Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ČUDNA DEŠAVANJA U AMERICI KOJA SU MEDIJI PREŠUTILI: Dame i gospodo, vrijeme je za paniku?

ČUDNA DEŠAVANJA U AMERICI KOJA SU MEDIJI PREŠUTILI: Dame i gospodo, vrijeme je za paniku?

amerika--panikaPrije neki dan su se u Sjedinjenim Američkim Državama dogodile čudne stvari zbog čega je dosta njenih građana smatralo da je došlo vrijeme za paniku

Većina njih nije bila svjesna što se sve događa dok mediji nisu nabrojali par činjenica koje su se dogodile u srijedu, a koje su utjecale na veliki broj ljudi, piše o tome čak i poznati gawker.com

Naime, prvo je došlo do zastoja u avionskom prometu.

Veliki broj zrakoplova nije dobio dozvolu za letenje jer je Američka kontrola letenja imala problema sa softverom i hardwareom koji koordinira letovima, a koji se koriste na nekoliko stotina aerodroma širom SAD.

Avioni su bili prizemljeni, putnici su čekali na aerodromima ili na pistama u zrakoplovima. Ali, ostali prijevoznici, osim najvećeg američkog prijevoznika “United Airlinesa”, mogli su neometano letjeti. Zabrana je podignuta u 9.45 sati ujutro po lokalnom vremenu.

Druga situacija koja je jučer pogodila SAD je pad burze u New Yorku. Nešto poslije 11.30 sati po njihovom vremenu, trgovanje na njujorškoj burzi iznenada je obustavljeno.

Na svim monitorima bila je prikazana poruka “nema cijene”. Pretpostavlja se da je do problema došlo zbog računalne pogreške.

Prije zaustavljanja trgovanja, američki indeksi su bili u padu uslijed zabrinutosti investitora o sposobnosti Kine da zaustavi tamošnji pad.

Ali, to nije sve. Jučer je u prijestolnici SAD, Washingtonu, misteriozno ostalo bez struje 2.500 ljudi.

Odmah nakon pada njujorške burze, stranica lista “Wall Street Journal” je prestala raditi.

“Ispričavamo se zbog neugodnosti” – stajalo je na naslovnoj strani stranice.

Također, tijekom dana, objavljeno je da se stranica “The Dissolve” gasi zauvijek. Ona se bavila filmskom kritikom i vijestima o suvremenim i klasičnim filmovima.

Nakon svih ovih poteškoća koje su zadesile Amerikance, Anonymousi su na Twitteru objavili poruku sa linkom ka seriji “Office” i nepristojnom porukom.

Ali, nisu se oglasili i preuzeli odgovornost za ove napade.
 
(telegraf.rs,youtube/uredio:nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=22079"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , ,