Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Nikola Tesla: Ovo su 3 najveće zablude ljudskog roda, koje nitko čak i ne dovodi u pitanje

Nikola Tesla: Ovo su 3 najveće zablude ljudskog roda, koje nitko čak i ne dovodi u pitanje

Nikola-TeslaPrema mišljenju slavnog znanstvenika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su zapravo u moderno doba

Ove zablude su se nekako raširile i postale dominantna uvjerenja diljem svijeta, koje nitko čak i ne dovodi u pitanje, a Tesla je još prije nekoliko desetljeća izdvojio tri najveće:

Na prvom mjestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energija i tvari u najvećem svom dijelu, osim planeta, zvijezda i sitnih svemirskih čestica.

One su, kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog “nadobudnih” znanstvenika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer također nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donijela i neznanje i zablude o načinu liječenja.

Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemjerljivih problema znanosti koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im se onemogućava sa se razviju.

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čovjeku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovjek je samo zagrebao mogućnosti korištenja kroz električnu, toplinsku, energiju sunca i vjetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

Što je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korištenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čovjeku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle preporoditi Zemlju i cijelu ljudsku civilizaciju.

Ovo je sve moguće postići ukoliko Nikola Tesla postane naš Bog, a njegovi izumi postanu naša vjera….
 
(vestinet.rs/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,