Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Prevarila medicinsku i farmaceutsku industriju: Pila je 8 mjeseci sok od mrkve i evo što se dogodilo

Prevarila medicinsku i farmaceutsku industriju: Pila je 8 mjeseci sok od mrkve i evo što se dogodilo

mrkva-sokAnn Cameron autorica je brojnih knjiga za djecu, ali u ovoj priči ona je glavni lik. I postala je još poznatija nakon što je oboljela od raka debelog crijeva

Podvrgla se operaciji u lipnju 2012. godine kada je bolest ušla u treći stadij.

Nije to bio njezin prvi susret s ovom okrutnom bolešću. Njezin suprug umro je 2005. godine od raka pluća unatoč kemoterapijama.

Ann je odbila ići istim putem kao i on, te je kemoterapiju odbila.

Svoju priču ispričala je na blogu Chris beats cancer – chrisbeatcancer.com (Chris je pobijedio rak) na kojem svoje priče pričaju osobe koje su tražile / pronašle alternativne načine liječenja raka.

“U lipnju 2012. godine bila sam podvrgnuta operaciji zbog raka debelog crijeva, a nakon toga sam odbila liječenje kemoterapijom. Svaki dan osjećala sam se sve bolje, ali nakon šest mjeseci, kontrolni pregled je pokazao da se rak proširio na pluća, a rak debelog crijeva ušao je u četvrti stadij”, ispričala je Cameron.

Tvrdi kako se posvetila temeljnom istraživanju i naišla na priču o Ralph Coleu koji je obolio od raka kože sa 26 godina, a prema njegovoj priči, izliječio ga je konzumirajući svakodnevno sok napravljen od 2,5 kilograma mrkve (5 lbs).

Odlučila je slijediti njegove stope i počela je svaki dan ispijati sok od mrkve ravnomjerno ga raspodeljujući tijekom dana.


Kako tvrdi, nakon osam tjedana liječničke kontrole pokazale su da se rak prestao širiti, tumori su se počeli smanjivati, kao i otok na limfnim žlijezdama.

Nakon četiri mjeseca žlijezde su se vratile u normalno stanje i rak se nastavio povlačiti.

Nakon osam mjeseci, kompjutorizirana tomografija pokazala je da je rak nestao.

Tajna je, navodno, u tome što sok od mrkve obiluje masnim alkoholom i prirodnim pesticidom antitumorskih svojstava, a karoten iz mrkve djeluje preventivno na stvaranje stanica tumora.

Ann Cameron nakon svog iskustva napisala je i knjigu Curing cancer with carrots koja se može kupiti na Amazonu.

Ponovimo njezin napredak:

Dva tjedna nakon početka pijenja soka od mrkve, nije bilo poboljšanja.

Osam tjedana nakon početka mrkvu, tumori su prestali rasti i smanjivati se.

Četiri mjeseca nakon, svi limfni čvorovi u plućima su se vratili u normalu.

Osam mjeseci nakon početka, nije bilo ni traga od raka bilo gdje u tijelu.
 

 
(chrisbeatcancer.com,webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,