Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » KFC IMA NOVI SPECIJALITET: Zavirio sam u pakiranje i uočio dugi rep na onome što su trebala biti pileća prsa

KFC IMA NOVI SPECIJALITET: Zavirio sam u pakiranje i uočio dugi rep na onome što su trebala biti pileća prsa

stakor_KFCUžasnut gost restorana brze prehrane KFC koji poslužuje jela od piletine, umjesto slasnog komada mesa u svojoj narudžbi ‘za van’ pronašao je prženog štakora

Zaprepašteni Devorise Dixon iz Wilmingtona u Kaliforniji kazao je kako je zavirio u pakiranje i uočio rep na onome što su trebala biti pileća prsa. A onda je pogledao malo bolje i shvatio da je ispred njegovih očiju prženi štakor.

Nakon toga je zatvorio vrećicu i stavio je u hladnjak, a potom se vratio u KFC i požalio menadžeru koji je, prema riječima Dixona, priznao da se radi o štakoru te mu je kao ispriku ponudio besplatan obrok.

Devorise Dixon je tvrdio da je dobio prženog štakora u KFC-u u Kaliforniji i da je menadžer potvrdio da je glodavac, ispričao mu se i ponudio mu besplatan obrok.

Dixon tvrdi da je odbio ponudu besplatne hrane i angažirao odvjetnika kako bi umjesto toga tužio tvrtku.

KFC kaže da određeni socijalni mediji na fotografijama pokazuju da se navodni štakor zapravo sastoji od “100 posto ručno obrađenog bijelog mesa”.

“Cijelo tijelo mi se naježilo. Vrijeme je da angažiram odvjetnika, nemojte jesti brzu hranu – napisao je Devorise na Facebooku i objavio nekoliko fotografija i snimki navodnog glodavca.”

Dixonova Facebook stranica je privukla desetke navijača i skeptika koji komentiraju njegove fotografije “prženog štakora”.

Iz KFC-a su zanijekali da se radi o štakoru, no nisu kazali o kojoj je životinji riječ.

Sigurnost hrane je naš prioritet i ovakve optužbe shvaćamo vrlo ozbiljno – kazali su iz KFC-a.

Tisuće pristaša vjeruju da Dixon govori istinu. Prema Business Insider, on je dobio 4000 Facebook prijatelja, otkada je postavio fotografiju ‘štakora’ na društvenim medijima, koji je bila podijeljena stotine tisuća puta.
 

 
(jutarnji.hr,youtube/NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,