Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Depopulacijski probni rad? 75% djece koja su primila cjepiva u meksi─Źkom gradu je sada mrtvo ili hospitalizirano

Depopulacijski probni rad? 75% djece koja su primila cjepiva u meksi─Źkom gradu je sada mrtvo ili hospitalizirano

meksiko-cijepljenje-djecaUnato─Ź podmuklim poku┼íajima korporativno-kontroliranih medija da cenzurira pri─Źe o smrtonosnim nuspojavama cjepiva, istina ipak ispliva na povr┼íinu

Najnovija tragedija u svezi cjepiva je ubila dvije bebe u gradu La Pimienta, Meksiko i poslala više od 37 djece u bolnicu s ozbiljnim reakcijama na otrovne aditive koji se nalaze u cjepivu, piše NaturalNews

“… 14 djece je u te┼íkom stanju, 22 je stabilno, a jedan je u kriti─Źnom stanju”, izjavilo je Chiapas Dr┼żavno Tajni┼ítvo Zdravlja u priop─çenju preko Latino.FoxNews.com.

┼áto je posebno alarmantno je da je ukupno cijepljeno 52 djece, ┼íto zna─Źi da 75% onih koji su primili cjepivo su sada mrtvi ili u bolnici.

Cjepiva su bila osigurana od strane meksi─Źkog Social Security Instituta, poznatog kao IMSS. IMSS je potvrdio smrtonosne reakcije nakon ┼íto su djeca primila injekcije cjepiva za tuberkulozu, rotavirus i hepatitis B – isti virusne sojeve koji su ciljani od strane rutinskih cjepiva koja se primjenjuju na djecu u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama.

IMSS je povukao cjepivo sa tr┼żi┼íta, a u tijeku su daljnje istrage

Prema Fox News Latino, IMSS je suspendirao cjepiva koja ─Źekaju ishod istrage za┼íto je toliko djece ubijeno i hospitalizirano.

Prema cjelokupnim mainstream medijima u SAD-u – koje 100% kontroliraju korporativni interesi – cjepiva nikada ne─çe ┼ítetiti nikome i savr┼íeno su sigurna kod djece u neograni─Źenim koli─Źinama.

Ovo opasno, ne─Źovje─Źno “negiranje posljedica cijepljenja” je ra┼íireno diljem korporativno-kontroliranih medija, ┼íto pridonosi smrti nevinih beba i djece, odbijaju─çi priznati istinu da cjepiva ubijaju i ozlije─Ĺuju djecu na regularnoj osnovi.

Samo u zadnje vrijeme, britanska vlada je pristala platiti 90 milijuna dolara ┼żrtvama cjepiva protiv svinjske gripe.

To cjepivo je uzrokovalo trajno o┼íte─çenje mozga kod vi┼íe od 800 djece diljem Europe. Istina je da cjepiva redovito ┼íkode, pa ─Źak i ubijaju nevinu djecu, najvjerojatnije zbog toksi─Źnih kemijskih pomo─çnih sredstava i konzervansa koje ona jo┼í uvijek sadr┼że.

Kako ameri─Źki Centar za Kontrolu Bolesti (CDC) otvoreno priznaje, cjepiva su jo┼í uvijek namjerno dizajnirana i napunjena sa ┼żivom, aluminijem, MSG i formaldehidom.

Neka cjepiva ─Źak koristiti sastojke dobivene iz poba─Źenog ljudskog fetalnog tkiva. Pro┼íle godine, CDC znanstvenik zvi┼żda─Ź je razotkrio znanstvenu prijevaru CDC-a koja je imala cilj prikriti vezu izme─Ĺu cjepiva i autizma kod mladih afroameri─Źkih mu┼íkaraca.

Probni rad za depopulaciju putem cjepiva?

Kako globalisti sada u potpunosti shva─çaju, cjepiva su daleko najbolji na─Źin za “sre─Ĺivanje” ljudske populacije jer ve─çina ljudi mo┼że biti prevarena. Dakle, nema potrebe posegnuti za svim problemima koje su koritili nacisti da bi po─Źinili genocid u Drugom svjetskom ratu, koje su uklju─Źivali slo┼żenu logistiku ┼żeljezni─Źkih vozila, plinske komore, izgradnju masovnih grobnica, pra─çenje zatvorenika putem IBM ra─Źunalne tehnologije, i tako dalje. (IBM je napravio program pra─çenja zatvorenika u nacisti─Źkim logorima)

Kao ┼íto je industrija cjepiva sada do┼íla do zaklju─Źka, da je tako puno lak┼íe ubijati ljude kada se dobrovoljno javljaju na cijepljenje. Stoga agresivna medijska propaganda posti┼że apsolutnu slijepu poslu┼ínost za cijepljenje kod gra─Ĺana, tako da nitko ne─çe postavljati “glupa” pitanja.

Bez cjepiva su rutinski su testirana za depopulacijski programa preko dvije osnovne metode:

# 1) Posti─çi prikrivenu sterilizaciju ciljane populacije kombiniranjem kemikalija za sterilizaciju sa cjepivima. (“Sporo ubiti.”)


# 2) Izravno ubiti primatelje cjepiva kroz namjerno punjenje cjepiva s eutanaziraju─çim kemikalijama koje uzrokuju smrt. (“Brzo ubiti.”)

Metoda # 1 je vi┼íe puta bio kori┼íten u cijeloj Africi, Meksiku i Ju┼żnoj Americi i nanijela sterilizaciju ciljanim skupinama putem cijepljenja i programa cijepljenja. Samo pro┼íle godine, u stvari, izvije┼íteno je otkri─çe tajnog programa depopulacije uz pomo─ç cjepiva koje se provodi u Keniji :

Cjepivo za tetanus koje je dano milijunima mladih ┼żena u Keniji je potvr─Ĺeno u laboratoriju da sadr┼żava sterilizacijske kemikalije koja uzrokuje poba─Źaje, prenosi Kenijska katoli─Źka lije─Źni─Źka udruga, organizacija koja je protiv cijepljenja.

A nevjerojatnih 2,3 milijuna mladih djevojaka i ┼żena je u procesu primanja cjepiva, koje progurava UNICEF-a i Svjetska zdravstvena organizacija.

Metoda # 2 Sada se ─Źini da je u tijeku u Meksiku i 75% cijepljene djece je sada mrtvo ili u bolnici.

Cjepivom izazvana depopulacija je pokušana u Meksiku 1974. godine

Plan depopulacije je smi┼íljan, te objavljen kroz Nacionalni Sigurnosni Memorandum 200 koji je naglasio problem globalne populacije i na─Źina na koji ─çe vlade rije┼íiti taj problem da bi reducirali globalnu populaciju.

Koncentracija na taj “problem” (misli se na pretjerani rast populacije i plan depopulacije) kako bi se smanjila populacija je planirana u 13 klju─Źnih zemalja: Indija, Banglade┼í, Pakistan, Nigerija, Meksiko, Indonezija, Brazil, Filipini, Tajland, Egipat, Turska, Etiopija i Kolumbija.

Od onih koje je dokument izdvojio je Meksiko kao zemlju sa najvi┼íom (i stoga zabrinjavaju─çe) stopom rasta od svih navedenih. Citat u dokumentu govori: “Mo┼żda najzna─Źajniji trend populacije iz perspektive SAD-a je vjerojatnost da ─çe se meksi─Źko stanovni┼ítvo pove─çati od 50 milijuna u 1970, godini na preko 130 milijuna do 2000. godine”

Za borbu protiv ovog problema, “medicinski duhovi” – koje gotovo sigurno SAD financira kroz depopulacijska cjepiva – su po─Źeli ubrizgavanjem cjepiva u ┼żene diljem Meksika protiv plodnosti.

Drugim rije─Źima, iako sterilizacijski timovi tr─Źe okolo po Meksiku, ubrizgavaju─çi kemikalija u ljude kao dio plana depopulacije, svaka osoba koja isti─Źe ovo je odmah ┼żigosana kao “anti-znanostvena” i se ismijavaju kao “neznalica”.

Vrlo malo toga se promijenilo u ─Źetiri desetlje─ça, ista taktika se danas koristi, ─Źak i dok se djeca ubijaju ili ozlije─Ĺuju svaki dan zbog toksi─Źnih sastojaka koji se koriste u cjepivima.

Dno dna? Ne vjerujte industriji cjepiva

┼áto je realizacija iz svega ovoga? Cjepiva su i dalje ─çe se koristiti kao pokri─çe za prisilne depopulacijske programe koji uklju─Źuju kemikalije za sterilizaciju ili eutanaziju.

Poslu┼ínost cijepljenju omogu─çuje depopulacijskim timovima u pratnji naoru┼żanih policije da zastra┼íi ljude u prihva─çanju teku─çine koju ┼żele staviti u ┼ípricu. Ta teku─çina mo┼że biti cjepivo, ili to mo┼że biti sterilizacijska kemilaija ili ─Źak eutanazijska kemikalija.

Svako stanovni┼ítvo koje je indoktrinirano vjeruju─çi industriji cjepiva – industriji koja je ogrezla u ponovljenim kriminalnim aktivnostima u kombinaciji s ukupnom nebrigom za ljudski ┼żivot – zrelo je za udar zbog depopulacije.

Uostalom, za┼íto i─çi kroz probleme izgradnje plinskih komora i zatvarati ljude za masovno uni┼ítenje, kada mo┼żete posti─çi isti rezultat bez ikakvog otpora kroz cjepiva?
 
(preveo: mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,