Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Prevarila medicinsku i farmaceutsku industriju: Pila je 8 mjeseci sok od mrkve i evo ┼íto se dogodilo

Prevarila medicinsku i farmaceutsku industriju: Pila je 8 mjeseci sok od mrkve i evo što se dogodilo

mrkva-sokAnn Cameron autorica je brojnih knjiga za djecu, ali u ovoj pri─Źi ona je glavni lik. I postala je jo┼í poznatija nakon ┼íto je oboljela od raka debelog crijeva

Podvrgla se operaciji u lipnju 2012. godine kada je bolest ušla u treći stadij.

Nije to bio njezin prvi susret s ovom okrutnom bole┼í─çu. Njezin suprug umro je 2005. godine od raka plu─ça unato─Ź kemoterapijama.

Ann je odbila i─çi istim putem kao i on, te je kemoterapiju odbila.

Svoju pri─Źu ispri─Źala je na blogu Chris beats cancer – chrisbeatcancer.com (Chris je pobijedio rak) na kojem svoje pri─Źe pri─Źaju osobe koje su tra┼żile / prona┼íle alternativne na─Źine lije─Źenja raka.

“U lipnju 2012. godine bila sam podvrgnuta operaciji zbog raka debelog crijeva, a nakon toga sam odbila lije─Źenje kemoterapijom. Svaki dan osje─çala sam se sve bolje, ali nakon ┼íest mjeseci, kontrolni pregled je pokazao da se rak pro┼íirio na plu─ça, a rak debelog crijeva u┼íao je u ─Źetvrti stadij”, ispri─Źala je Cameron.

Tvrdi kako se posvetila temeljnom istra┼żivanju i nai┼íla na pri─Źu o Ralph Coleu koji je obolio od raka ko┼że sa 26 godina, a prema njegovoj pri─Źi, izlije─Źio ga je konzumiraju─çi svakodnevno sok napravljen od 2,5 kilograma mrkve (5 lbs).

Odlu─Źila je slijediti njegove stope i po─Źela je svaki dan ispijati sok od mrkve ravnomjerno ga raspodeljuju─çi tijekom dana.

Kako tvrdi, nakon osam tjedana lije─Źni─Źke kontrole pokazale su da se rak prestao ┼íiriti, tumori su se po─Źeli smanjivati, kao i otok na limfnim ┼żlijezdama.

Nakon ─Źetiri mjeseca ┼żlijezde su se vratile u normalno stanje i rak se nastavio povla─Źiti.

Nakon osam mjeseci, kompjutorizirana tomografija pokazala je da je rak nestao.

Tajna je, navodno, u tome što sok od mrkve obiluje masnim alkoholom i prirodnim pesticidom antitumorskih svojstava, a karoten iz mrkve djeluje preventivno na stvaranje stanica tumora.

Ann Cameron nakon svog iskustva napisala je i knjigu Curing cancer with carrots koja se mo┼że kupiti na Amazonu.

Ponovimo njezin napredak:

Dva tjedna nakon po─Źetka pijenja soka od mrkve, nije bilo pobolj┼íanja.

Osam tjedana nakon po─Źetka mrkvu, tumori su prestali rasti i smanjivati se.

─îetiri mjeseca nakon, svi limfni ─Źvorovi u plu─çima su se vratili u normalu.

Osam mjeseci nakon po─Źetka, nije bilo ni traga od raka bilo gdje u tijelu.
 

 
(chrisbeatcancer.com,webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,