Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » Zašto nam ovo nisu rekli: Napitak jači 10.000 puta od kemoterapije

Zašto nam ovo nisu rekli: Napitak jači 10.000 puta od kemoterapije

soda-bikarbona-limunLimun i soda bikarbona – kombinacija koja spašava živote! (RECEPT)

Postoji toliko mnogo studija o tome kako soda bikarbona i limun mogu imati veliku korist za tijelo, prenosi beforeitsnews.com

Jeste li znali da limun i soda bikarbona mogu imati jači učinak od kemoterapije?

Kombinacija limuna i sode bikarbone dokazano je jača u ubijanju raka nego kemoterapija oko 10.000 puta je jača da budemo precizniji! Zašto nam ovo nije rečeno? Pa, nema profita u zdravlju! Milijarde i milijarde dolara koje medicinska industrija zaradi svake godine bi se izgubila!

Limun je dokazano anti-kancerogen. On također ima jak učinak protiv cisti i tumora podjednako! Činjenica je, južno voće može ubiti rak, posebno kora koja je prepuna terpena kao što je d-limonen. D-limonen i srodni terpeni (organski spojevi) su pokazali da imaju značajnu korist u studijama na životinjama protiv širokog spektra različitih tumora.

I limun i soda su alkalne prirode, što znači da će normalizirati pH vrijednost tijela, koji neće omogućiti raku nastaviti širenje.

Nedavna studija je utvrdila da konzumiranje četiri ili više porcija od 150 grama južnog voća svaki tjedan, smanjuje rizik od raka debelog crijeva i do 18%, trbuha za 31%, usta za 53%, a grla za 58%!

“Limun uništava kancerogene stanice kod 12 vrsta raka. Limun spriječava širenje kancerogenih stanica i ima 10.000 puta jače djelovanje od droge kao što su adriamicin, i kemikalije kemoterapije i drugih opojnih sredstva”.

Kemoterapija napada tijelo, truje iznutra. To ubija sve samo ne rak. Imajući to u vidu pokušajte terapijom koja je prirodna i koja vas neće činiti sve bolesnijim i bolesnijim.

Sve što trebate učiniti je izmiješati dvije žličice organskog limuna sa pola žličice sode bikarbone!

Da ne spominjemo značaj zdrave prehrane i fizičku aktivnost!
 

 
(webtribune.beforeitsnews,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,