Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Depopulacijski probni rad? 75% djece koja su primila cjepiva u meksičkom gradu je sada mrtvo ili hospitalizirano

Depopulacijski probni rad? 75% djece koja su primila cjepiva u meksičkom gradu je sada mrtvo ili hospitalizirano

meksiko-cijepljenje-djecaUnatoč podmuklim pokušajima korporativno-kontroliranih medija da cenzurira priče o smrtonosnim nuspojavama cjepiva, istina ipak ispliva na površinu

Najnovija tragedija u svezi cjepiva je ubila dvije bebe u gradu La Pimienta, Meksiko i poslala više od 37 djece u bolnicu s ozbiljnim reakcijama na otrovne aditive koji se nalaze u cjepivu, piše NaturalNews

“… 14 djece je u teškom stanju, 22 je stabilno, a jedan je u kritičnom stanju”, izjavilo je Chiapas Državno Tajništvo Zdravlja u priopćenju preko Latino.FoxNews.com.

Što je posebno alarmantno je da je ukupno cijepljeno 52 djece, što znači da 75% onih koji su primili cjepivo su sada mrtvi ili u bolnici.

Cjepiva su bila osigurana od strane meksičkog Social Security Instituta, poznatog kao IMSS. IMSS je potvrdio smrtonosne reakcije nakon što su djeca primila injekcije cjepiva za tuberkulozu, rotavirus i hepatitis B – isti virusne sojeve koji su ciljani od strane rutinskih cjepiva koja se primjenjuju na djecu u Sjedinjenim Američkim Državama.

IMSS je povukao cjepivo sa tržišta, a u tijeku su daljnje istrage

Prema Fox News Latino, IMSS je suspendirao cjepiva koja čekaju ishod istrage zašto je toliko djece ubijeno i hospitalizirano.

Prema cjelokupnim mainstream medijima u SAD-u – koje 100% kontroliraju korporativni interesi – cjepiva nikada neće štetiti nikome i savršeno su sigurna kod djece u neograničenim količinama.

Ovo opasno, nečovječno “negiranje posljedica cijepljenja” je rašireno diljem korporativno-kontroliranih medija, što pridonosi smrti nevinih beba i djece, odbijajući priznati istinu da cjepiva ubijaju i ozlijeđuju djecu na regularnoj osnovi.

Samo u zadnje vrijeme, britanska vlada je pristala platiti 90 milijuna dolara žrtvama cjepiva protiv svinjske gripe.

To cjepivo je uzrokovalo trajno oštećenje mozga kod više od 800 djece diljem Europe. Istina je da cjepiva redovito škode, pa čak i ubijaju nevinu djecu, najvjerojatnije zbog toksičnih kemijskih pomoćnih sredstava i konzervansa koje ona još uvijek sadrže.

Kako američki Centar za Kontrolu Bolesti (CDC) otvoreno priznaje, cjepiva su još uvijek namjerno dizajnirana i napunjena sa živom, aluminijem, MSG i formaldehidom.

Neka cjepiva čak koristiti sastojke dobivene iz pobačenog ljudskog fetalnog tkiva. Prošle godine, CDC znanstvenik zviždač je razotkrio znanstvenu prijevaru CDC-a koja je imala cilj prikriti vezu između cjepiva i autizma kod mladih afroameričkih muškaraca.

Probni rad za depopulaciju putem cjepiva?

Kako globalisti sada u potpunosti shvaćaju, cjepiva su daleko najbolji način za “sređivanje” ljudske populacije jer većina ljudi može biti prevarena. Dakle, nema potrebe posegnuti za svim problemima koje su koritili nacisti da bi počinili genocid u Drugom svjetskom ratu, koje su uključivali složenu logistiku željezničkih vozila, plinske komore, izgradnju masovnih grobnica, praćenje zatvorenika putem IBM računalne tehnologije, i tako dalje. (IBM je napravio program praćenja zatvorenika u nacističkim logorima)

Kao što je industrija cjepiva sada došla do zaključka, da je tako puno lakše ubijati ljude kada se dobrovoljno javljaju na cijepljenje. Stoga agresivna medijska propaganda postiže apsolutnu slijepu poslušnost za cijepljenje kod građana, tako da nitko neće postavljati “glupa” pitanja.

Bez cjepiva su rutinski su testirana za depopulacijski programa preko dvije osnovne metode:

# 1) Postići prikrivenu sterilizaciju ciljane populacije kombiniranjem kemikalija za sterilizaciju sa cjepivima. (“Sporo ubiti.”)

# 2) Izravno ubiti primatelje cjepiva kroz namjerno punjenje cjepiva s eutanazirajućim kemikalijama koje uzrokuju smrt. (“Brzo ubiti.”)

Metoda # 1 je više puta bio korišten u cijeloj Africi, Meksiku i Južnoj Americi i nanijela sterilizaciju ciljanim skupinama putem cijepljenja i programa cijepljenja. Samo prošle godine, u stvari, izviješteno je otkriće tajnog programa depopulacije uz pomoć cjepiva koje se provodi u Keniji :

Cjepivo za tetanus koje je dano milijunima mladih žena u Keniji je potvrđeno u laboratoriju da sadržava sterilizacijske kemikalije koja uzrokuje pobačaje, prenosi Kenijska katolička liječnička udruga, organizacija koja je protiv cijepljenja.

A nevjerojatnih 2,3 milijuna mladih djevojaka i žena je u procesu primanja cjepiva, koje progurava UNICEF-a i Svjetska zdravstvena organizacija.

Metoda # 2 Sada se čini da je u tijeku u Meksiku i 75% cijepljene djece je sada mrtvo ili u bolnici.

Cjepivom izazvana depopulacija je pokušana u Meksiku 1974. godine

Plan depopulacije je smišljan, te objavljen kroz Nacionalni Sigurnosni Memorandum 200 koji je naglasio problem globalne populacije i načina na koji će vlade riješiti taj problem da bi reducirali globalnu populaciju.

Koncentracija na taj “problem” (misli se na pretjerani rast populacije i plan depopulacije) kako bi se smanjila populacija je planirana u 13 ključnih zemalja: Indija, Bangladeš, Pakistan, Nigerija, Meksiko, Indonezija, Brazil, Filipini, Tajland, Egipat, Turska, Etiopija i Kolumbija.

Od onih koje je dokument izdvojio je Meksiko kao zemlju sa najvišom (i stoga zabrinjavajuće) stopom rasta od svih navedenih. Citat u dokumentu govori: “Možda najznačajniji trend populacije iz perspektive SAD-a je vjerojatnost da će se meksičko stanovništvo povećati od 50 milijuna u 1970, godini na preko 130 milijuna do 2000. godine”

Za borbu protiv ovog problema, “medicinski duhovi” – koje gotovo sigurno SAD financira kroz depopulacijska cjepiva – su počeli ubrizgavanjem cjepiva u žene diljem Meksika protiv plodnosti.

Drugim riječima, iako sterilizacijski timovi trče okolo po Meksiku, ubrizgavajući kemikalija u ljude kao dio plana depopulacije, svaka osoba koja ističe ovo je odmah žigosana kao “anti-znanostvena” i se ismijavaju kao “neznalica”.

Vrlo malo toga se promijenilo u četiri desetljeća, ista taktika se danas koristi, čak i dok se djeca ubijaju ili ozlijeđuju svaki dan zbog toksičnih sastojaka koji se koriste u cjepivima.

Dno dna? Ne vjerujte industriji cjepiva

Što je realizacija iz svega ovoga? Cjepiva su i dalje će se koristiti kao pokriće za prisilne depopulacijske programe koji uključuju kemikalije za sterilizaciju ili eutanaziju.

Poslušnost cijepljenju omogućuje depopulacijskim timovima u pratnji naoružanih policije da zastraši ljude u prihvaćanju tekućine koju žele staviti u špricu. Ta tekućina može biti cjepivo, ili to može biti sterilizacijska kemilaija ili čak eutanazijska kemikalija.

Svako stanovništvo koje je indoktrinirano vjerujući industriji cjepiva – industriji koja je ogrezla u ponovljenim kriminalnim aktivnostima u kombinaciji s ukupnom nebrigom za ljudski život – zrelo je za udar zbog depopulacije.

Uostalom, zašto ići kroz probleme izgradnje plinskih komora i zatvarati ljude za masovno uništenje, kada možete postići isti rezultat bez ikakvog otpora kroz cjepiva?
 
(preveo: mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,