Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Kolinda Grabar-Kitarovi─ç vi┼íe nije ─Źlanica Rockefellerove Trilateralne Komisije, jedne od najmo─çnijih grupa na svijetu

Kolinda Grabar-Kitarovi─ç vi┼íe nije ─Źlanica Rockefellerove Trilateralne Komisije, jedne od najmo─çnijih grupa na svijetu

trilateralaTrilateralna komisija, koju u medijima ─Źesto nazivaju i “svjetskom vladom u sjeni”, objavila je da je Kolinda Grabar Kitarovi─ç njezina biv┼ía ─Źlanica. Naime, na novom popisu Trilaterale kao ─Źlanovi nalaze se samo odvjetnik Marijan Han┼żekovi─ç i bankar Franjo Lukovi─ç, koji je i u Izvr┼ínom odboru Komisije

Kolinda Grabar Kitarovi─ç prestala je biti ─Źlanicom otkad je postala hrvatskom predsjednicom jer ─Źlanovi grupe ne smiju biti du┼żnosnici u svojoj zemlji.Trilateralna komisija povezana je s Bilderberg grupom.

U obje se nalaze mo─çnici iz cijelog svijeta, to─Źnije samo par stotina odabranih iz poslovnog i politi─Źkog ┼żivota. Osniva─Ź Trilaterale je David Rockefeller koji je 1973. godine odlu─Źio da bi SAD, Europa i Japan trebali graditi bliske odnose i poticati me─Ĺusobnu suradnju. U to vrijeme vladalo je neslaganje izme─Ĺu SAD-a te Europe i Japana. Osniva─Źi su vjerovali da je va┼żna suradnja triju regija.

─îlanom Trilateralne komisije mo┼że se postati samo ako osoba dobije pozivnicu za ulazak u to visoko mo─çno dru┼ítvo. Kada je tek pokrenuta, plan je bio da iz svake regije u njoj bude isti broj ─Źlanova.

Danas europsku regiju zastupa 170 ─Źlanova, SAD 120, a Japan vi┼íe od 100 ─Źlanova. Od Europljana najvi┼íe ima Nijemaca – 20, zatim slijede Francuska, Velika Britanija i Italija s 18 ─Źlanova, te ┼ápanjolska. Ostale zemlje imaju od jednog do ┼íest ─Źlanova, a me─Ĺu njima su, po popisu iz travnja 2015, dva hrvatska.

Za sebe ka┼żu da su nevladina, politi─Źki orijentirana diskusijska skupina uglednih gra─Ĺana iz Europe, Amerike i Azije koja je formirana da bi poticala razumijevanje i suradnju navedene tri regije oko globalnih problema. Me─Ĺu ─Źlanovima su se nalazili ili se nalaze i Carl Bildt, Wolfgang Kirsch, Mario Monti, Henry A. Kissinger, Madeleine K. Albright…

─îlanove Trilateralne Komisije u travnju mo┼żete pogledati OVDJE

Kao ┼íto vidimo na slici, biv┼íi ─Źlanovi Trilateralne komisije su u me─Ĺuvremenu postali ili predsjednici dr┼żava ili visokopozicionirani ministri

Trilateralna komisija

Trilateralna komisija (SAD/Kanada ÔÇô Zapadna Europa ÔÇô Japan) okuplja mo─çnike iz medija, biznisa i politike. Osnovana je na poticaj teoreti─Źara, i savjetnika nekoliko ameri─Źkih predsjednika, Zbigniewa Brzezeinskog 1973. godine.


Sastaje se jednom godi┼ínje i raspravlja o aktualnim globalnim pitanjima, uvijek iza zatvorenih vrata. Na ovim je prostorima Trilaterala bila prisutna jo┼í u vrijeme Josipa Broza koji je Jugoslaviju ┼żelio vidjeti za tim mo─çnim stolom, nije uspio, no njegov pogreb mo┼że pokazati koliko je blizu cilju bio, ka┼żu poznavatelji prilika.

Neorealisti─Źko promatranje me─Ĺunarodnih odnosa, prema Kennethu Waltzu i njegovoj knjizi Teorija me─Ĺunarodne politike, u samo sredi┼íte postavlja velike politi─Źke forume poput Trilateralne komisije te njen najmo─çniji pripremni sastanak, Klub Bilderberg.

Dok je potonji gotovo tajno dru┼ítvo ─Źije ─Źlanstvo (poput pripadnika mo─çnih kraljevskih i dinastija financijskih oligarha) mo┼żemo samo naga─Ĺati, ─Źlanstvo Trilateralne komisije je javno i mo┼że se u svakome trenutku skinuti s njihove slu┼żbene internetske stranice.

Kada je Daniel Estulin, autor knjige o Bilderberzima i poznati borac protiv takve netransparentne koncentracije mo─çi, dao naslutiti kako se na pro┼ílogodi┼ínjem sastanku Bilderberga pojavio ─Źlan obitelji Kara─Ĺor─Ĺevi─ç mnogi su pretpostavili kako ─çe Srbija, uz Norve┼íku, uskoro postati izuzetak kao ne─Źlanica Europske unije koja ─çe dobiti svoja tri mjesta za stolom Trilateralne komisije. U srbijanskoj se kvoti danas nalaze se Jovan Kova─Źi─ç, Dragan Novakovi─ç i Tahir Hasanovi─ç.

Trilateralna komisija povezana je s Bilderberg grupom. U obje se nalaze mo─çnici iz cijelog svijeta, to─Źnije samo par stotina odabranih iz poslovnog i politi─Źkog ┼żivota.Osniva─Ź Trilaterale je David Rockefeller koji je 1973. godine odlu─Źio da bi SAD, Europa i Japan trebali graditi bliske odnose i poticati me─Ĺusobnu suradnju. U to vrijeme vladalo je neslaganje izme─Ĺu SAD-a te Europe i Japana. Osniva─Źi su vjerovali da je va┼żna suradnja triju regija.

─îlanom Trilateralne komisije mo┼że se postati samo ako osoba dobije pozivnicu za ulazak u to visoko mo─çno dru┼ítvo. Tako─Ĺer, u Komisiji ne mo┼że biti nitko tko u svojoj dr┼żavi obna┼ía neku dr┼żavni─Źku du┼żnost.
 

 
 
(index,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20581"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,