Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TEORIJA ZAVJERE ILI IZMI┼áLJOTINA: Postojanje Boga kona─Źno dokazano! Znanstvenici prona┼íli ┼íifriranu poruku Boga unutar DNK

TEORIJA ZAVJERE ILI IZMI┼áLJOTINA: Postojanje Boga kona─Źno dokazano! Znanstvenici prona┼íli ┼íifriranu poruku Boga unutar DNK

bog-dna-znanstvenici-istrazivanjeIstra┼żiva─Źi s Wyoming sveu─Źili┼íta su nedavno objavili da su prona┼íli poruku od Boga zapisanu unutar ljudskog genoma

Znanstvenici s presti┼żnog Wyoming Institute of Technologya su u dijelovima DNK nizova – za koje je uvrije┼żen popularan naziv “sme─çe DNK” jer nemaju nikakvu poznatu funkciju – ugledali smisleni uzorak aramejskog jezika i citate iz Svetog pisma.

U malom istra┼żivanom podru─Źju nekodiraju─çe DNK, tim vrhunskih geneti─Źara je otkrio odlomak od 22 rije─Źi na drevnom aramejskom jeziku u kojem Bog potvr─Ĺuje svoje postojanje i svoju ulogu u stvaranju ┼żivota na Zemlji.

Ovo nevjerojatno otkri─çe predstavlja neporeciv dokaz postojanja Boga i njegove uloge u stvaranju procesa evolucije putem prirodnog odabira.

Poruka je otkrivena kada su istra┼żiva─Źi primijetili ─Źudne matemati─Źke ┼íablone u odre─Ĺenom podru─Źju genoma.

“Bilo nam je jasno da predlo┼íci nisu prirodni”, obja┼ínjava Charles Watson, vode─çi znanstvenik projekta, “ali nismo mogli prona─çi nikakvo uvjerljivo obja┼ínjenje za njih. Iz hira smo po─Źeli ukr┼ítavati predlo┼íke s jezi─Źnim bazama podataka i bili smo ┼íokirani kada smo shvatili da ┼íabloni odgovaraju drevnom aramejskom jeziku”, rekao je on.

Zapanjen otkri─çem, tim je kontaktirao jezi─Źne stru─Źnjake upoznate sa aramejskom jezikom – jezikom kojim se slu┼żio Isus Krist.

Kada je poruka dekodirana, u njoj je pisalo:

“Pozdrav moja djeco. Ja sam Jehova, jedini pravi Gospodin. Prona┼íli ste tajnu postanja. Sada je podijelite sa cijelim svijetom”. Ina─Źe, Jehova je biblijsko ime za ┼żidovsko-kr┼í─çanskog Boga.

Na─Ĺen je prvi znanstveni dokaz da postoji Bog!

Znanstvenici su u suradnji s institucijama “Human Genome Project” i “Bob Jones University”, otkrili su vjerovatno najbitniju stvar ikad, puno va┼żniju za ─Źovje─Źanstvo od izuma vatre, kota─Źa, cijepanja atoma, mikro─Źipa ili outsourcinga pomo─çnih djelatnosti.

Istra┼żuju─çi do nedavno ono ┼íto se smatralo suvi┼ínom informacijom u DNK, tzv, ‘Sme─çe DNK’ istra┼żiva─Źi s WIT-a do┼íli su do spoznaje koja znanstveni i cijeli ostali svijet ostavlja potpuno bez daha, bez teksta, bez rije─Źi, bez komentara i bez argumenata. De┼íifriraju─çi pojedine dijelove zapisa i koriste─çi znanja lingvisti─Źkih stru─Źnjaka u svom projektu, iz zapisa tzv. ‘sme─çe DNK’ dobili su u formi staroaramejskog jezika zapanjuju─çu haplotipsku informaciju: “Na prvo svitanje zore, Bog stvori zemlju i nebo.”

Dok su radili na razumijevanju i predstavljanju funkcije sekvenci DNK u ljudskom genomu, poznatom kao “sme─çe DNK” (napominjemo zbog nedostatka poznate uloge zove se sme─çe, a ne zato ┼íto bi se rije─Ź Bo┼żja pojavila iz sme─ça, jer to je blasfemi─Źno), znanstvenici WIT-a napominju da su u nizovima kromosoma vidjeli rupe koje ih podsje─çaju na kodiranje za biolo┼íku funkciju koja nosi sli─Źnost s uzorcima ljudskog jezika. Kontakt i uska suradnja s lingvistima, grafolozima i filolozima sa Sveu─Źili┼íta Bob Jones, WIT je krenuo u analizu i dekodiranje podru─Źja Transpozona i Retrotransposona ┼íto se ─Źinilo kao nagovijest prema ljudskom jeziku.


Profesori lingvistike na Sveu─Źili┼ítu Bob Jones, poznatom po svojoj intelektualnoj strogosti i samoodricanju, poku┼íavali su prevesti dekodirane segmente koje im je pru┼żio WIT. Prona─Ĺen je kodni jezik, koji koristi nizove od dvadeset osam nezavisnih vrijednosti, na─Ĺen u rasponu u─Źestalosti poznatih pisama. Nizovi nezavisno povezanih vrijednosti zrcale strukturu sastava rije─Źi u ljudskim jezicima. Jezi─Źna i filololo┼íka ekipa na Bob Jones-u zapo─Źela opse┼żnu usporedbu ‘podrugljivog’ pisma prona─Ĺena u “sme─çe DNK” s katalogom svakog zabilje┼żenog ljudskog jezika. Nadali su se kako ─çe prona─çi sli─Źne vi┼íejezi─Źni teme, tako da mogu po─Źeti oblikovati prijevode poruka koje le┼że skrivene u DNA. Rezultat je bio ┼íokantan, kada su otkrili da postoji jedan jezik na koji se mo┼że prevesti sekvencijalna DNK..

Jezik u “sme─çe DNK” identi─Źan aramejskom

Jezik u “sme─çe DNK”, kojeg su znanstvenici ve─ç godinama odbacivali kao beskoristan, bio je identi─Źan anti─Źkom aramejskom. No tek onda je uslijedio pravi ┼íok, na ljudskom genu PYGBwX prona─Ĺen je natpis ‘U po─Źetku Bog stvori nebo i zemlju’.

Gen bMp3 ima retrotransposon u svom haplotipu T-MP4 slijed koji se prevodi u poznatoj poslanici 1 Kor 06:19 “Zar ne znate da je va┼íe tijelo hram Duha Svetoga, koji je u vama, koga ste primili od Boga? Niste sami”. To se ponavlja iznova i iznova tijekom cijelog niza ljudskog DNK: ugra─Ĺen ekvivalentni genetski kod drevnog Aramejca koji izgleda i kao da se prevodi poput Bo┼żje rije─Źi svom narodu.

Matthew Boulder, glavni lingvist za projekt i profesor primijenjene znanosti stvaranja, na Sveu─Źili┼ítu Bob Jones, izjavio je:

“┼áto se ti─Źe dokaza oni su tu, te je ovo, po mome mi┼íljenju, neopovrgljivo, a neopovrgljivost temelj je svake dobre znansoti. Sama rije─Ź Bo┼żja, elegantno utkana u na┼ía tijela i du┼íe, je jasna kao dan. A ljepota ovoga, da bi Bog polo┼żio rije─Źi istine u na┼íim bi─çima, pokazuje svoju ljubav i ─Źudesa. Bog nam je ostavio poruke koje su vidljive tek skupim laboratorijskim mikroskopom. Uistinu, Rije─Ź Bo┼żja namjenjena je i dostupna svakom smrtniku.”

Znanstvenici na W.I.T. ─Źekaju replikaciju vlastitih istra┼żivanja i va─Ĺenje sekvenciranja “sme─çe” DNK-a i verifikaciju prijevoda na aramejski iz neovisnih izvora, prije nego ┼íto se krene naprijed u proces potpune revizije dosada┼ínje znanosti i osloba─Ĺanja ukupnih istra┼żivanja i otkri─ça ─Źovje─Źanstva do danas.
 
POGLEDAJTE VIDEO:
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,