Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ─îUDNA DE┼áAVANJA U AMERICI KOJA SU MEDIJI PRE┼áUTILI: Dame i gospodo, vrijeme je za paniku?

ČUDNA DEŠAVANJA U AMERICI KOJA SU MEDIJI PREŠUTILI: Dame i gospodo, vrijeme je za paniku?

amerika--panikaPrije neki dan su se u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama dogodile ─Źudne stvari zbog ─Źega je dosta njenih gra─Ĺana smatralo da je do┼ílo vrijeme za paniku

Ve─çina njih nije bila svjesna ┼íto se sve doga─Ĺa dok mediji nisu nabrojali par ─Źinjenica koje su se dogodile u srijedu, a koje su utjecale na veliki broj ljudi, pi┼íe o tome ─Źak i poznati gawker.com

Naime, prvo je došlo do zastoja u avionskom prometu.

Veliki broj zrakoplova nije dobio dozvolu za letenje jer je Ameri─Źka kontrola letenja imala problema sa softverom i hardwareom koji koordinira letovima, a koji se koriste na nekoliko stotina aerodroma ┼íirom SAD.

Avioni su bili prizemljeni, putnici su ─Źekali na aerodromima ili na pistama u zrakoplovima. Ali, ostali prijevoznici, osim najve─çeg ameri─Źkog prijevoznika “United Airlinesa”, mogli su neometano letjeti. Zabrana je podignuta u 9.45 sati ujutro po lokalnom vremenu.

Druga situacija koja je ju─Źer pogodila SAD je pad burze u New Yorku. Ne┼íto poslije 11.30 sati po njihovom vremenu, trgovanje na njujor┼íkoj burzi iznenada je obustavljeno.


Na svim monitorima bila je prikazana poruka “nema cijene”. Pretpostavlja se da je do problema do┼ílo zbog ra─Źunalne pogre┼íke.

Prije zaustavljanja trgovanja, ameri─Źki indeksi su bili u padu uslijed zabrinutosti investitora o sposobnosti Kine da zaustavi tamo┼ínji pad.

Ali, to nije sve. Ju─Źer je u prijestolnici SAD, Washingtonu, misteriozno ostalo bez struje 2.500 ljudi.

Odmah nakon pada njujor┼íke burze, stranica lista “Wall Street Journal” je prestala raditi.

“Ispri─Źavamo se zbog neugodnosti” – stajalo je na naslovnoj strani stranice.

Tako─Ĺer, tijekom dana, objavljeno je da se stranica “The┬áDissolve” gasi zauvijek. Ona se bavila filmskom kritikom i vijestima o suvremenim i klasi─Źnim filmovima.

Nakon svih ovih pote┼íko─ça koje su zadesile Amerikance, Anonymousi su na Twitteru objavili poruku sa linkom ka seriji “Office” i nepristojnom porukom.

Ali, nisu se oglasili i preuzeli odgovornost za ove napade.
 
(telegraf.rs,youtube/uredio:nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=22079"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , ,