Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » 14 načina kako da zaštitite sebe, svoju obitelj i prijatelje od Novog svjetskog poretka

14 načina kako da zaštitite sebe, svoju obitelj i prijatelje od Novog svjetskog poretka

agenda-nwoPoslušnost prema Novom svjetskom poretku može biti vrlo opasno. Ukoliko popustite pred njegovim pažljivo osmišljenim iluzijama, mogli biste izgubiti sve, čak da se razbolite, i umrete

Ozbiljna vremena zahtjevaju ozbiljne mjere, piše activistpost.com

Psihopatska vladajuća elita koja upravlja bankama, oružjem, zlatom, drogom i naftom … držeći na lancu političare, policiju, vojsku i masovne medije, sve je u većoj moći nad našim novcem, zdravljem, hranom, vodom, zrakom i svom znanošću i tehnologijom s ciljem potpune dominacije nad ljudskom vrstom.

Stoga vam predlažemo da poslušate naših 14 savjeta kako da se pripremite za neizvjesnu blisku budućnost.

1. Prestanite obraćati pažnju na korporativne mainstream medije

Isključite televizor. Okrenite se ka alternativnim medijskim izvorima ukoliko želite čuti istinu. Naučite razlikovati dezinformacije i istinu.

2. Nemojte glasati za veće političke stranke

Glasanjem za ove stranke dajete svoju moć kriminalcima koji dalje šire agendu Novog svjetskog poretka.

Nije važno tko dobije glas. Sve njih financira i podržava vladajuća elita. Tko god da pobijedi, političari u uredima će biti odabrani tako da služe volji svojih gospodara, a ne volji svog naroda. Ima mnogo ljudi koji to znaju, ali ne razumiju u potpunosti. Izbor bilo koje stranke umjesto neke druge donosi samo kratkoročnu dobit.

3. Vršite detoksikaciju

Koristite određenu hranu i suplemente kako biste se detoksificirali i lišili svoj organizam zagađenja i otrova. Povratite zdravlje i zaštitite tijelo tako da uklonite fluoride, kloride, bromid, teške metale, zračenje i druge toksine.

4. Pijte čistu ili filtriranu vodu

Izbjegavajte vodu sa slavine koja je puna kemikalija ili flaširanu vodu u plastičnoj ambalaži. Koristite filtere na bazi reversne osmoze da bi profiltrirali vodu.

5. Jedite organsku hranu

Jedite puno organskog voća i povrća, kao i sjemenki. Ne libite se potrošiti koju paru više radi svog zdravlja.

6. Izbjegavajte brzu hranu

Izbjegavajte brzu hranu s puno šećera, soli i raznih trans masti. Također izbjegavajte GMO hranu .

Nemojte koristiti mikrovalnu pećnicu ili aluminijsku foliju za kuhanje jer na taj način kvarite hranu i nanosite štetu svom zdravlju. Nemojte kuhati hranu na visokoj temperaturi previše dugo. Ekstremne temperature uništavaju nutrijente (osobito vitamine i enzime) i smanjuju vrijednost hrane.

7. Koristite prirodne ili organske proizvode za osobnu higijenu

Izbjegavajte toksične kemikalije koje se nalaze u anorganskim proizvodima za osobnu higijenu.

8. Izbjegavajte niskofrekventno elektromagnetsko zračenje

Tu spadaju telefonske mreže, izvori bežičnog interneta, mikrovalne pećnice, mamogram, rendgensko zračenje i kompaktno fluorescentno osvjetljenje. Svi ovi izvori zračenja su povezani s ozbiljnim bolestima poput raka, živčanih i hormonskih poremećaja.

9. Izbjegavajte cjepiva

Cjepiva nisu sigurna, a nisu ni učinkovita. Možete postati jako bolesni zbog ovih prevarantskih proizvoda čiji je cilj samo da donesu profit farmaceutskim kompanijama.

10. Nemojte se pridruživati ​​vojsci

Ne budite budala i nemojte biti pijun vladajuće elite koji radi za njihovu moć, profit i političku dobit.

11. Uklonite toksične amalgamske plombe

Dokazano je da plombe sa živom uzrokuju oštećenja mozga, manji IQ, doprinose depresiji itd. Posjetite zubara i recite mu da ih ukloni i zamijeni sigurnijom alternativom kao što su implantati od cirkonija.

Propadanje zuba se može spriječiti pravilnom prehranom. Na primjer, možete koristiti kokosovo ulje za ispiranje usta pošto ono sadrži Laurinská kiselinu s antibakterijskim svojstvom.

12. Čuvajte zalihe hrane i vode

U slučaju krize, opremite se sa zalihama hrane i vode za bar nekoliko tjedana u nadi da će se stvari vratiti u normalu. Kriza može biti financijska, može biti lažni rat ili iscenirani napad, možda čak i invazija vanzemaljaca .

13. Težite samoodrživosti

Uzgajajte svoju hranu. Samoodrživost može biti vrlo jak faktor u sposobnim zajednicama.

Uvijek čuvajte dovoljnu količinu fizičkog novca kod sebe za svaki slučaj. Možda ne bi bilo loše da od dijela novca kupite zlato ili srebro.

Počnite koristiti solarne panele ili generatore na bazi vjetra umjesto goriva. Električni automobil je također nešto u što vrijedi uložiti.

14. Recite svima

“Oni koji imaju privilegiju znati imaju dužnost reagirati” -  Albert Einstein.

Ovo je moj ultimatum:

Probudi se! Koristite ovaj ili slični popis kako bi širili riječ svojoj obitelj i prijateljima da se aktiviraju.

Paul Phillips (newparadigm)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,