Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » OTKRIVEN POSLJEDNJI DOKAZ: Rothschildi su postali vlasnici UKRAJINE! Slijedi 3. svjetski rat za đavolju državu KHAZARIJU!

OTKRIVEN POSLJEDNJI DOKAZ: Rothschildi su postali vlasnici UKRAJINE! Slijedi 3. svjetski rat za đavolju državu KHAZARIJU!

ukrajina-kazaria-hazaria-hazariHazarski Židovi opako su zabrijali – uvući će nas u rat zbog mitske države!

“BUY WHEN THERES BLOOD IN THE STREETS” – “Kupuj dok je još krv na ulicama” – poznata je rečenica baruna Rothschilda iz 18. stoljeća, hazarskog osnivača bankarske imperije.

Upravo to su Rothschildi učinili Ukrajini, sada. Franklin Tempelton, osnovan davne 1949. jedan je od najvećih novčarskih fondova na svijetu. Glavni menadžer Franklin Tempeltona, Michael Hasenstab počeo je kupovati državne obveznice Ukrajine odmah nakon Maidana.

A nedavno se otkrilo da iza te velike kupnje svog ukrajinskog duga stoje upravo Rothschildi koji su najveći akcionari “Franklin Tempeltona” preko svojih zaklada i banaka.

U prijevodu to znači da su upravo Rothschildi postali trenutni vlasnici Ukrajine! Drže je u šaci. Sedam milijardi dolara u obveznicama zemlje koja je na rubu rata i privrednog sloma sada je u rukama hazarskih Židova, Rothchilda. Protiv kritika hazari se brane sljedećim riječima: “Ukrajina ima enorman potencijal u prirodnim bogatstvima i ljudstvu.” Po kojoj nominalnoj vrijednosti je kupljena Ukrajina ostaje tajna, ali za Tempelton kojim rukovodi Rothschild, zna se od prije da su pravi lešinari.

Oni se pojavljuju u trenutku kada je zemlja u očajničkoj krizi, posuđuju tim zemljama novac, a onda ih pritišću da vraćaju dug u roku i s kamatama, bez rekonstruiranja duga. U igru komadanja Ukrajine ubacio se i MMF kojim rukovode ista hazarska plemena. Oni Ukrajini, koja je dužna kao Grčka, žele pozajmiti daljnjih 17 milijardi dolara.

Neki kažu da je to stoga da ne bi pao investicijski val u toj zemlji, a drugi da bi Ukrajina imala od čega vratiti dug Rothschildovom Templeltonu. Rothschildove banke “Eurobank” i “Royal Dutch” već su dugo aktivni na istoku, a preko njih Tempelton fond želi kontrolirati pregovore s Ukrajinskom vladom o otplati duga.

No, tu postoji jedan mali problem. Zapadom Ukrajine vlada također hazarska obitelj Rockefeller koja je pridonijela rušenju ruskog Oligarha Dmitryja Firtasha, koji bio najveća uzdanica Rothschilda. I dok ukrajinski narod jedva preživljava i postaje roblje u vlastitoj prebogatoj zemlji, ovaj rat i nered nije nastao preko noći, već je pomno isplaniran još i prije Berlinskoga zida. Radi se o borbi dviju velikih zvjerki za krvavi ukrajinski plijen. Dvije financijske nemani, istih dijaboličnih gena iz dva različita hazarska plemena uvući će cijeli svijet u rat i na kraju se i same potući za svoju mitsku Khazariju.

Od ranog prvog stoljeća, prvog tisućljeća, Hazari istočne Europe bili su poznati kao “zmijini đavoljski ljudi”, a sada je i sam Izrael priznao da su njegovi ljudi koji se predstavljaju Židovima zapravo Hazari. Ono što se namjerno prešućuje je senzacionalno izvješće koje je procurilo na Times of Israel, profesora Jima Walda koji je iz tajnih državnih krugova doznao za tajni plan hazarskih Židova koji financiraju rat u Ukrajini kako bi tamo nanovo podigli svoju drugu židovsku državu Khazariju. I to je pravi razlog čitavog ukrajinskog pitanja.

Prema izvještaju izraelski vođe u Jeruzalemu u Ukrajinu šalju vojnu opremu, izvršavaju genocid nad kršćanima kako bi tamo naselili izraelske Židove. O tome šuti čitav svijet.

hazaria hazari židoviŽidovi su preuzeli vlast i financije cijelog svijeta s ciljem opustošenja zemlje Ukrajine kako bi tamo stvorili drugu domovinu za Židove, baš kao što su ti isti Židovi Hazari financirali 2. svjetski rat kako bi stvorili Izrael.

Njihov plan procurio je iz tajnih krugova, a počeo se formirati kada je izraelski vođa Netanyahu zajedno sa svojim kabinetom pregledao sve DNA dokaze koji su dokazali da današnji Židovi nisu potomci Abrahama već potječu iz Khazarije koja se prostirala na području današnje Ukrajine.

Rothschildi su se uspjeli nametnuti prije nekoliko dana kao glavni pregovaraći za većinu stranih vjerovnika s ukrajinskom vladom koja želi reprogramirati vanjski dug. Naravno da to Rothschildi ne žele nikakvu reprogramaciju duga jer su sada kako su i željeli biti – vlasnici Ukrajine.

MMF sa svojom novom financijskom injekcijom zemlji koja je na rubu sveopćeg bankrota izgleda kao produžena ruka moćnog hazarskog bankara. Konačni ishod rata između Rotschilda i Rockfellera tek predstoji, a ovisi i o Washingtonu. Mnogi washingtonski zastupnici digli su svoj glas za naoružanje Ukrajine. Navodno je neki dan Bijela kuća to i odobrila. Početak slanja oružja je još samo stvar procedure. Možda je i 3. svjetski rat samo još stvar procedure. I Europa sudjeluje u krvavom ratu.

Preko leđa Europe uz podršku gospođe Merkel i ostalih eurolidera otvara se novo krvavo tržište za Ameriku. Pregovori o TTIP-u nisu na početku kako nas uvjerava naša ništkorist od europarlamentarke Biljana Borzan (ona sva ushićena javlja kako je smjela biti u tajnoj sobi i čitati nekoliko listova tog tajnog ugovora, a pritom Hrvatska i sve članice EU debelo plaćaju od svojih usta nju i sve ostale parazite koji su upravo dopustili da ima tajnih soba u toj staklenoj menažeriji), već idu u svoju završnicu, Veletrgovci oružja i klonirane hrane trljaju dlanove.

Uostalom, kauboji su uvijek bili kauboji, a Europa samo lijepa djeva pod nogama crvenog bika. Otkada je Kazarija nestala sa svih javnih karata svijeta, trinaesto pleme samo traži svoj stari dom krvavo se igrajući malo komunizma, malo fašizma, malo demokracije – što sve Božji čovjek nije u stanju “popušiti” za san o Izgubljenom raju – i to se sve onda zove naša civilizacija, ali – začudo, tek rijetki, kao naš veliki pjesnik Danijel Dragojević, sjete se da i “u visini ptica ima okove”.
 
Porijeklo Hazara – Judeizam *stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,