samo 3 dana nakon ┼íto je uzeo ovu drogu, njegova neizdr┼żiva bol prestala.

U svibnju ove godine, djedica koji ima devetero unu─Źadi, oti┼íao je na biopsiju u Kraljevsku bolnicu u Londonu. Lije─Źnici su potvrdili da su kancerozne stanice u njegovoj jetri u potpunosti nestale.

Glasnogovornica Kraljevske bolnice je potvrdila da Cutler nije primio nikakav tretman za rak otkad je dobio svoj transplant u studenom 2009. godine.

Cutler je umirovljeni gra─Ĺevinar iz Hastingsa, isto─Źni Sussex, Engleska. On je rekao:

“Otkri─çe da ─çu umrijeti me je u┼żasnulo. Sve ┼íto sam imao tih mra─Źnih dana je bio moj laptop, koji mi je pomagao u potrazi za ne─Źim ┼íto ─çe me spasiti od smrti”.

Kupio je drogu preko dilera i po─Źeo praviti svoje ulje. Ka┼że da su simptomi prestali nakon tri dana. Kada je Cutler saznao da je izlije─Źen, bio je potpuno ┼íokiran.

Od tada redovito uzgaja kanabis kako bi uvijek imao lijek pri ruci. On se sada bori za promjene u zakonu koje bi dozvolile legalnu upotrebu ulja i drugih oblika kanabisa za lije─Źenje ljudi.

Dr Kat Arney, menad┼żer znanstvenih komunikacija Velike Britanije za istra┼żivanje raka je rekao: “To mo┼że dovesti do potencijalno efektivnijih tretmana za rak u budu─çnosti, ali jo┼í uvijek nema dovoljno pozitivnih podataka klini─Źkih testova koji bi pokazali da kanabis ili kanabinoidi mogu sigurno i u─Źinkovito izlije─Źiti pacijente u ovom trenutku”.

Kanabinoidi poma┼żu u kontroli aktivnosti mozga i ┼żivaca, energije metabolizma, rada srca, imunolo┼íkog sustava, pa ─Źak i reprodukcije.

Zbog ovih otkri─ça, brojne dobrotvorne ustanove su poja─Źale svoja istra┼żivanja o uporabi kanabisa kao medicinske droge.

OVDJE mo┼żete pogledati ─Źitav postupak izrade ulja medicinske marihuane.
 
POGLEDAJMO VIDEO KOJI JE PRONAŠAO NA YOUTUBE:
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Intervju sa Mike Cutler-om
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=22209"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,