Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Nikola Tesla: Ovo su 3 najve─çe zablude ljudskog roda, koje nitko ─Źak i ne dovodi u pitanje

Nikola Tesla: Ovo su 3 najve─çe zablude ljudskog roda, koje nitko ─Źak i ne dovodi u pitanje

Nikola-TeslaPrema mišljenju slavnog znanstvenika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su zapravo u moderno doba

Ove zablude su se nekako ra┼íirile i postale dominantna uvjerenja diljem svijeta, koje nitko ─Źak i ne dovodi u pitanje, a Tesla je jo┼í prije nekoliko desetlje─ça izdvojio tri najve─çe:

Na prvom mjestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energija i tvari u najve─çem svom dijelu, osim planeta, zvijezda i sitnih svemirskih ─Źestica.

One su, kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog “nadobudnih” znanstvenika koji su donosili zaklju─Źke bez ikakvih ─Źinjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer tako─Ĺer nisu imali nikakve ─Źinjenice i dokaze.

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donijela i neznanje i zablude o na─Źinu lije─Źenja.

Iako je druga po zna─Źaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemjerljivih problema znanosti koje ko┼ítaju najve─çi broj ljudskih ┼żivota, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im se onemogu─çava sa se razviju.

Tre─ça velika ljudska zabluda odnosi se na mogu─çnosti koje ─Źovjeku pru┼żaju energije, jer ne poznaju─çi ostale energije, ─Źovjek je samo zagrebao mogu─çnosti kori┼ítenja kroz elektri─Źnu, toplinsku, energiju sunca i vjetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

┼áto je od svega najgore, o tome se ni ne razmi┼ílja, kao ni o kori┼ítenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu ─Źovjeku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle preporoditi Zemlju i cijelu ljudsku civilizaciju.

Ovo je sve mogu─çe posti─çi ukoliko Nikola Tesla postane na┼í Bog, a njegovi izumi postanu na┼ía vjera….
 
(vestinet.rs/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,