Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » Ameriku ubrzo o─Źekuje kaos: Za┼íto je Vlada SAD nedavno kupila 30.000 giljotina i 600 milijuna Hollow point metaka?

Ameriku ubrzo o─Źekuje kaos: Za┼íto je Vlada SAD nedavno kupila 30.000 giljotina i 600 milijuna Hollow point metaka?

vojska-amerika-femaPrema pisanju vi┼íe nere┼żimskih zapadnih web medija Vlada SAD je nabavila 30.000 giljotina, za ┼íto je nakon lobiranja desni─Źarskih kongresmena dobiveno odobrenje ameri─Źkog Kongresa

Od navednog broja 15.000 giljotina je trenutno uskladi┼íteno u Georgiji, a drugih 15.000 u saveznoj dr┼żavi Montani.

Potvrda ovih navoda je dokument pod oznakom HB 1274 kojim je ozakonjeno u dr┼żavi Georgiji da se kao smrtna kazna nad gra─Ĺanima mo┼że primjenjivati ÔÇőÔÇőodrubljivanje glave giljotinom (Dokument je deponiran kod Georgia House of Representatives / zastupni─Źki dom)

Indikativna je u vezi s navedenim izjava umirovljenog agenta FBI Ted Gundersona koji je postavio pitanje: Ako je poanta samo izvr┼íenje kazne nad osu─Ĺenim zatvorenicima, za┼íto je onda Vlada nabavila ─Źak 30.000 giljotina i preko 600 milijuna metaka sa ┼íupljim zrnom (Hollow point bullets)?

Dr┼żava koncentracijskih logora

Indikativno je u vezi sa ─Źinjenicom da postoji vi┼íe od 800 logora u Sjedinjenim Dr┼żavama. Svi do jednog su ve─çe u potpunosti operativni i spremni primiti “zatvorenike”. U logorima je ve─ç zaposleno i osoblje pod punim radnim vremenom, iako jo┼í nema interniranih “zatvorenika”.

Poga─Ĺate, kampovima upravlja FEMA (Federalna agencija za upravljanje izvanrednim situacijama), ─Źeka se amo predsjedni─Źki potpis na Martial Law i progla┼íenje istog od strane Dr┼żavnog tu┼żitelja da sve postane “pravno” osnovano – dakle po zakonu.

Rex 84 program, Cable Splicer i Garden Plot

Rex 84 program je osnovan s idejom da se zaustavi “masovni egzodus” ilegalnih stranaca koji bi pre┼íli Meksi─Źko SAD granicu, odnosno, navodno, kako bi se ilegalni stranci sproveli u zato─Źeni─Źke centre FEMA-e. Rex 84 program tako─Ĺer omogu─çuje da po potrbi mogu zatvoriti vojne baze i pretvoriti u zatvore.

Operacije Cable Splicer i Garden Plot su podprogrami Rex 84, a zami┼íljeno je da se provode kontrole stanovni┼ítva te preuzimanje dr┼żavnih i lokalnih ovlasti od strane federalne vlade.

Rad Cable Splicer i Garden Plot su dvije potkategorije programa koji ─çe se provoditi nakon ┼íto se Program Rex 84 pokrene za pravilnu namjenu. Naravno, istima je predvi─Ĺeno da FEMA bude izvr┼ína ruka policijske dr┼żave koja ─çe provoditi sve operacije.

Predsjedni─Źki izvr┼íni nalozi koji ve─ç kotiraju na Federalnom registru tako─Ĺer su dio pravnog okvira za ovu operaciju.

Uz navedeno treba istaknuti da su FEMA-ini logori svi opremljeni ┼żeljezni─Źkim objektima, odnosno prema svim logorima su izgra─Ĺene ┼żeljezni─Źke pruge i ceste.


Mnogi kampovi u blizini imaju i zra─Źne luke, ┼íto sve ukazuje da je organiziran transport za masovno interveniranje.

Ve─çina logora mogu udomiti oko 20.000 zatvorenika. Trenutno, najve─çi od tih objekata je na podru─Źju Fairbanks, Aljaska i mo┼że primiti oko 2 milijuna ljudi.

Dakle, sve je spremno da se suspendira Ustav i Zakon o gra─Ĺanskim pravima, a to je pravno omogu─çeno sljede─çim dokumentima:

Izvr┼ína naredba 10990 omogu─çuje Vladi preuzeti sve na─Źine prijevoza i kontrole autocesta i pomorskih luka.

Izvršna naredba 10995 omogućuje Vladi da iskoristi i kontrolira komunikacijske medije.

Izvr┼ína naredba 10997 omogu─çuje Vladi preuzeti sve pogone elektri─Źne energije, plina, nafte, goriva i minerala.

Izvr┼ína naredba 10998 omogu─çuje Vladi da iskoristi sva sredstva prijevoza, uklju─Źuju─çi osobne automobile, kamione ili vozila bilo koje vrste i potpunu kontrolu nad svim autocestama, morskih lukama i plovnih putovima.

Izvršna naredba 10999 omogućuje Vladi preuzeti sve resurse hrane i farme.

Izvršna naredba 11000 omogućuje Vladi mobilizirati civile u rad brigada pod nadzorom Vlade.

Izvršna naredba 11001 omogućuje Vladi da preuzme ovlasti svih zdravstvenih, obrazovnih i socijalnih funkcija.

Izvr┼ína naredba 11003 omogu─çuje Vladi preuzeti sve zra─Źne luke i zrakoplove, uklju─Źuju─çi i komercijalne zrakoplove.

Izvršna naredba 11004 omogućuje vladinoj Upravi za stanovanje i financiranje preseliti zajednice i uspostaviti nove lokacije za stanovništva.

Izvr┼ína naredba 11005 omogu─çuje Vladi preuzeti ┼żeljezni─Źke pruge, plovne putove i javna skladi┼íta.

Napomena: Ve─çina podataka iz ovog ─Źlanka je zasnovana na izjavi specijalnog agenta Ted Gundersona koju je dao neposredno prije njegove smrti 2011. godine.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
19.lipanj 2015.

 
(bosniapress.info,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,