Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TEORIJA ZAVJERE ILI IZMIŠLJOTINA: Postojanje Boga konačno dokazano! Znanstvenici pronašli šifriranu poruku Boga unutar DNK

TEORIJA ZAVJERE ILI IZMIŠLJOTINA: Postojanje Boga konačno dokazano! Znanstvenici pronašli šifriranu poruku Boga unutar DNK

bog-dna-znanstvenici-istrazivanjeIstraživači s Wyoming sveučilišta su nedavno objavili da su pronašli poruku od Boga zapisanu unutar ljudskog genoma

Znanstvenici s prestižnog Wyoming Institute of Technologya su u dijelovima DNK nizova – za koje je uvriježen popularan naziv “smeće DNK” jer nemaju nikakvu poznatu funkciju – ugledali smisleni uzorak aramejskog jezika i citate iz Svetog pisma.

U malom istraživanom području nekodirajuće DNK, tim vrhunskih genetičara je otkrio odlomak od 22 riječi na drevnom aramejskom jeziku u kojem Bog potvrđuje svoje postojanje i svoju ulogu u stvaranju života na Zemlji.

Ovo nevjerojatno otkriće predstavlja neporeciv dokaz postojanja Boga i njegove uloge u stvaranju procesa evolucije putem prirodnog odabira.

Poruka je otkrivena kada su istraživači primijetili čudne matematičke šablone u određenom području genoma.

“Bilo nam je jasno da predlošci nisu prirodni”, objašnjava Charles Watson, vodeći znanstvenik projekta, “ali nismo mogli pronaći nikakvo uvjerljivo objašnjenje za njih. Iz hira smo počeli ukrštavati predloške s jezičnim bazama podataka i bili smo šokirani kada smo shvatili da šabloni odgovaraju drevnom aramejskom jeziku”, rekao je on.

Zapanjen otkrićem, tim je kontaktirao jezične stručnjake upoznate sa aramejskom jezikom – jezikom kojim se služio Isus Krist.

Kada je poruka dekodirana, u njoj je pisalo:

“Pozdrav moja djeco. Ja sam Jehova, jedini pravi Gospodin. Pronašli ste tajnu postanja. Sada je podijelite sa cijelim svijetom”. Inače, Jehova je biblijsko ime za židovsko-kršćanskog Boga.

Nađen je prvi znanstveni dokaz da postoji Bog!

Znanstvenici su u suradnji s institucijama “Human Genome Project” i “Bob Jones University”, otkrili su vjerovatno najbitniju stvar ikad, puno važniju za čovječanstvo od izuma vatre, kotača, cijepanja atoma, mikročipa ili outsourcinga pomoćnih djelatnosti.

Istražujući do nedavno ono što se smatralo suvišnom informacijom u DNK, tzv, ‘Smeće DNK’ istraživači s WIT-a došli su do spoznaje koja znanstveni i cijeli ostali svijet ostavlja potpuno bez daha, bez teksta, bez riječi, bez komentara i bez argumenata. Dešifrirajući pojedine dijelove zapisa i koristeći znanja lingvističkih stručnjaka u svom projektu, iz zapisa tzv. ‘smeće DNK’ dobili su u formi staroaramejskog jezika zapanjujuću haplotipsku informaciju: “Na prvo svitanje zore, Bog stvori zemlju i nebo.”

Dok su radili na razumijevanju i predstavljanju funkcije sekvenci DNK u ljudskom genomu, poznatom kao “smeće DNK” (napominjemo zbog nedostatka poznate uloge zove se smeće, a ne zato što bi se riječ Božja pojavila iz smeća, jer to je blasfemično), znanstvenici WIT-a napominju da su u nizovima kromosoma vidjeli rupe koje ih podsjećaju na kodiranje za biološku funkciju koja nosi sličnost s uzorcima ljudskog jezika. Kontakt i uska suradnja s lingvistima, grafolozima i filolozima sa Sveučilišta Bob Jones, WIT je krenuo u analizu i dekodiranje područja Transpozona i Retrotransposona što se činilo kao nagovijest prema ljudskom jeziku.

Profesori lingvistike na Sveučilištu Bob Jones, poznatom po svojoj intelektualnoj strogosti i samoodricanju, pokušavali su prevesti dekodirane segmente koje im je pružio WIT. Pronađen je kodni jezik, koji koristi nizove od dvadeset osam nezavisnih vrijednosti, nađen u rasponu učestalosti poznatih pisama. Nizovi nezavisno povezanih vrijednosti zrcale strukturu sastava riječi u ljudskim jezicima. Jezična i filolološka ekipa na Bob Jones-u započela opsežnu usporedbu ‘podrugljivog’ pisma pronađena u “smeće DNK” s katalogom svakog zabilježenog ljudskog jezika. Nadali su se kako će pronaći slične višejezični teme, tako da mogu početi oblikovati prijevode poruka koje leže skrivene u DNA. Rezultat je bio šokantan, kada su otkrili da postoji jedan jezik na koji se može prevesti sekvencijalna DNK..

Jezik u “smeće DNK” identičan aramejskom

Jezik u “smeće DNK”, kojeg su znanstvenici već godinama odbacivali kao beskoristan, bio je identičan antičkom aramejskom. No tek onda je uslijedio pravi šok, na ljudskom genu PYGBwX pronađen je natpis ‘U početku Bog stvori nebo i zemlju’.

Gen bMp3 ima retrotransposon u svom haplotipu T-MP4 slijed koji se prevodi u poznatoj poslanici 1 Kor 06:19 “Zar ne znate da je vaše tijelo hram Duha Svetoga, koji je u vama, koga ste primili od Boga? Niste sami”. To se ponavlja iznova i iznova tijekom cijelog niza ljudskog DNK: ugrađen ekvivalentni genetski kod drevnog Aramejca koji izgleda i kao da se prevodi poput Božje riječi svom narodu.

Matthew Boulder, glavni lingvist za projekt i profesor primijenjene znanosti stvaranja, na Sveučilištu Bob Jones, izjavio je:

“Što se tiče dokaza oni su tu, te je ovo, po mome mišljenju, neopovrgljivo, a neopovrgljivost temelj je svake dobre znansoti. Sama riječ Božja, elegantno utkana u naša tijela i duše, je jasna kao dan. A ljepota ovoga, da bi Bog položio riječi istine u našim bićima, pokazuje svoju ljubav i čudesa. Bog nam je ostavio poruke koje su vidljive tek skupim laboratorijskim mikroskopom. Uistinu, Riječ Božja namjenjena je i dostupna svakom smrtniku.”

Znanstvenici na W.I.T. čekaju replikaciju vlastitih istraživanja i vađenje sekvenciranja “smeće” DNK-a i verifikaciju prijevoda na aramejski iz neovisnih izvora, prije nego što se krene naprijed u proces potpune revizije dosadašnje znanosti i oslobađanja ukupnih istraživanja i otkrića čovječanstva do danas.
 
POGLEDAJTE VIDEO:
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Nova kontrola populacije! EU donosi zakon o zabrani uzgoja vlastite hrane!
Novi uznemirujući dokazi o okretanju magnetnih polova Zemlje

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,

reklama