Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, Featured » ŠOK! JOŠ JEDAN PILOT PRIZNAO: Chemtrailsi postoje, oni su nužno zlo!

ŠOK! JOŠ JEDAN PILOT PRIZNAO: Chemtrailsi postoje, oni su nužno zlo!

ZAPRASIVANJE-hrvatskaOtkrio postojanje i nužnost! Većina pilota je “cijepljena” protiv čovječnosti i jedino kako provode život je briga o ubijanju te neželjenim aspektima Amerike i svijeta. Kunem se, većina njih je poput strojeva

Svi koji prate zbivanja na hrvatskom nebu posvjedočiti će isto! Prošlog tjedna nebo je bilo čisto. Tu i tamo poneki contrails putničkog aviona ostavio je svoj trag. Neusporedivo iskustvo koje se ne može mjeriti sa zbivanjima na nebu već duže razdoblje u svim zemljama na Balkanu.

Razlog tome je naravno kiša koja je najavljena par dana prije, a svaki put 2 prije kiše stanje na hrvatskom nebu je alarmantno! Vidjeli vi to ili ne postoje oni koji vide, oni koji znaju i oni koji o tome normalno razgovaraju. Prskanje kao i trovanje na našem nebu se odvija gledali mi gore ili ne.

To je priznala i NASA i UN a službeni dokumenti od 500 stranica krasili su službenu stranicu Vlade SAD-a punih godinu dana. Samo rijetki su to pročitali, naravno!

U nastavku vam donosimo još jedno priznanje ili bolje rečeno potvrdu, a riječ je o priznanju običnog pilota putničkog aviona. Putnik je nakon završenog putovanja otišao do pilotkske kabine i jednostavno pitao njemačkog pilota, zna li on što su Chemtrailsi. Nakon čega je pilot odgovorio da zna i zamolio putnika da skloni kameru pa će razgovarati.

U nastavku razgovora, pilot je izjavio: “Da chemtraisli su nužno zlo”, čime je potvrdio njihovo postojanje ali i nužnost, kojom je otkrio vlastitu indoktrinaciju, jer istina je; chemtrailsi su svijetu predstavljeni kao nužni zbog klimatsog uništenja protiv kojega se KAO borimo!
 

 
Jedan drugi njemački pilot, također putničkog aviona javio se portalu chemtrails.info.de gdje objasnio kako je i sam bio skeptičan prema chemtrailsima i da je nakon pogledanih video uradaka odlučio pomnije pratiti što se događa u zračnom prometu oko njega.

Kako kaže, tada mu je postalo jasno zašto kontrola leta tako često izdaje razne upute za naglo slijetanje ili podizanje aviona. Prilikom istraživanja došao je do šokantnih otkrića, kao naprimjer, da se za prskanje chemtraisla koristre američki teretni avioni Tip Globemaster C-17, i kako ti avioni imaju svoju zasebnu kontrolu leta. No, kako dalje govori, najveći dokaz za prskanje chemtrailsima je ono što je vidio svojim očima. “Mogli smo vidjeti malzove i s lijeve i desne strane našeg aviona, a kako je bilo lijepo vrijeme ispred nas mogli ste vidjeti mrežu koju avioni rade”, rekao je pilot i dodao da ti avioni lete na puno većim visinama.

I sam je objasnio javnosti kako su razlike između contrailsa i chemtrailsa zaista velike. “Primjerice ujutro letimo s piste i vidimo gusti bjeli trag, a kad smo se vratili navečer, trag je još uvijek bio tamo”! Sve to što sam doživio nakon istraživanja uvjerilo me da nas zaprašuju i da nam se ne piše dobro, dodao je.

Možda do sada najveće priznanje chemtraisla dao je pilota koji je pismom i svojim svjedočanstvom raskrinkao sve. Naime ovdje nije riječ o pilotu putničkog aviona nego je riječ o vojniku koji pilotira avionima s chemtrailsima.

– Prije svega želio bih reći kako se ja ne slažem s onim što radim, odnosno sa zadacima koje moram izvršavati. No što vojnik može učiniti? Nekoliko nas smatra kako radimo krivo i suprotno od dobrog, a s vremena na vrijeme smo podosta izbezumljeni.

Moram vam reći kako nas drže u potpunom mraku kada je u pitanju dobivanje iskrenog odgovora oko prskanja zemlje. Ukoliko se otkrije da se ja ili netko iz moje obitelji raspituje o “chemtrailsima” slijede automatske i brze stegovne mjere. HAARP i Chemtrails su dva pojma koja su nama zabranjena za raspitivanje i istraživanje.

Sve se prati što istražujemo i gledamo. Osim ako naša djeca nešto ne uče u školi unutar baze. Školovanje naše djece u javnom sustavu ili kroz naše privatno tutorstvo nama je zabranjeno.

Često se postavlja pitanje zašto bi piloti trovali svoju djecu! Ja osobno se nosim s tim na ovaj način, ali morate znati da preko 80 posto vojnika koji rade na ovim projektima nemaju obitelji i nemaju djecu. Oni su detaljno probrani iz samog vrha, ratnog zrakoplovstva, mornarice ili obalne straže nakon dugogodišnje indoktrinacije i obuke. Većina pilota je “cijepljena” protiv čovječnosti i jedino kako provode život je briga o ubijanju te neželjenim aspektima Amerike i svijeta. Kunem se, većina njih je poput strojeva. Ja ih nazivam “Tanker Terminatori”.


Ne bih smio ovo govoriti. Ali gotovo jedna trećina tih “chemtrails” letova orkestrirana je s malih “no name” (bezimenih) otoka. Na tim otocima niču novoizgrađene vojne baze a svake godine izgradi se do osam novih baza. Na tim iznimno udaljenim otocima smještene su HAARP antene (tehnologija pomoću koje je moguće izazvati sve vremenske prilike i ne prilike na bilo kojem djelu planeta) kao i sva druga različita tehnologija. Mornarica je čak razvila sofisticiranu tehnologiju za gradnju čitavih baza ispod vode, u moru. To je omogućilo gradnju mnogo autonomnih podmornica-robota koje putuju na velike udaljenosti. Dolje su čitavi gradovi. Svaki put kada čujete ili vidite da je riječ o masovnim vojnim vježbama na moru, to je to. Vi nikada nećete te baze vidjeti na recimo “Google Earthu”.

Osim što ćete ponekad naletjeti na zamućene dijelove na mjestima gdje su vojne baze, oni čak znaju slikati ali i stvarati umjetne oblake kako bi to prikrili.

Ja u potpunosti razumijem vašu zabrinutost za sigurnost ljudi.

No, to vam ide ovako. Prvo nam pokažu video katastrofalnog razaranja naše domovine sofisticiranim oružjem i onda kažu kako će to biti posljedice ako ne letimo. Oni nas uvjeravaju da radimo na izgradnji obrambenog štita i atmosferskog oružja kao zaštitu naše domovine i svijeta.

Naši životi služe njima a uvjerili su nas kako cijeli taj tajni svijet koji štitimo, da je stvoren zbog naše sigurnosti. Oni nam govore da je tajnost naša zaštita te da ne slušamo javnost i ne dijelimo njihovu retoriku. Svi u veteranskoj zajednici znamo za program koji se naziva “flashpoint”, ili skraćeno “FP-03″. To je program za samouništenje aviona i pilota a može se pokrenuti od bilo gdje, s tla, iz vode, pod vodom kako žele. Mi smo svjesni da ako išta posumnjaju mogu nas srušiti za samo 15 sekundi.

Oni nam govore kako ti programi služe samo kao zaštita da ne padnemo u gusto naseljena područja. No, zastrašujuće je letjeti i znati da oni s daljinskim upravljačem mogu upravljati našim avionima. No u pozadini svijesti mi svi znamo da je taj program zapravo program za kontroliranje nas i naših aktivnosti. Oni bi nas prije ubili u letu nego dopustili javno djelovanje.

Jeste li ikada vidjeli da je bilo koji član posade preživio neki sudar nakon što se dogodio? Svaki vojni zrakoplov koji je pao, potpuno je uništen. Dobri su razlozi – mi to znamo. Mi riskiramo svoje živote svaki put kada letimo. Pogotovo kada su u pitanju noćni letovi. Oni stalno zahtijevaju da letimo na sve nižim i nižim visinama. Osjećamo se kao masivne “mračne sile carstva”. Kao zaprašivači usjeva. I ljudi nas vide jer smo nisko.

A neki farmeri čak i pucaju na nas. No do medija nikada neće doći ove informacije. Oni jednostavno to ignoriraju i ne objavljuju. A isto tako medijima nije dopušteno da znaju i sudjeluju ili prate naše letove. To vam je istina. Trebalo bi vidjeti dubinska i detaljna izvješća naših misija. Neka su i procurila no njih možete naći diskreditirane pod pojmom “teorija zavjere” i na alternativnim medijima koje namjerno diskreditiraju.

Vrlo teško će se naći netko tko će riskirati objavu ovih informacija poput mene.

Čak i moja posada, oni bi me uhitili i odveli pred vojni sud da saznaju za ovaj dijalog. To je razlog zašto ne mogu direktno komunicirati preko e-maila. Tako bih volio ići kući, a ne im više pokloniti niti sekundu tog otrovnog leta. I meni nedostaje lijepo, plavo nebo iz moje mladosti i sramim se zbog toga što sam zaslužan da ga više nema. Možda još koji od mojih kolega ovo pročita i odluči razmisliti za opće dobro. Ja znam samo mali dijelić velike slike koju poznaju samo rijetki. Dakle ovo je samo ono što ja znam no istina je još puno dublja i veća. Mislim kako svijet treba postati svjestan ovog tajnog carstva i novih značajnih zbivanja na planetu, širite ove informacije…..
 

 
(vestinet.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: CHEMTRAILS, Featured · Tags: , , , , , , , , , , , , ,