Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ŠOK! OVO SE NAMJERNO PREŠUĆUJE: Država priprema zakone za otrovno eksperimentiranje, ‘krađu’ i otimanje hrvatske djece!?

ŠOK! OVO SE NAMJERNO PREŠUĆUJE: Država priprema zakone za otrovno eksperimentiranje, ‘krađu’ i otimanje hrvatske djece!?

cjepivo-vargaNemojte šutjeti, jer već sada, država, a ne vi posjeduje VAŠU djecu!

O ovom slučaju brujao je cijeli svijet, a u Hrvatskoj nema ni slova i to je zaista nešto na što moramo obratiti pažnju. Hrvatski mediji su posebni po cenzuri jer očito je da se strateške informacije od hrvatskih ljudi, pogotovo one koje dolaze iz Europske unije vješto skrivaju. Zašto?

Zašto hrvatskim ljudima nije dozvoljeno znati da se u srcu demokracije, u srcu Europske unije odvija žešći totalitaristički presing nad ljudima.

Zašto je Hrvatima skriven skandal iz Velike Britanije u kojemu su liječnici po nalogu Suda uzeli dijete iz trbuha majke da bi ga dali na posvajanje, i to samo zato jer je majka za vrijeme trudnoće doživjela živčani slom.

Možda zato što se nešto slično odvija i u Hrvatskoj? Zašto je recimo tek sada otkriveno da je prošle godine Hrvatska potpisala sporni ugovor FATCA, a Amerikancima i bankarima u kojemu se svi podaci nezakonito prosljeđuju Amerikancima? Koliko je takvih ugovora zapravo?

Isto tako u Hrvatskoj se prešutjelo u potpunosti izviješće UN-a, a koji je upozorio Veliku Britaniju da prestane ritualno zlostavljati, mučiti, ubijati i krasti djecu. Također, portalu Dnevno.hr nakon naših napisao i ritualnim zlostavljanjima djece u EU javio se i bivši djelatnik NATO odjela za sigurnost, gospodin Nigel Cooper koji nam je kazao da Velika Britanija preko 90 godina krade djecu, ne samo iz Afrike kako je to upozorio UN, nego i od samih Britanaca.

Uz to što je gospodin Nigel bivši NATO djelatnik odjela za sigurnost, on je i bivši zaposlenik Britanske kraljevske mornarice odlikovan s 13 medalja. Njemu je Velika Britanija oduzela dijete i skriva ga od njega nekoliko godina. Cooper smatra da je njegova djevojčica, koja je oteta kada joj je bilo osam godina, možda i ubijena no sada nakon tolike borbe potpuno mu je svejedno. Želi svoju kćer natrag živu ili mrtvu. Kao razlog socijalna služba Velike Britanije navela je da je gospodin Cooper prestar da bi odgajao svoje dijete jer je djevojčicu Bailie Kate dobio sa 40 godina.

U tom intervju gospodin Nigel je pojasnio kako se u srcu Europe djeca muče i iskorištavaju za pedofiliju, sotonističke rituale, testiranja na razna cjepiva, prostituciju, seksualno iskorištavanje i ubijanje, za novce, profit itd.

“Problem je u tome što su u Velikoj Britaniji, socijalna služba, liječnici, učitelji po školama, policija, odvjetnici, bolnice, pedijatri, psihijatri, kemijski laboratoriji, svi su oni lančano povezani, a na samom vrhu ove ritualne piramide sjedi engleska kraljica koja je pedofil kao i većina visokih dužnosnika u UK-u. I to je velika javna tajna o kojoj se ne govori zbog jedne specifičnosti koja se zove ‘GAGGING ORDER’, a prema kojemu svi koji su unutar sustava te piramide, i socijalne službe, moraju šutjeti o svemu što se događa.


To je alat za ušutkavanje, a roditeljima se prijeti doživotnim zatvorom ako progovore, “rekao je gospodin Nigel u ekskluzivnom intervjuu i time potvrdio ono što se godinama u tajnosti odvija u državama koje se zaklinju, na slobodu, mir i demokraciju, odnosno u državama koje dijele zakone i teritorij i sa našom zemljom. Tamo se kradu djeca, testiraju i ubijaju i to sve pod okriljem ZAKONA.

Čini vam se nevjerojatno? No što je sa Hrvatskom? Nije li ministar Varga svojim drakonskim odlukama o procijepljivanju čitave nacije i zakonom koji dopušta liječnicima da kemikalije ubrizgavaju u tijelo djeteta bez znanja, informiranja i što je najvažnije dopuštenja roditelja popločao put upravo takvoj praksi? Oduzimanja djeteta roditeljima ukoliko ne pristanu na agresivne medicinske metode nad svojom djecom?

Našoj redakciji javila se gospođa Ana L. iz jednog hrvatskog grada (podaci poznati redakciji, a zaštićeni zbog straha za dijete) a koja nam je ukratko ispričala svoju priču. Naime, Ana je rodila curicu prije dvije godine. Kako kaže informirala se o cjepivima prije trudnoće i odlučila kako neće cijepiti svoje dijete, pod cijenu vlastitog života, pogotovo ne kao malu bebu bez dovoljno izgrađenog imunološkog sustava.

Svoju odluku, prije poroda je naglasila liječnicima, a tek u otpusnim papirima vidjela je da joj je dijete cijepljeno bez njenog dopuštenja i što je najvažnije ZNANJA i to prvi dan u rodilištu. Nakon nekoliko dana djetešce je dobilo febrilne konvulzije i završio u bolnici na teškim lijekovima, s kojih se djetešce moralo SKIDATI još nekoliko mjeseci poslije.

Liječnici joj nisu željeli priznati da su febrilne konvulzije posljedica cijepljenja, ( je li u pitanju sprega farmaceuta i liječnika te socijalne službe?) a svako drugo cijepljenje pozivali su ju u bolnicu. Ana je to odbila i nije željela cijepiti svoje dijete, nakon čega joj na vrata kuca socijalna radnica koja koja joj indirektno prijeti oduzimanjem djeteta zbog “lošeg roditeljstva” a što je Anu posebno šokiralo. “Moje dijete je pretrpjelo strašne muke odmah nakon što se rodilo.

Moja trudnoća bila je posve uredna, a febrilne konvulzije uslijedile su nakon prisilnoga cijepljenja za što mi moj liječnik pedijatar ne želi dati potvrdu i sada mi prijete oduzimanjem bebe” rekla je šokirana Ana koja zapravo ne zna kome bi se obratila. Naime, Zakon koji je donio ministar Varga, a koji roditelje diskriminira, ponižava i ne dozvoljava im da sami odlučuju o životu i zdravlju svog djeteta, očito je, pogoduje farmaceutskoj industriji ali i sustavu kakav ima Velika Britanija u kojemu se oduzimaju djeca šakom i kapom za, po riječima, bivšeg NATO dužnosnika i UN-a, razna eksperimentiranja i mučenja, dok se roditelji proglašavaju za lošim roditeljima, bez ikakvog razloga, i nikome ništa.

Nevjerojatno je da se u Hrvatskoj o tome šuti a možda je sada jasnije zašto su mediji prešućivali gore navedene slučajeve iz Europske Unije koji su otkrivali stravičnu pozadinu sprege moćnih korporacija, zakona i zakonodavaca u EU. Nemojte šutjeti, jer već sada, država, a ne vi posjeduje VAŠU djecu!
 
(dnevno,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,