Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » KFC IMA NOVI SPECIJALITET: Zavirio sam u pakiranje i uo─Źio dugi rep na onome ┼íto su trebala biti pile─ça prsa

KFC IMA NOVI SPECIJALITET: Zavirio sam u pakiranje i uo─Źio dugi rep na onome ┼íto su trebala biti pile─ça prsa

stakor_KFCU┼żasnut gost restorana brze prehrane KFC koji poslu┼żuje jela od piletine, umjesto slasnog komada mesa u svojoj narud┼żbi ‘za van’ prona┼íao je pr┼żenog ┼ítakora

Zaprepa┼íteni Devorise Dixon iz Wilmingtona u Kaliforniji kazao je kako je zavirio u pakiranje i uo─Źio rep na onome ┼íto su trebala biti pile─ça prsa. A onda je pogledao malo bolje i shvatio da je ispred njegovih o─Źiju pr┼żeni ┼ítakor.

Nakon toga je zatvorio vre─çicu i stavio je u hladnjak, a potom se vratio u KFC i po┼żalio menad┼żeru koji je, prema rije─Źima Dixona, priznao da se radi o ┼ítakoru te mu je kao ispriku ponudio besplatan obrok.

Devorise Dixon je tvrdio da je dobio pr┼żenog ┼ítakora u KFC-u u Kaliforniji i da je menad┼żer potvrdio da je glodavac, ispri─Źao mu se i ponudio mu besplatan obrok.

Dixon tvrdi da je odbio ponudu besplatne hrane i anga┼żirao odvjetnika kako bi umjesto toga tu┼żio tvrtku.

KFC ka┼że da odre─Ĺeni socijalni mediji na fotografijama pokazuju da se navodni ┼ítakor zapravo sastoji od “100 posto ru─Źno obra─Ĺenog bijelog mesa”.

“Cijelo tijelo mi se naje┼żilo. Vrijeme je da anga┼żiram odvjetnika, nemojte jesti brzu hranu – napisao je Devorise na Facebooku i objavio nekoliko fotografija i snimki navodnog glodavca.”

Dixonova Facebook stranica je privukla desetke navija─Źa i skeptika koji komentiraju njegove fotografije “pr┼żenog ┼ítakora”.

Iz KFC-a su zanijekali da se radi o ┼ítakoru, no nisu kazali o kojoj je ┼żivotinji rije─Ź.

Sigurnost hrane je na┼í prioritet i ovakve optu┼żbe shva─çamo vrlo ozbiljno – kazali su iz KFC-a.

Tisu─çe prista┼ía vjeruju da Dixon govori istinu. Prema Business Insider, on je dobio 4000 Facebook prijatelja, otkada je postavio fotografiju ‘┼ítakora’ na dru┼ítvenim medijima, koji je bila podijeljena stotine tisu─ça puta.
 

 
(jutarnji.hr,youtube/NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,